Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 196
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2799 Üzenet linkje2005-10-12 11:39:02 

Így van az Europa apartmannal szemben egy park van,de a sarkon van,tehát van egy másik széle is:)icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif
Na jó ez így elég zagyva lett,szóvla lényeg az,hogy mivel a sarkon van megy mellette egy utca,végülis az amin ha egyensen mész kijutsz a partra ,na és ott van a Caravel és Billy's apartman.Így már tudod merre van?bocs,ha kicsit zavaros voltam,csak elvieg pont az anatómia zh-mra készülök ezerrel:)

# 197
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2800 Üzenet linkje2005-10-12 11:58:30 

Igen én is így akartalak betájolni, csak a sarki bolttal.

Igen most már tudom, hogy merre volt a szállásotok icon_wink.gif

Jó tanulást akkor, ha ennyire kemény vizsgára készülsz! icon_eek.gif

Kriszta

# 198
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2811 Üzenet linkje2005-10-12 21:37:32 

Na igen,kemény vizsga lesz,csak már úgy unom,inkább menjünk Paraliára vissza és bulizzunk egyet az Omilosban:)Aztán majd tanulok tovább:)Kriszta velem tartassz?:)Kint még mindig 26-30 fok van,este meg 20:)
# 199
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2814 Üzenet linkje2005-10-13 06:54:29 

Szia Szöszy!

Úgy látom Te is naprakész adatokkal rendelkezel az idõjárás szempontjából Paraliaval kapcsolatosan.

Indulhatunk ha úgy gondolod, úgy is van egy meghívásom mostanra is, és Ferrari is kapott már. Valószínû a Tiedet is eltudom intézni icon_wink.gif

Kriszta

# 200
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2849 Üzenet linkje2005-10-13 14:42:10 

hát.....szerintem csak nem bánná vki ha kimennékicon_smile.gif
Mehetünk:)

# 201
Missadri
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2872 Üzenet linkje2005-10-14 13:56:42 

Sziasztok!!!

Hú csak egy kicsit vagyok összezavarodva, hogy mi merre van icon_smile.gif A Caravellt és a Billy's-t tudom hol vannak, de az európa hotellel és a fedrával bajban vagyok. meg talán arra két park is van... A hotel oreaelint tudom hol van, az meg a mellette lévõ hotel minden este ki volt világítva, és ami az orea eleni mellett van az pont egy srakon van, az a hotel európa?

Üdv: Adri

# 202
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2873 Üzenet linkje2005-10-14 14:22:58 

Szia Adri!

Hát ha tudod hol a Caravell,akkor be tudod lõni az Európát,mivel ott van vele majdnem szemben,a sarkon.
Mikor voltál kint?

# 203
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2883 Üzenet linkje2005-10-17 15:21:33 

Hú úgy látom haldoklik a paralia topic icon_sad.gif
Nincsenek jó emlékek onnan,amit ilyen rossz, hideg idõben jó feleleveníteni emberek????

# 204
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2885 Üzenet linkje2005-10-17 16:05:34 

missadri írta:
az európa hotellel és a fedrával bajban vagyok.

Az Európa hotellel kapcsolatban tudok segíteni. Ha láttad kinn nem felejted el. icon_lol.gif

# 205
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2893 Üzenet linkje2005-10-17 19:49:01 

Szép,csak idegesítõ volt rendesen,hogy a medencébõl ami a tetején van folyton "kipocsolták" a vizet az utcára icon_smile.gif Szegény arra járók...icon_smile.gif
# 206
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2911 Üzenet linkje2005-10-19 15:59:21 

Szia Szöszy!

Én ezt pedig láttam, mivel a Fedra 3. emelén voltunk, ha sikerül elküldenem a képet is, milyen szép kilátásom volt. Persze ez visszafelé is igaz, bekellett húzni a függönyt. Igen kiváncsiak a görögök is, nemcsak mi.

Majd megpróbálom beszerkeszteni ide.

kriszta

# 207
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2921 Üzenet linkje2005-10-19 20:28:00 

Szia Kriszta!

Én is szeretek ám Görögben az erkélyen üldögélni és bámészkodni kifelé az utcára:)
Egyébként írhatnánk ide kedvenc Görög nyári élméyneket,mert laposodik a topic,és ez PARALIA:)icon_smile.gificon_smile.gif és a szürke hétköznapokban a legjobb feleleveníteni ezeket icon_smile.gif
Kriszta Te mikor voltál kint?

# 208
Janka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2926 Üzenet linkje2005-10-19 21:38:00 

Sziasztok!
Szerintem még azért nem "haldoklik a Paralia topic". Azért még ha jól belegondolunk mindannyiunkban ott van a tenger smaragd színe, a gyros illata, a napfény, a kilátás az erkélyekrõl...
Mi nemcsak az utcát láthattuk az erkélyrõl, hanem a szomszéd nénike erkélyét is, ahol levesbe való tésztát szárított. Egy távolabbiról pedig honfitársaink olykor hajnalig tartó ( nem éppen csendes) kártyacsatáinak lehettünk fõleg fültanúi... (s persze azokat a reakciókat is volt részünk hallani, amikor úgy hajnal 3-4 ó. körül más-más nyelven csuklásra kényszerítették kártyás honfitársaink felmenõit...) De ez is Paralia (bár ez nem csak ott fordul elõ) - ezek a kis közjátékok is hozzátartoznak a nyaraláshoz, még ha nem is mindig értünk egyet mások kikapcsolódásról szóló elképzeléseivel.
de így teljes a világ... s még jó, hogy nem vagyunk egyformák... úgy túl unalmas lenne

üdv.Janka

# 209
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2935 Üzenet linkje2005-10-20 11:02:22 

Szia szöszy!

Igazad van, tényleg jó lenne az élményekrõl írni, szerintem Te el is kezdhetnéd! icon_wink.gif
Én majd igyekszek vissza emlékezni, mert én már nagyon nagyon régen voltam kint. icon_cry.gif
Idén voltam júniusba, és júliusba is. Az elõszezon nekem jobban tetszett, és azt hiszem maradok a korábbi idõpontnál jövõre is.
Nekem az elsõ élményem, mert valaki itt írta, hogy a görögök szerint mi magyarok sokat iszunk alkoholt.
Nem tudom emlékszel még, ahogy a tengerpartra lesétáltál, a zöldésgesek után volt egy bolt ahol különbözõ ajándéktárgyakat árultak, és egy férfi volt a tulaj. Nos egyszer bementünk oda is szétnézni, és rögtön hozott vörösbort, finom volt, de a nagy melegbe nem esett túl jó. Megittuk nem akaruk megsérteni. Ez a nyaralás elején volt. Ahányszor mentük utána a tengerhez, mindig szalad a pohárral és a borral felénk, már szinte kellemetlen volt. A végére még a fejünket is a park felé fordítottuk.
Lehet, hogy tényleg ilyen a hírünk?

Kriszta

# 210
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#2936 Üzenet linkje2005-10-20 11:05:10 

Szia Janka!

A visszaolvasod, az utolsó hozzászólásokat Szöszyvel tettük meg. Erre írta õ, hogy haldoklik a topik.

De jó, hogy Te is írtál, és ha van valami aranyos történeted, megoszthatnád velünk.
A Meteorákkal kapcsolatos írásodat azt olvastam, és tetszett nagyon.

Üdv.

Kriszta

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 13 14 15 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu