Szia Kriszti! Jó neked már az is jórzés ha az ember már biztossan tudja hogy megy. Már mi is nagyon izgulunk várjuk az Aeolus árlistát ezerrel készülünk Karpathosra kombi útra. Lefkada is nagyon tetszik a közelében már voltunk sőt oda készültünk aztán Parga lett belőle. Mi tavaly voltunk Szeptemberbe de nagyon klassz volt mind a két időszaknak megvan a maga szépsége. Ha megleszek a befizetéssel biztos lesznek kérdéseim. Bár nagyon jó beszámoloítok vannak Vojandival azokat tanulmányozom. Szia Erika
Kristi!
Jó döntés, de készülj iszonyatos forróságra. Ha a csatorna mentén (ha ott leszel, tudni fogod, miről beszélek), annak bal oldalán mész le a partra, egészen klassz (bár keskeny) strandhoz érkezel. Nem világszám, de napi program után megtérve épp megfelel majd. Bár most kapcsolok, jártál Te már arra
ericsike
jöhet a kérdés bátran,a megfelelő helyen,vagy akár pü-ben is
kónyu
Nos a tavalyi Sartis 2 hét pocsék idő után nagyon jól fog esni a meleg
Egyébként hiába voltam már 2X is Lefkadán Nidri partjainál sosem fürödtem,arra inkább alkalmas helyeket kerestünk még ha ez 20-30 km motorozást jelent akkor is
(de azért idén ismét megpróbálok majd viszonylag jó partot keresni Nidrinél)
Remélem azért hagytok még nekünk is helyet szeptemberre (csak 2 kell). A héten megpróbálunk bemenni de elkezdődött a munkahelyi hajtás .
Nem tudok apartmanban dönteni Gatsoulis vagy Sun Rise? Melyiket javasoljátok? Mennyire kell sokat gyalogolni a SunRise tól? S kész van-e már a medencéje? Mennyire van a központban a Gatsoulis? Van-e jó fürdőzőhely a közelében?
A Sun Rise-ról a honlap azt írja, hogy 700 m-re van Nidri központjától; nos ez - sztem - finoman szólva sem igaz, inkább a 3x-a. A part tényleg kb. 150 m, de a part és a fürdési lehetőség nem ugyan az
A Gatsoulis sokkal jobb; csendes, közelebb van mindenhez, egy "fárasztó este-éjszaka" után könnyebb hazamenni ... , de hétköznapokban is praktikus, pl. a vásárlásoknál.
Két éve valóban itt történtek kissebb besurranások az erkélyen keresztűl éjszaka, de ez minimális odafigyeléssel kivédhető.
Köszi! Gatsoulis lett a vége. Aki még nem foglalt annak felhívnám a figyelmét hogy már most kérdezgetni kellett van-e hely, szóval siessen aki nem akar lemaradni. Ja aki Sartira készül ott is lefoglalt egy csoport egy egész turnust.
Mi szept 15-re foglaltunk, még van pár hely. Na most elkezdem visszaolvasni az egész forumot hogy felkészüljek mit kell megnézni. Ezzel elleszek szeptemberig
Június 13-tól szeretnénk Sartira menni, de még várnom kell a foglalással,mert a lakáshitelünk elbírálás alatt van, s ennek
függvényében megyünk, remélem megyünk......!!!!!!! Tavaly
január 16-án már nem volt hely Sartira utolsó 2 hétre.
Hogy ne csak akadémikus legyen a vita, küldök képeket:
Ez itt a Sun Rise, és az én emlékeim valahola a 2 szám között vannak, tehát úgy másfél km-re lehet Nidritől. Persze Nidri hosszú, így felesleges számháborúba bonyolódnunk, mint a politikusok - maradjunk abban, hogy 1x megjárni a távot nem sok, de azért naponta 2 hétig elég munkás