Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1861
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31100 Üzenet linkje2007-06-12 21:33:19  Válasz a #31075. hsz-ra

Kriszta, Nektek már csak 6 nap, szinte hihetetlen!
Azért majd egy rövidke üzenetet ha kiértetek s tudsz, ugye írsz ide nekünk, hogy milyen az idõ és a tenger...? icon_wink.gif

Ma voltam fizetni az utazási irodánál s ott a Hölgy most jött vissza Görögbõl. Azt mondta, kellemes kint az idõ, bár esténként még hûvös van. S Neki kissé hideg volt a víz, bár sokan fürödtek.
Én azért bízom abban, hogy másfél hét alatt melegszik még.

# 1862
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31124 Üzenet linkje2007-06-13 09:45:59  Válasz a #31100. hsz-ra Előzmény #31100

Szia Myra!

Rendben üzenek ide, hogy milyen az idõ, és a tenger, de Ferrarin, vagy Anna17en keresztül tudok, mert én netkávézóba biztos nem megyek. 2 hét gép nélkül maga lesz a mennyország. Szóval ha így megfelel akkor írok.

A másik tavaly is ebben az idõpontba voltunk Görögországba. Paralián ilyenkor este 8 körül 30 fok volt. Én nagyon elégedett leszek 20-25 fokkal is este. Az a beton rengetek sok meleget átad a környezetének icon_lol.gif

# 1863
Trumann
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31189 Üzenet linkje2007-06-13 16:00:33 

Sziasztok! Tegnap jöttem meg Paráliáról, a Júlia apartmanban voltam 10 napot, az Intersun utazási irodával, ha valakit valami infó érdekel nyugodtan kérdezzen...

Amit elmondanék. A víz annyira meleg, hogy be lehet menni, a barátnõm nem szereti a hideg vizet, és simán bement többször is. 1 nap esett az esõ, de akkor egész nap. Este egy kissé még hideg van, nem árt egy hosszú felsõ. Az arany ára nagyon olcsó, azt érdemes venni, a többi drágább, bár a bundát is említették, hogy olcsó, és egy bundáshoz se mentem oda, errõl nem tudok nyilatkozni.
Sajnos Paralián is egyre több a kínai cucc, érdemes megnézni mit vesz az ember...

Ha kérdés van ne kíméljetek.

Jó nyarat!

# 1864
Timur
Aktív fórumos
Aktív fórumos
119 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31194 Üzenet linkje2007-06-13 16:39:49 

Szia Trumann, sziasztok!
Én ma jöttem meg Paraliaról, a Villa Aegonba voltam a nejemmel.
Az elsõ napon szakadt az esõ, aztán jött a meleg. A tenger egy kicsit hideg volt, de azért rendesen úsztam benne többször.
Nagyon jól éreztük magunkat, kaja pia sok strand és séta este.
Átbuszoztunk Katerinibe, 1,15 Eu. de csak a nagy tömeget láttuk.
Kicsit eltévedtünk.
Az egész hét tuti volt, az apartman nagyon bejött, az egész házban 4-en voltunk. Tudtunk éjjel pihenni.
A busz volt icon_sad.gif egyedül nagyon hosszú, de végül is megérte a kellemetlenséget az az egy hét nyaralás.
Tanulság: Jövõre folyt.köv.
Timur!

# 1865
Dlia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31209 Üzenet linkje2007-06-13 20:10:51 

Sziasztok!
Már olvasgattam a hozzászólásokat, és már egyre jobban várom a július 20.át, mert akkor indulunk Paraliara!
Még olyan kérdésem volna, hogy van szúnyog? És a discokban milyen jelleû zene megy? Van olyan hely ahol esetleg régebbi, vagy görögös esetleg lassú zenéket is játszanak, vagy inkább a disco zene megy? Most írtátok, hogy este hûvös van, de pl júliusban éjszaka kell takaró, vagy az esti sétához pulóver?
Köszönöm, ha válaszoltok!

# 1866
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31210 Üzenet linkje2007-06-13 20:22:02 

Szia
Amikor én 3 éve voltam, júliusban este 10-kor még 30 fok volt.Szúnyoggal én nem találkoztam, de szerintem a biztonság kedvéért vigyél szúnyogrisztót.

# 1867
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31215 Üzenet linkje2007-06-13 21:24:27 

Sziasztok, máris ketten itthon vannak icon_smile.gif Örülök Nektek. S annak is, hogy jól sikerült a nyaralás.

A tengervíz hõmérsékletére az elmúlt hétre 20 - 21 fokot írtak elõrejelzésben, ezek szerint nem is volt több.
Jövõ hétre végig nagy meleget "jósolnak", néhol 36 fokot is, a tengerre 23 fokot. Munkatársamék most indulnak szombaton icon_smile.gif

Kateriniben én is voltam 4 éve, van egy csodás park, azt mindenképpen érdemes megnézni.

Ami kérdésem lenne mindkettõtökhöz, egyrészt az, hogy a tengerben találkozatok-e medúzával? Másrészt az, hogy voltatok-e hajózni Skiathos-on s ha igen, mennyibe került? S a hajónak, ami vitt Skiathos-ra, volt zárt része?
Köszi elõre is. Igazán nagy segítség az új info icon_wink.gif

Kriszta, persze, értem, igazad is van. De másoknak nem szeretnék kellemetlenséget, így nem baj ha nem adsz hírt Paraliáról icon_wink.gif Végülis csak pár nap különbséggel megyünk.
Majd utólag írunk a többieknek icon_wink.gif

# 1868
Trumann
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31220 Üzenet linkje2007-06-13 22:11:13 

Szia Myra! És mindenkinek hello!

Kérdésedre válaszolva voltunk Skithos szigetén. A Papastergiu travel (kinti társiroda) szervezésében 40euró volt egy felnõttnek. Lehet olcsóbb is lehetett volna ha nagyon körülnézünk, de erre nem is nagyon volt idõnk. Viszont valóban amint leirták úgy van az egész. Nem akarom lelõni a poénokat, de a kapitány vagy másfél órán keresztül nevettetett minket odafelé, vissza is 1 órácskát. Skiathos szigetén volt 2 óra szabadfoglalkozás, de aztán a fürcsire csak max 2 óra volt sajna. És volt természetesen a hajón fedett rész is. De ott odafelé senki nem volt! Visszafelé is csak páran. Sör drágult! 1 euró alatt nem találtam sehol, de a vörösborukat érdemes megkóstolni! SZÚNYOG VAN BÕVEN. Esténként lefekvés elõtt vérfürdõt kellett rendeznem 3 nap (viszont lehet, hogy az esõs napra jöttek elõ, mert addig nem voltak!)

Busz! Odafelé iszonyat volt! Amikor aludtunk is másfél óránként 30-40 percre megállt!?!? Az idegenvezetõ analfabéta volt! Mikor megérkeztünk Paraliára 1 órát álltunk a tûzõ napon a légkondi nélküli buszban, mert nem tudott 1 párt 40 perc alatt elhelyezni egy apartmanban... Hihetetlen!
Kb 22óra alatt értünk Pestrõl Paraliára, visszafelé viszont 15 órácska volt! Mindenki döntse el melyik út volt kellemesebb... icon_smile.gif

A vízben bizonyos helyeken estére mindenhol alga volt! Máshol nyomát sem láttuk! Változó!

Írjatok mi kell még??

# 1869
Trumann
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31222 Üzenet linkje2007-06-13 22:20:11 

Hello!

Még egy kis adalék:
Kateriniben a park tényleg nagyon tuti!!! Kötelezõ! A buszjegy 1.15 euró a buszmegállóban lévõ automatából (piros jegy), a buszon 1.40euró! Buszról leszállni a körforgalom után1-2-vel érdemes. Utána egyenesen sétálva a fõutcára érünk, kicsit továbbhaladva elérjük a parkot! Látni kell! Megéri! Plusz a Meteorát is! A legjobb!

Én speciel a Júlia apartmanban voltam , ez a fõutcán van! Azt vegyétek természetesnek, hogy ott jampiznak a ház elõtt, túráztatják kihúzzák a mocikat pont azon az úton! Inkább csak péntek, szombat és vasárnap vészes, a többi nap elviselhetõ! Ja és a görögök olyan szinten hallgatják a zenét a kocsiban, mintha dizsiben lennél...

Dizsibe nem sikerült eljutni, errõl nem tudok nyilatkozni!

Én azt mondom megéri egyszer elmenni oda!!! icon_smile.gif

# 1870
Kobobe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
399 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31223 Üzenet linkje2007-06-13 22:31:38 

Szia trumann!
Mi holnapután utazunk az Intersunnal Paraliára az Elit aparmanban . Milyen busszal mentetek? Van saját buszuk vagy más céggel utaztatnak ? Esetleg az Elit-rõl tudsz valami infót.? Van 1-2 tipped hol lehet elfogadható áron kajálni ?
Elõre is köszike !

# 1871
Erikaszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31224 Üzenet linkje2007-06-13 22:58:21 

Sziasztok! Az utóbbi pár napban szinte végigbújtam az összes Paráliáról szóló rovatkát, élménybeszámolót, és egyre jobban várom! Barátnõmmel július 16án indulunk busszal, és a Manos apartmanba megyünk 1 hétre! Eddig csak jókat hallottam. A Meteorákat és Skiathos szigetét mindenképp tervezzük a proginkba és Katherinibe is el szeretnénk menni. Természetesen nálunk kihagyhatatlan lesz a disco!!!!!!!!!!!!!! Ha volt már vki, akkor írhatna, h hol melyik discoba milyen zene megy. icon_smile.gif Remélem csakis jó idõ lesz! icon_razz.gif
# 1872
Banyaveron
Aktív fórumos
Aktív fórumos
222 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31226 Üzenet linkje2007-06-13 23:15:37  Válasz a #31224. hsz-ra Előzmény #31224

Én 6 discóról tudok :de ebbõl a többiekkel is együtt a Cocust és Casát tudnánk ajánlani. Zene változatos, van görög, meg mindenféle új és régi is , sõt a Cocusban a különbözõ nemzetiségû turistákat megajándékoznak egy-két saját nyelvû szerzeménnyel is icon_razz.gif
nem fogtok csalódni az ottani színvonalban ezt garantálom icon_lol.gif
hajrá lányok !!! , mi is benézünk idén is ide icon_cool.gif

# 1873
Erikaszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31227 Üzenet linkje2007-06-13 23:27:11 

Köszike az infót! icon_smile.gif
# 1874
Banyaveron
Aktív fórumos
Aktív fórumos
222 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31229 Üzenet linkje2007-06-13 23:30:49 

De izléstõl függ, a többi 4 is megteszi, kenterbe veri az össze hazai helyet ám !
Csak valamelyik nagyon puccos már, meg mindre nem is juthat idõ
Egyikbe bementek , megtetszik ugyis mindig oda akartok majd menni icon_smile.gif, nálunk ez volt a Cocus

# 1875
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31235 Üzenet linkje2007-06-14 06:33:38 

Nekem még az Omilos is tetszett.Ott van a fõutcán a kikötõ fele. icon_biggrin.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 124 125 126 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu