Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 1936
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kissas57
Törzstag
Törzstag
699 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93106 Üzenet linkje2009-03-20 12:11:12  Válasz a #93093. hsz-ra

András ne húzd fel magad, vár a Tenger a Nap, és az Úzó icon_lol.gif icon_lol.gif

Leírtam már egy másik fórumba, de ide is;
Meguntam irodák kekeckedését és az idén betelt a pohár: egyéni szervezésbe intézem és nem hagyom, hogy mától függjön a nyaralásom, ráadásul még olcsóban is jövök ki, és nem kell menetrendhez, és egyéb kötöttségekhez alkalmazkodni, és ha nagyon akarnám még társaság is lenne.

u.i.: nem mindenkinek van helysírási segédprogi telepítve icon_wink.gif

Szép és derűs napot:
Gyuri

# 1937
Kissas57
Törzstag
Törzstag
699 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93107 Üzenet linkje2009-03-20 12:18:31  Válasz a #93105. hsz-ra Előzmény #93105

Kati!

Neked igazad van, csak néha elfelejtődik ki kiért van, és ki kiből él, mert ha kedvesebbek lennének... icon_surprised.gif

# 1938
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93108 Üzenet linkje2009-03-20 12:35:13  Re:

kissas57 írta:
... egyéni szervezésbe intézem és nem hagyom, hogy mától függjön a nyaralásom, ráadásul még olcsóban is jövök ki, és nem kell menetrendhez, és egyéb kötöttségekhez ...

Jobb későn, mint soha. icon_smile.gif

# 1939
Kissas57
Törzstag
Törzstag
699 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93109 Üzenet linkje2009-03-20 13:18:03  Válasz a #93108. hsz-ra Előzmény #93108

icon_lol.gif az az örökös kapkodás icon_lol.gif
# 1940
Killerlaca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
477 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93114 Üzenet linkje2009-03-20 15:10:37 

Sziasztok!

Nem kellene nekem esni! Valamint nem kell helyesírási hibákat keresgélni.
- teljesen félreértelmeztétek a dolgot nézzétek meg kinek a hsz-ére válaszoltam! És ott mi volt a téma.
- honnan veszitek, hogy én nem utazok évek óta külföldre
- valamint a hsz. végére odaírtam, hogy a fent leírtakkal egyetértek és azt is leírtam miért gondolom úgy.
- valamint szerintetek az nem üzletrontás ha valaki/kik azt terjesztik, hogy egy iroda csődbe fog menni?!
- szóval nem tudom ti milyen hozzászólást olvastatok.

Én itt sok jó információt kaptam, de nem szeretem ha jogtalanul nekem esnek.

Üdv
Laci

# 1941
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93115 Üzenet linkje2009-03-20 15:14:06 

killerlaca írta:
Sziasztok!

Nem kellene nekem esni! Valamint nem kell helyesírási hibákat keresgélni.
- teljesen félreértelmeztétek a dolgot nézzétek meg kinek a hsz-ére válaszoltam! És ott mi volt a téma.
- honnan veszitek, hogy én nem utazok évek óta külföldre
- valamint a hsz. végére odaírtam, hogy a fent leírtakkal egyetértek és azt is leírtam miért gondolom úgy.
- valamint szerintetek az nem üzletrontás ha valaki/kik azt terjesztik, hogy egy iroda csődbe fog menni?!
- szóval nem tudom ti milyen hozzászólást olvastatok.

Én itt sok jó információt kaptam, de nem szeretem ha jogtalanul nekem esnek.

Üdv

Laci

nem icon_exclaim.gif

# 1942
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93116 Üzenet linkje2009-03-20 15:24:05  Re:

kissas57 írta:
András ne húzd fel magad, vár a Tenger a Nap, és az Úzó icon_lol.gif icon_lol.gif

Leírtam már egy másik fórumba, de ide is;
Meguntam irodák kekeckedését és az idén betelt a pohár: egyéni szervezésbe intézem és nem hagyom, hogy mától függjön a nyaralásom, ráadásul még olcsóban is jövök ki, és nem kell menetrendhez, és egyéb kötöttségekhez alkalmazkodni, és ha nagyon akarnám még társaság is lenne.

u.i.: nem mindenkinek van helysírási segédprogi telepítve icon_wink.gif

Szép és derűs napot:
Gyuri

Igen , igazad van ,- tudom ; többször voltam már saját szervezésben , most igy jött ki a lépés. Többször voltam "AZ" irodával , mindig volt valami
gubanc , de /le se../ nem zavart , tizenx-szer jártam/ok u.oda , ismerem
-kezdem megismerni , no meg a dolgok menetét - tán öregszem.......

icon_mrgreen.gif

Szóval azért is elmegyek ; most ismét kivételesen megint Stalis-ba , és megint ...rva jól érzem majd magam !!!!!!

" u.i.: nem mindenkinek van helysírási segédprogi telepítve icon_wink.gif "

Dedós anyag volt, igaz eltelt pár év.......

Legutóbb Antero szerkesztette (2009-03-20 15:30:16), összesen 1 alkalommal
# 1943
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93118 Üzenet linkje2009-03-20 15:29:35  Válasz a #93114. hsz-ra Előzmény #93114

Kedves Laci!
Bár az én hozzászólásomra válaszolva írtad, amit írtál, de talán olvass vissza egy kicsit. Én egy - később általam idézett - hozzászólásra reagálva írtam meg korábban a véleményemet, illetve próbáltam enyhíteni a Btk-t emlegető fórumtársak "dühét". Te erre az én hozzászólásomra ugrasz. Távol álljon tőlem a rémhír terjesztés, én sem engedhetnék meg magamnak 200 ezer Ft-os buktát egy irodával, ezen kívül - ha szintén visszaolvasol - láthatod, hogy nekem is abszolút pozitív véleményem van az Apollonról.
Ettől függetlenül - mint azt Jox néhány oldallal ezelőtti hozzászólásában is olvashatod - a korábbi működés minősége semmire sem garancia. De ismétlem, szeretném, ha csak egy rémhírről lenne szó. És hangsúlyoznám, nem én terjesztem, sőt, nem is tőlem származik az információ. Én csak reagáltam rá.

# 1944
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93119 Üzenet linkje2009-03-20 15:35:27 

Sziasztok!

Én már több irodával ( Neckermann, Aeolus, Hurrá Nyaralunk, Bestreisen)utaztam, de az idegenvezető soha nem jött velünk a reptérről a buszon. A sofőr mindig korrektül megoldotta.

# 1945
Killerlaca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
477 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93120 Üzenet linkje2009-03-20 15:51:55  Válasz a #93118. hsz-ra Előzmény #93118

Szia

Tudom, hogy nem tőled származik az információ nem is vádollak ilyennel!
Bocs ha magadra vetted! icon_wink.gif
Én azokra "haragszok" akik ilyet leírnak csak azért mert valaki látott olyat aki már hallott róla hogy majd lehet, hogy csődbe megy....

Elnézést tőled ha magadra vetted.
Én ezt itt be is fejezném!
Én leszek a mumus lassan csak azért mert megvédek egy utazási irodát. icon_confused.gif

Üdv
Laci

# 1946
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93121 Üzenet linkje2009-03-20 16:03:11  Válasz a #93120. hsz-ra Előzmény #93120

Szia Laci!
Részemről nincs harag, de mivel pont az én hozzászólásomra válaszoltál, így igazán magamra vehettem.
Remélem, hogy a jó pár éve megszavazott bizalom az Apollon iránt megmarad, az irodával együtt. És manapság a Görögországba utaztatók közül ők az - általam igénybevett - egyetlen iroda, akit az eddigi tapasztalataim szerint érdemes megvédeni. Talán a 180 milliós vagyoni biztosíték is bizalmat gerjeszthet.

# 1947
Csz75
Törzstag
Törzstag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93122 Üzenet linkje2009-03-20 16:17:51 

ferrari írta:
Sziasztok!

Én már több irodával ( Neckermann, Aeolus, Hurrá Nyaralunk, Bestreisen)utaztam, de az idegenvezető soha nem jött velünk a reptérről a buszon. A sofőr mindig korrektül megoldotta.

Szia Ferrari!

Tavaly utaztunk a Campus Club Travellel Rodoszra, ők úgy szervezték meg, hogy az idegenvezető a repülőtéren fogadta a csoportot és mindenkit el is kísért a szállodáig. Nekünk még az apartman tulajdonosát is bemutatta.
Ez szerintem nagyon figyelmes, kedves gesztus volt és egyben jó marketing fogás is az iroda részéről. Az idegenvezető még a szállásokhoz vezető úton nagyon kedvesen, segítőkészen, mosolygósan tájékoztatta a csoportot mindenről (később volt a hotelekban is tájékoztató), amivel jól is járt, mert nagyon sok kirándulást nála fizettek be.
Ha én utazásszervező lennék, biztosan így csinálnám... icon_smile.gif

Igaz, csak egyszer utaztem (eddig) velük, de teljesen jól megszerveztek mindent és a szolgáltatás ár-érték aránya is rendben volt.
Szerintem nagyon sok múlik a telepített idegenvezető hozzáállásán.

# 1948
Killerlaca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
477 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93132 Üzenet linkje2009-03-20 18:49:59  Válasz a #93121. hsz-ra Előzmény #93121

Úgy legyen Ámen icon_smile.gif
Engem is ezért dühített fel az a hír hogy esetleg gáz lehet.
Mint írtam 1000%-osan megbízom bennük.

Üdv
Laci

# 1949
Killerlaca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
477 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93133 Üzenet linkje2009-03-20 18:53:16  Válasz a #93106. hsz-ra Előzmény #93106

Szia

És hogyan intézted a szállásfoglalást vagy a helyszínen próbálkozol?
Én próbálkoztam e-mailes megoldással campigeknél meg apartmanoknál is, de vagy nem válaszoltak vagy azt írták nincs hely vagy drágább árat mondtak mint irodán keresztül. Szóval én valahogy zátonyra futottam ezzel a módszerrel.

Üdv
Laci

# 1950
Kissas57
Törzstag
Törzstag
699 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93134 Üzenet linkje2009-03-20 19:32:58 

A szálláskeresés fórumon találhatok források ezenkívül a Görögország.linkcenter.hu ezenkívül a Tranzitszállások-nál is

Nekem sem elsőre jött be. próbálkozni kell, és türelem, ha nekem, meg gondolom még nagyon sokan másnak is bejött, bíz magadba és menni fog.
és ne feledd nagyon sok az olyan, hogy u.i.-da személyre számol, míg a legtöbb apartman, szobára

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 129 130 131 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu