#1049502009-06-17 14:41:14 Válasz a #104946. hsz-ra
Szia Ági!
Nem tudok félnapos útról. Vannak kisvállalkozók, akik a sziget északi végén lévő Agios Nikolaosból kishajóval elvisznek 1 1/2 órára néhány euróért a Navaggio öbölbe és a kék barlangokhoz. De az igen csak messzi van Laganashoz. Ha már oda el kell menni(gyönyörű hely)máris nem fél napos lesz az út. Ez a Mantos féle reggel 8-kor felvesz Laganasban. Busszal elvisz Zakynthos városba és kb este 6 kor fejeződik be. Kb 1/2 7-re érkezel vissza Laganasba transzferrel.
Akkor te a Kalamaki felé eső szélen leszel.
Majd azért írd meg, mit sikerült intéznie a párodnak? Mennyi időre is mentek?
Josza, majd szetnezunk fel napos ut ugyeben, Tsilivibol lett volna, de ugye az eszakabbra van. Bar eleg pici a sziget, talan nem remenytelen talalni ilyen utat. Ha mas nem megyunk egesz naposra, de hajokazni szeretnenk.
Josza, nem sikerult inteznie semmit, lett volna egy masik szalloda, a Hotel Jupiter, igaz ez Tsiliviben, de messze a tengertol, es az indexen nem irtak rola tul jokat. Atment meg a vistahoz, hatha ott van valamilyen ajanlatuk, de csak az Anastasia Hotel lett volna, ez meg vegul is pont a Blue Waves mellett van. Raadasul csak 8 nap, mi meg 11 ejszakara megyunk. Szoval maradt ez. (Szegeny egesz nap rohangalt, vonatjegy, gyogyszertar, biztositas, mar csak miatta sem akartam lemondani az utat. De ez mar nagyon off itt.)
#1049602009-06-17 15:05:43 Válasz a #104959. hsz-ra
Akkor a kocka el van vetve!
Nagyon jó utazást kívánok és vigyázzatok egymásra!
Ha visszajöttél írd majd meg, hogy milyen volt? Tuti biztos, hogy jó lesz.
Üdv .josza
#1049662009-06-17 15:37:19 Válasz a #104927. hsz-ra
Köszi Josza, hogy máris írtál. Még Zoli is itthon van, úgy volt, hogy csak ma jövünk haza, de elnéztük a napokat, így ma még nem kellett dolgoznia.
Felolvastam neki, amit írtál. Nagyon irigyel benneteket, hogy Ti már voltatok. Mondtam neki, hogy bírja ki még picit augusztusig. De azzal érvel, hogy az a biztos, ami már elmúlt. Hát!? Én jobban szeretek még tervezgetni, mint már emlékezni.
Örülök, hogy minden jól sikerült, tényleg nagyon mesésen hangzik, amiket leírtál. Már alig várom a beszámolótokat, és a fotókat!
#1049712009-06-17 15:53:56 Válasz a #104966. hsz-ra
Anikó!
Most szerintem Zolinak nincs igaza. Sokkal jobb az utazás előtt lenni, mint utána. Abban Zolinak van igaza, hogy ami elmúlt, az legalább biztos, de a tervezgetés stádiuma is nagyon kellemes. Talán abban megegyezhetünk, hogy a két állapot közül a köztes, azaz az ottlét a legjobb, főleg a megérkezés.
Nem igérek gyors beszámolót, azért nagyon dolgozom majd rajta, de hát a jóért vezekelni kell. Itthon jól összesűrűsödtek a feladatok és azzal bírkózok nagy erőkkel. A fényképalbum lehet, hogy már a hét végén, vagy a jövő hét elején meglesz.
Üdv: Josza
Változott a program. A Costas sutdioban kaptunk csak helyet, ugyhogy Argassi lesz a célpont. sajna a Dimitrában már nem volt hely, a talán oda talán máshova (ahol van hely) opciót nem akartuk választani.
Volt már valaki a Costasban? millyen a személyzet? Takarítás, szobák, stb?
Milyen a környék, a part?
Köszi előre is aki tud segíteni.
Ez már tuti mert befizettük
Ma fizettük be a Navigator Tours nevű irodánál, egyébként a Personal tours által szervezett útról van szó.
Nagyon várjuk már
Valaki jön még 29.-én Zákira?
Változott a program. A Costas sutdioban kaptunk csak helyet, ugyhogy Argassi lesz a célpont. sajna a Dimitrában már nem volt hely, a talán oda talán máshova (ahol van hely) opciót nem akartuk választani.
Volt már valaki a Costasban? millyen a személyzet? Takarítás, szobák, stb?
Milyen a környék, a part?
Szia Karaj!
Eddig én csak jót hallottam a Costas stúdióról, de ha hazaértem minden kérdésedre választ tudok majd adni.
Kati ( Boka ) szerint nagyon dicsérték, nem volt rá panasz.