Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1906
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31584 Üzenet linkje2007-06-16 20:39:11 

Klau, szerintem is inkább szeptember, az idõ sokkal valószínûbb, hogy melegebb lesz, mint októberben. A tengerrõl nem is beszélve.
De Sarti is nagyon szép.

Bettiepage, már hallottam mástól is a Caravel-rõl, biztosan betérünk majd oda, mert ha már ennyien kedvelik, csak jó lehet icon_biggrin.gif
A Cocus detto. 4 éve mikor voltam Paralián, láttuk a Cocust, de nem mentünk be.

Barba, köszi az infot és a segítséget a nevedrõl icon_wink.gif Könnyebb így leírni...

# 1907
Lyz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31632 Üzenet linkje2007-06-17 12:29:58 

Sziasztok!

Aki volt már a Manos ap-ban, írna róla hogy milyen volt? Felszereltség, elhelyezkedés, tisztaság stb. Ill. lene még egy kérdésem, hogy milyen az udvarra nézõ szobájuk? Úgy néz ki hogy, csak oda sikerül menni. Elõre is köszi!!!!!

# 1908
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31634 Üzenet linkje2007-06-17 12:40:13 

Hát,akkor nekem szerencsém volt,mert én minden dizsiben nagyon nagyon jókat buliztam icon_smile.gif és Panos Paralián fogalom ki na hagyjátok,és a koktéljait sem icon_smile.gif icon_smile.gif
# 1909
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31655 Üzenet linkje2007-06-17 15:18:06 

Sziasztok, Paralián az ajándékboltokban kapható ikonok árairól tudtok valamit? S ez a minõség megegyezik a Meteoraknál lévõ ikonfestõ mûhely / ahova visznek az út során, ha jól tudom / ikonjaival? Azt olvastam több helyen is, hogy a Meteoraknál drága az ikon, pedig kedvezményt is adnak - gondolom ez csak reklámfogás.
# 1910
Bettiepage
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31658 Üzenet linkje2007-06-17 15:22:38 

lyz: mi voltunk a manosban, de nem lakni, csak két barátnõnk lakott ott. mondjuk idegenek nem mehetnek fel, de azért mi voltunk. jó hely, konyha fürdõszoba, rezsó, mélyhûtõ is van, liftes. asszem 4 emeletes. az erkélyek nem olyan kicsik, és nem lehet átlátni a szomszédhoz. mondjuk a legforgalmasabb fõutcában van, állandóan dübörögnek a motorok, és a busz is ott jár. szóval nem a legcsendesebb utcában van, az biztos. aki buszal megy, annak a legjobb az alasitas, mert azelõtt áll meg az összes busz, és nem kell gyalogolni a sok cuccal, meg pl, a görög est után négykézláb is be lehet meni a panzióba.
# 1911
TAndi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31665 Üzenet linkje2007-06-17 15:57:08 

Sziasztok!

Mi Olaszország után az idén megyünk elõször Paraliára, családilag, 2 kiskamasszal. Milyen programot javasoltok? Van esetleg valami jó kis élménypark a közelben, vagy a hajókázás maga egy élmény?
Mennyi autópályadíjjal számoljunk oda+vissza?
Tényleg nagy a nyüzsi? Mit tudtok az Atlantisz apartmanházról?
Kicsit aggodalmaskodó vagyok... icon_confused.gif

# 1912
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31670 Üzenet linkje2007-06-17 16:19:36  Válasz a #31665. hsz-ra Előzmény #31665

Szia Tandi!

Mi is az Atlanisba megyünk holnap, hát majd utána tudok írni, hogy milyen ha hazaértünk. A képek alapján nekem nagyon tetszik, és remélem élõbe is olyan lesz.

Paralia hasonló, mint bibone, tiszta nyüzsgés az egész. A gyerekek biztos élvezni fogják nálatok is. Az autópálya dijak pedig ezen nevû topikba vannak leírva, nézd meg ott, és az autóval görögországba topikba is sok hasznos infót írtunk már le.

Egyébként ma volt a Menetrend c. mûsorba Parália hát könnyes szemekkel néztem végig, és bele gondolván, hogy kedden én is ott leszek nagyon jó érzések szaladtak át bennem.

Myra Erici várni foglak benneteket, remélem tényleg összefutunk olyan jó lenne találkozni veletek is!!!!!!

Szöszykém a Cocusba pedig rád gondova iszok meg egy koktélt!! icon_lol.gif icon_lol.gif

# 1913
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31678 Üzenet linkje2007-06-17 16:27:52  Válasz a #31670. hsz-ra Előzmény #31670

Szia Kriszta!

Nagyon jó és probléma-mentes utat kívánok Nektek Paraliára! Érezzétek jól magatokat! Szerintem is összefutunk majd kint icon_wink.gif
Remek idõt és nagyon jó kikapcsolódást kívánok!

# 1914
TAndi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31683 Üzenet linkje2007-06-17 16:33:33  Válasz a #31670. hsz-ra Előzmény #31670

Köszönöm, de a beszámolót már nem fogom tudni olvasni, mert 25-én indulunk icon_lol.gif Lehet, hogy találkozunk?
Az ajánlott fórumokat megnézem...
Tartottam attól, hogy nagy lesz a nyüzsi, én nem szeretem icon_sad.gif
Nagyon jó utat nektek!

# 1915
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31684 Üzenet linkje2007-06-17 16:33:50  Válasz a #31665. hsz-ra Előzmény #31665

Szia TAndi!

Valahol természetes az aggodalom, ha egy új helyre megy az ember, ennyi izgalom kell is icon_wink.gif
Paralián én 4 éve voltam, már akkor is nagy nyüzsgés volt, de én is innen a fórumról kaptam nagyon sok infot. Nem tudom mennyire van idõd olvasgatni, de ha visszaolvasod az idei s a tavalyi hozzászólásokat, sok érdekes a hasznos infot találsz majd.

A hajókázás - Skiathos-ra gondolok - biztosan nagyon jó, 1,5 óra buszozás a kikötõig, onnan 3 óra hajózás Skiathos szigetre, kb 2 órás városnézés, utána fél óra hajóút egy gyönyörû partszakaszig, ott fürdés a kristálytiszta vízben, s hazafele újra 3 órás hajóút. Közben a kapitány végig szórakoztatja az utazókat, lehet táncolni is icon_smile.gif
Mi is beterveztük Skiathost, mert amikor utoljára voltam Paralián, akkor Thesszaloniki és az Olimposz látogatása fért bele.
Idén Skiathos és a Meteorak.
Biztos, hogy nem fogtok unatkozni.

Itt olvastam, hogy Olympic Beach felé van egy kisebb vidámpark, esetleg a gyerekeknek tetszene.

# 1916
Klau24
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31686 Üzenet linkje2007-06-17 16:36:07 

Sziasztok valaki hallot már a márton utazási irodárol.És sartin a Vanvini apartmanrol?Ott néztám szállást szeptemberre.
# 1917
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31687 Üzenet linkje2007-06-17 16:39:37  Re:

TAndi írta:
Köszönöm, de a beszámolót már nem fogom tudni olvasni, mert 25-én indulunk icon_lol.gif Lehet, hogy találkozunk?
Az ajánlott fórumokat megnézem...
Tartottam attól, hogy nagy lesz a nyüzsi, én nem szeretem icon_sad.gif
Nagyon jó utat nektek!

Szia Anid!

Biztosan találkozunk. Mi a 2em 16 ba leszünk. Ti melyibe tudjátok már??

3-ig vagyunk ott. Végre valaki jön az Atlantisba el se hiszem!!

nagyon örülök nektek!!! icon_lol.gif icon_lol.gif

# 1918
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31688 Üzenet linkje2007-06-17 16:41:12  Válasz a #31683. hsz-ra Előzmény #31683

Mi is 25-én indulunk, de mi busszal. Ezek szerint innen a fórumról négyen is ott leszünk ugyanabban az idõben! Ti, Kriszta, Erici s mi. Ez aztán az összefogás icon_smile.gif

Nem tudom, milyen kirándulásokat terveztetek, de azt olvastam, hogy a Meteorakhoz nehezebb autóval feljutni, de nincs tapasztalatom ebben.

Olympos-hoz érdemes saját autóval menni, úgy nem kötött annyira. Nagyon szép a kilátás s ha jó az idõ, látni a hegy csúcsát is!

Skiathos-os hajóutat ajánlom, bár 35 - 40 euro fejenként, de egész napos, s tényleg egy maradandó élmény - eddig mindenki áradozott róla.

Paraliától 7-8 km-re van Katerini városa, egy fél napos kirándulást megér. Ott olcsóbban tudtok vásárolni élelmiszert. S a központnál van egy gyönyörû park, csupa zöld minden, sok-sok szoborral s kis tavakkal, némelyiken apró híd ível át. Nincs belépõ, legalábbis 4 éve nem volt. S Katerininek van egy szép sétálóutcája, ami "olaszos" kissé, nekem tetszett.

# 1919
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31690 Üzenet linkje2007-06-17 16:57:27  Válasz a #31688. hsz-ra Előzmény #31688

Myra Andi!

Köszönöm. Nektek is nagyon jó utat kívánok, remélem szerencsésen kiér mindenki Paraliára. icon_lol.gif

# 1920
Dlia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31696 Üzenet linkje2007-06-17 17:44:45 

De jó Nektek, hogy már mentek! Nekem még egy hónap, és már alig várom! Skiathos-os hajóutat mindenképpen akartam, de most, hogy írtatok is róla, kihagyhatatlan számomra, imádok hajózni!
Jó utat és idõt mindenkinek, és ha hazaértetek, akkor írjatok le mindent icon_biggrin.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 127 128 129 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu