Így van az Europa apartmannal szemben egy park van,de a sarkon van,tehát van egy másik széle is:)
Na jó ez így elég zagyva lett,szóvla lényeg az,hogy mivel a sarkon van megy mellette egy utca,végülis az amin ha egyensen mész kijutsz a partra ,na és ott van a Caravel és Billy's apartman.Így már tudod merre van?bocs,ha kicsit zavaros voltam,csak elvieg pont az anatómia zh-mra készülök ezerrel:)
Na igen,kemény vizsga lesz,csak már úgy unom,inkább menjünk Paraliára vissza és bulizzunk egyet az Omilosban:)Aztán majd tanulok tovább:)Kriszta velem tartassz?:)Kint még mindig 26-30 fok van,este meg 20:)
Hú csak egy kicsit vagyok összezavarodva, hogy mi merre van A Caravellt és a Billy's-t tudom hol vannak, de az európa hotellel és a fedrával bajban vagyok. meg talán arra két park is van... A hotel oreaelint tudom hol van, az meg a mellette lévõ hotel minden este ki volt világítva, és ami az orea eleni mellett van az pont egy srakon van, az a hotel európa?
Én ezt pedig láttam, mivel a Fedra 3. emelén voltunk, ha sikerül elküldenem a képet is, milyen szép kilátásom volt. Persze ez visszafelé is igaz, bekellett húzni a függönyt. Igen kiváncsiak a görögök is, nemcsak mi.
Én is szeretek ám Görögben az erkélyen üldögélni és bámészkodni kifelé az utcára:)
Egyébként írhatnánk ide kedvenc Görög nyári élméyneket,mert laposodik a topic,és ez PARALIA:) és a szürke hétköznapokban a legjobb feleleveníteni ezeket
Kriszta Te mikor voltál kint?
Sziasztok!
Szerintem még azért nem "haldoklik a Paralia topic". Azért még ha jól belegondolunk mindannyiunkban ott van a tenger smaragd színe, a gyros illata, a napfény, a kilátás az erkélyekrõl...
Mi nemcsak az utcát láthattuk az erkélyrõl, hanem a szomszéd nénike erkélyét is, ahol levesbe való tésztát szárított. Egy távolabbiról pedig honfitársaink olykor hajnalig tartó ( nem éppen csendes) kártyacsatáinak lehettünk fõleg fültanúi... (s persze azokat a reakciókat is volt részünk hallani, amikor úgy hajnal 3-4 ó. körül más-más nyelven csuklásra kényszerítették kártyás honfitársaink felmenõit...) De ez is Paralia (bár ez nem csak ott fordul elõ) - ezek a kis közjátékok is hozzátartoznak a nyaraláshoz, még ha nem is mindig értünk egyet mások kikapcsolódásról szóló elképzeléseivel.
de így teljes a világ... s még jó, hogy nem vagyunk egyformák... úgy túl unalmas lenne
Igazad van, tényleg jó lenne az élményekrõl írni, szerintem Te el is kezdhetnéd!
Én majd igyekszek vissza emlékezni, mert én már nagyon nagyon régen voltam kint.
Idén voltam júniusba, és júliusba is. Az elõszezon nekem jobban tetszett, és azt hiszem maradok a korábbi idõpontnál jövõre is.
Nekem az elsõ élményem, mert valaki itt írta, hogy a görögök szerint mi magyarok sokat iszunk alkoholt.
Nem tudom emlékszel még, ahogy a tengerpartra lesétáltál, a zöldésgesek után volt egy bolt ahol különbözõ ajándéktárgyakat árultak, és egy férfi volt a tulaj. Nos egyszer bementünk oda is szétnézni, és rögtön hozott vörösbort, finom volt, de a nagy melegbe nem esett túl jó. Megittuk nem akaruk megsérteni. Ez a nyaralás elején volt. Ahányszor mentük utána a tengerhez, mindig szalad a pohárral és a borral felénk, már szinte kellemetlen volt. A végére még a fejünket is a park felé fordítottuk.
Lehet, hogy tényleg ilyen a hírünk?
A visszaolvasod, az utolsó hozzászólásokat Szöszyvel tettük meg. Erre írta õ, hogy haldoklik a topik.
De jó, hogy Te is írtál, és ha van valami aranyos történeted, megoszthatnád velünk.
A Meteorákkal kapcsolatos írásodat azt olvastam, és tetszett nagyon.