Kriszta, Nektek már csak 6 nap, szinte hihetetlen!
Azért majd egy rövidke üzenetet ha kiértetek s tudsz, ugye írsz ide nekünk, hogy milyen az idõ és a tenger...?
Ma voltam fizetni az utazási irodánál s ott a Hölgy most jött vissza Görögbõl. Azt mondta, kellemes kint az idõ, bár esténként még hûvös van. S Neki kissé hideg volt a víz, bár sokan fürödtek.
Én azért bízom abban, hogy másfél hét alatt melegszik még.
Rendben üzenek ide, hogy milyen az idõ, és a tenger, de Ferrarin, vagy Anna17en keresztül tudok, mert én netkávézóba biztos nem megyek. 2 hét gép nélkül maga lesz a mennyország. Szóval ha így megfelel akkor írok.
A másik tavaly is ebben az idõpontba voltunk Görögországba. Paralián ilyenkor este 8 körül 30 fok volt. Én nagyon elégedett leszek 20-25 fokkal is este. Az a beton rengetek sok meleget átad a környezetének
Sziasztok! Tegnap jöttem meg Paráliáról, a Júlia apartmanban voltam 10 napot, az Intersun utazási irodával, ha valakit valami infó érdekel nyugodtan kérdezzen...
Amit elmondanék. A víz annyira meleg, hogy be lehet menni, a barátnõm nem szereti a hideg vizet, és simán bement többször is. 1 nap esett az esõ, de akkor egész nap. Este egy kissé még hideg van, nem árt egy hosszú felsõ. Az arany ára nagyon olcsó, azt érdemes venni, a többi drágább, bár a bundát is említették, hogy olcsó, és egy bundáshoz se mentem oda, errõl nem tudok nyilatkozni.
Sajnos Paralián is egyre több a kínai cucc, érdemes megnézni mit vesz az ember...
Szia Trumann, sziasztok!
Én ma jöttem meg Paraliaról, a Villa Aegonba voltam a nejemmel.
Az elsõ napon szakadt az esõ, aztán jött a meleg. A tenger egy kicsit hideg volt, de azért rendesen úsztam benne többször.
Nagyon jól éreztük magunkat, kaja pia sok strand és séta este.
Átbuszoztunk Katerinibe, 1,15 Eu. de csak a nagy tömeget láttuk.
Kicsit eltévedtünk.
Az egész hét tuti volt, az apartman nagyon bejött, az egész házban 4-en voltunk. Tudtunk éjjel pihenni.
A busz volt egyedül nagyon hosszú, de végül is megérte a kellemetlenséget az az egy hét nyaralás.
Tanulság: Jövõre folyt.köv.
Timur!
Sziasztok!
Már olvasgattam a hozzászólásokat, és már egyre jobban várom a július 20.át, mert akkor indulunk Paraliara!
Még olyan kérdésem volna, hogy van szúnyog? És a discokban milyen jelleû zene megy? Van olyan hely ahol esetleg régebbi, vagy görögös esetleg lassú zenéket is játszanak, vagy inkább a disco zene megy? Most írtátok, hogy este hûvös van, de pl júliusban éjszaka kell takaró, vagy az esti sétához pulóver?
Köszönöm, ha válaszoltok!
Szia
Amikor én 3 éve voltam, júliusban este 10-kor még 30 fok volt.Szúnyoggal én nem találkoztam, de szerintem a biztonság kedvéért vigyél szúnyogrisztót.
Sziasztok, máris ketten itthon vannak Örülök Nektek. S annak is, hogy jól sikerült a nyaralás.
A tengervíz hõmérsékletére az elmúlt hétre 20 - 21 fokot írtak elõrejelzésben, ezek szerint nem is volt több.
Jövõ hétre végig nagy meleget "jósolnak", néhol 36 fokot is, a tengerre 23 fokot. Munkatársamék most indulnak szombaton
Kateriniben én is voltam 4 éve, van egy csodás park, azt mindenképpen érdemes megnézni.
Ami kérdésem lenne mindkettõtökhöz, egyrészt az, hogy a tengerben találkozatok-e medúzával? Másrészt az, hogy voltatok-e hajózni Skiathos-on s ha igen, mennyibe került? S a hajónak, ami vitt Skiathos-ra, volt zárt része?
Köszi elõre is. Igazán nagy segítség az új info
Kriszta, persze, értem, igazad is van. De másoknak nem szeretnék kellemetlenséget, így nem baj ha nem adsz hírt Paraliáról Végülis csak pár nap különbséggel megyünk.
Majd utólag írunk a többieknek
Kérdésedre válaszolva voltunk Skithos szigetén. A Papastergiu travel (kinti társiroda) szervezésében 40euró volt egy felnõttnek. Lehet olcsóbb is lehetett volna ha nagyon körülnézünk, de erre nem is nagyon volt idõnk. Viszont valóban amint leirták úgy van az egész. Nem akarom lelõni a poénokat, de a kapitány vagy másfél órán keresztül nevettetett minket odafelé, vissza is 1 órácskát. Skiathos szigetén volt 2 óra szabadfoglalkozás, de aztán a fürcsire csak max 2 óra volt sajna. És volt természetesen a hajón fedett rész is. De ott odafelé senki nem volt! Visszafelé is csak páran. Sör drágult! 1 euró alatt nem találtam sehol, de a vörösborukat érdemes megkóstolni! SZÚNYOG VAN BÕVEN. Esténként lefekvés elõtt vérfürdõt kellett rendeznem 3 nap (viszont lehet, hogy az esõs napra jöttek elõ, mert addig nem voltak!)
Busz! Odafelé iszonyat volt! Amikor aludtunk is másfél óránként 30-40 percre megállt!?!? Az idegenvezetõ analfabéta volt! Mikor megérkeztünk Paraliára 1 órát álltunk a tûzõ napon a légkondi nélküli buszban, mert nem tudott 1 párt 40 perc alatt elhelyezni egy apartmanban... Hihetetlen!
Kb 22óra alatt értünk Pestrõl Paraliára, visszafelé viszont 15 órácska volt! Mindenki döntse el melyik út volt kellemesebb...
A vízben bizonyos helyeken estére mindenhol alga volt! Máshol nyomát sem láttuk! Változó!
Még egy kis adalék:
Kateriniben a park tényleg nagyon tuti!!! Kötelezõ! A buszjegy 1.15 euró a buszmegállóban lévõ automatából (piros jegy), a buszon 1.40euró! Buszról leszállni a körforgalom után1-2-vel érdemes. Utána egyenesen sétálva a fõutcára érünk, kicsit továbbhaladva elérjük a parkot! Látni kell! Megéri! Plusz a Meteorát is! A legjobb!
Én speciel a Júlia apartmanban voltam , ez a fõutcán van! Azt vegyétek természetesnek, hogy ott jampiznak a ház elõtt, túráztatják kihúzzák a mocikat pont azon az úton! Inkább csak péntek, szombat és vasárnap vészes, a többi nap elviselhetõ! Ja és a görögök olyan szinten hallgatják a zenét a kocsiban, mintha dizsiben lennél...
Dizsibe nem sikerült eljutni, errõl nem tudok nyilatkozni!
Szia trumann!
Mi holnapután utazunk az Intersunnal Paraliára az Elit aparmanban . Milyen busszal mentetek? Van saját buszuk vagy más céggel utaztatnak ? Esetleg az Elit-rõl tudsz valami infót.? Van 1-2 tipped hol lehet elfogadható áron kajálni ?
Elõre is köszike !
Sziasztok! Az utóbbi pár napban szinte végigbújtam az összes Paráliáról szóló rovatkát, élménybeszámolót, és egyre jobban várom! Barátnõmmel július 16án indulunk busszal, és a Manos apartmanba megyünk 1 hétre! Eddig csak jókat hallottam. A Meteorákat és Skiathos szigetét mindenképp tervezzük a proginkba és Katherinibe is el szeretnénk menni. Természetesen nálunk kihagyhatatlan lesz a disco!!!!!!!!!!!!!! Ha volt már vki, akkor írhatna, h hol melyik discoba milyen zene megy. Remélem csakis jó idõ lesz!
Én 6 discóról tudok :de ebbõl a többiekkel is együtt a Cocust és Casát tudnánk ajánlani. Zene változatos, van görög, meg mindenféle új és régi is , sõt a Cocusban a különbözõ nemzetiségû turistákat megajándékoznak egy-két saját nyelvû szerzeménnyel is
nem fogtok csalódni az ottani színvonalban ezt garantálom
hajrá lányok !!! , mi is benézünk idén is ide
De izléstõl függ, a többi 4 is megteszi, kenterbe veri az össze hazai helyet ám !
Csak valamelyik nagyon puccos már, meg mindre nem is juthat idõ
Egyikbe bementek , megtetszik ugyis mindig oda akartok majd menni , nálunk ez volt a Cocus