Köszi Josza, ez nagyon hasznos információ!
Az árról mondanál még valamit? Ámbár biztosan vannak nagy különbségek, amiatt, hogy ti októberben voltatok...
Egyébként teljesen véletlenül bukkantatok rá, vagy tényleg mindenhol vannak magyarok...?
Szia Csincsi!
Örülök, hogy tudtam segíteni. Az ár három napra 90 euro volt.
Az ismeretség az egy érdekes történet. Még az Index fórumon találkoztunk egy lánnyal, akinek a nõvére ment oda férjhez. Nos ennek lánynak az édesanyjával utaztunk egy buszon, aki az unokája keresztelõjére utazott velünk. Õ mesélte, hogy a veje autókölcsönzéssel foglalkozik. Innen az ismeretség.
Nem szeretnék offolni… Körutazás lesz körbe a Peloponnészoszon meg ami útba esik jövet-menet, s a vége Tolo (de most egy emelettel lejjebb közvetlen a parton, terasszal, nyugágyakkal, napernyõvel - Cilla ismeri… ). Parga csak 3 éjszaka a Pension Maistrali-ban; 43 Euro a szoba reggelivel, mélygarázzsal. Igen, ez van a képeken.
Cilla! Még semmi biztos nincs, de ha az az oldal marad, akkor Lefkada! Viszont onnan már nincs messze Parga egy jó kis kiránduláshoz legalább.
De még semmi sincs kizárva!
Végleges döntést majd csak a kiállítás után hozunk, úgy döntöttünk.
Mi is nagyon szeretnénk Pargába visszamenni (na meg Toloba is), és vissza is fogunk, de az idén biztosan nem, mi is a kiállításon szeretnénk dönteni, ha Görögország, akkor talán? Santorini??? Lefkadán is gondolkoztunk, meg nekünk nagyon-nagyon tetszett Ioannina, talán jövõre!
Melyik magyar utazási irodák inditanak utakat Pargaba?Én eddig csak az Aeolust láttam.Ha lenne velemi más is,szivesen elgondolkoznék...nem tudok dönteni,mi legyen az idei uticél !Busszal kéne,hogy ne legyen tul drága,és ne tul messze,homokos part és jó strand...Segitség!