Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1996
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77098 Üzenet linkje2008-08-15 10:56:57 

A Petros féle fórum a képekkel

http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=317

# 1997
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77099 Üzenet linkje2008-08-15 11:25:28 

Húúúúú Breki az a medencés kép, naon bejön, bár csak az én házam és medencém lenne....
# 1998
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77100 Üzenet linkje2008-08-15 11:33:09 

Szia Breki!
Köszi, hogy ennyit fáradozol. Tavaly láttam Petros képeit és esküdni mertem volna, hogy mi is ilyennek láttuk a katonákat, hogy mindig ilyenek. De most megnéztem az õ képeit, majd utána a sajátjaimat és valóban, nálunk az egyszerûbb öltözék volt, pedig annyira erre a díszesre emlékeztem. Szörnyû, hogy hogyan keverednek az ember emlékei.

A te képeid remekek, és nem semmi, hogy mit bemászkáltátok a környéket gyalog. Na, meg hogy megmátróztál valaki privát területén a medencében az aztán bátorság és nekem nagy kaland is icon_smile.gif Úgy tíz éve én is megtettem volna, de azóta lejjebb ment a merészségi mércém icon_smile.gif

# 1999
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77101 Üzenet linkje2008-08-15 12:08:29 

vojandi írta:
Szia Breki!
Köszi, hogy ennyit fáradozol. Tavaly láttam Petros képeit és esküdni mertem volna, hogy mi is ilyennek láttuk a katonákat, hogy mindig ilyenek. De most megnéztem az õ képeit, majd utána a sajátjaimat és valóban, nálunk az egyszerûbb öltözék volt, pedig annyira erre a díszesre emlékeztem. Szörnyû, hogy hogyan keverednek az ember emlékei.

A te képeid remekek, és nem semmi, hogy mit bemászkáltátok a környéket gyalog. Na, meg hogy megmátróztál valaki privát területén a medencében az aztán bátorság és nekem nagy kaland is icon_smile.gif Úgy tíz éve én is megtettem volna, de azóta lejjebb ment a merészségi mércém icon_smile.gif

Igazából nem fáradság, talán annó ha nem olvasom az irásaitokat else indulunk Toló-ba.

Köszi a dicséretet igazából gyalog csak ezt a túrát tettük meg illetve esténként ha meghívtak minket vhova vagy csak úgy sétálni megnézni
dolgokat.

Inkább autóval mentünk a már sokak által sokszor írt helyekre.

De idén szeretném megnézni a Dreapanos részt

illetve a Nafplio felé esõ kis öblöt is gyalog, mert ugye idén busszal megyünk.

Ja az a megmártózás annyi volt, hogy itt bementem, nincs kerítés mint látható
megkuksiztam nincs-e valaki lesben. icon_lol.gif icon_wink.gif

Niután láttam hogy a tulaj korábban elment kocsival odamentem belelógattam a lábam kezem kicsit felfrissítettem magam készítettem pár képet.

Tehát nem fürdõruhára vetkõzve fejes a vízba bár csábított. icon_wink.gif

# 2000
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77102 Üzenet linkje2008-08-15 12:09:04 

De ennél van még feljebb

# 2001
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77103 Üzenet linkje2008-08-15 12:10:19  Válasz a #77099. hsz-ra Előzmény #77099

Akkor meghívnál engem oda nyaralni icon_wink.gif

Mondjuk ide felcaptlatni a víztõl nemsemmi lenne, de egye fene icon_cool.gif

# 2002
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77104 Üzenet linkje2008-08-15 12:16:03 

Ha az enyém lenne Breki, IGEN:-))))Valószínû, hogy Bikakis a tulaj vagy a többi amit leírtam neked...., lehet a görög srác is Bikakis:-DDDDD
# 2003
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77105 Üzenet linkje2008-08-15 12:25:13 

mármint az a görög?
# 2004
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77109 Üzenet linkje2008-08-15 12:45:04 

Aha az a görög....

Elmúlt a nyaralásicon_sad.gif((most megint várni kell.....

# 2005
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77111 Üzenet linkje2008-08-15 12:49:32 

Akkor ezt meg kell tudni, vagy egy helyi Bikakis-t keresni icon_smile.gif
Nemhiszem hogy olyan nehezen menne

Én meg eddig vártam és most jön az én nyaralásom, tök jó így meghosszabítani a nyarat

# 2006
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77128 Üzenet linkje2008-08-15 13:50:22 

Na megvan az öblöm ide szeretnék eljutni

# 2007
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77130 Üzenet linkje2008-08-15 13:53:19 

Ide én is szívesen elmenék. Breki, ha eljutsz, írd majd le, hogyan. icon_smile.gif
# 2008
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77131 Üzenet linkje2008-08-15 13:54:45 

Ez így nem biztos, hogy jó panorámakép

Eredeti méretben

https://www.panoramio.com/photos/original/5019841.jpg

# 2009
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77132 Üzenet linkje2008-08-15 14:00:12 

Kicsit hasonlít Tolo-ra

# 2010
Ypsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77160 Üzenet linkje2008-08-15 17:30:49 

Sziasztok!

Tegnapelõtt én is hazaértem párommal. Fájó szívvel jöttünk haza, hisz életem legklasszabb nyaralását töltöttem Tolóban. Megérkezésünk után lecuccoltunk a Barbaressában, felfrissítettük magunkat és el is indultunk felfedezõútra Toló utcáin. Délután 5-kor Mártika beszámolóját meghallgattuk, ami elég részletes volt, de furcsáltuk, hogy minden program kivétel a hajós programok, szerinte az Y elágazásnál indult. Na nekünk akik a kikötõtõl kb 4 szállásnyira voltunk, ez abszolút nem jött be, így utunk egybõl a Cultur Travelhez vezetett, ahol egybõl le is foglaltuk a fakultatív programokat. Minden fakultatív programunk a kikötõbõl indult, így nem volt szükség arra, hogy Toló másik végébe gyalogoljunk...
Szerdán elmentünk BBQ-ra, ami számunkra felejthetetlen élmény volt. Isteni helyek mellett hajóztunk el. Az a partszakasz, ahol a kapitány megsütötte a husit, szuper hangulatos volt. Azon a napon találkoztunk tengeri sünikkel, de Tolóban egyet sem láttunk. Csütörtökön Athén, amikoris elég nagy forróság volt, de a látvány mindenért kárpótolt. Érdekes érzések fogtak el az Akropoliszon... icon_smile.gif
Pénteken kis pihi strandolás a Barbaressa elõtti partrésznél. Estére pedig "Napflio by Night"-on vettünk részt. Szombaton elmentünk Napflioba piacolni és megnéztük még 1x a kis utcákat nappal, ahol elõzõ este sétálgattunk. Arra a napra terveztük az ott található vár megmászását is, de inkább vasárnapra tettük át. Milyen jól is tettük, hisz sejtésünk sem volt, hogy mekkora a vár, ha az ember a sok lépcsõ megmászása után felér.... icon_biggrin.gif De nyugodt szívvel elmondhatom, hogy megérte a sok lépcsõfok megmászása.... Ilyen szép várat nem láttunk még, a kilátás pedig megint csak fantasztikus volt.
Hétfõn még egy kis vásárlási körutat tettünk meg Tolóban és ott megismert fiatal párnak köszönhetõen este részt vehettünk Görög esten is. Ámulva néztük a görög fiatalok tánctudását és tánckedvét. Az idõs bácsi hangja pedig nagyon kellemes.
Szóval vérzõ szívvel jöttünk haza. Az utat elég nehezen viseltük, pedig oda és vissza is 23 óra alatt tették meg a sofõrök. Több utasnak is bedagadt a lába a hosszú úttól, de szerintem erre már lehet ma sem emlékeznek már, csak arra a sok fantasztikus élményre amit átélhettek Görögországban.
Én is csak ajánlani tudom a Cultur Traveles lányokat, köszönjük Krisztának és Áginak kedvességüket és a sok érdekességet, ami által kicsit többet tudhattunk meg Görögországról.
A szállásról annyit írhatok, hogy a célnak megfelelt. Néhány apró kifogásulnivalóm lehetne, de nem hagytam, hogy elrontsa ezeket a szép napokat, amiket ott töltöttünk. Szintén nem volt mindig meleg víz, elment az áram is, bár mi alapból nem Mártit kerestük, hisz gondoltuk, úgyis csak a falnak beszélnénk, így párom ha gondunk volt, szólt a tulajnak, aki azért megpróbált azonnal intézkedni.
Biztos vagyok benne, hogy még valamikor visszatérek Tolóba. Itthon rendesen idegennek éreztem magam tegnap, mikor intézkedéseim alatt, a sok stresszes, idegbajos embert megfigyeltem.... Olyan nyugis, olyan idilli volt az ottlétem....
Aki még most készül nyaralni, jó utat és jó pihenést kívánok!

Üdv: Ypsi[/i]

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 133 134 135 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu