Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék azokhoz akik már voltak Stavroson. Mégpedig azzal, hogy szerveznek-e fakultatív kirándulást Xanthi városába, azt tudom, hogy az Apollon amivel megyünk nem. Esetleg kinti utazási iroda, vagy valamelyik helyi? Vagy csak egyénileg lehet eljutni oda? Ha igen hogyan? Busz, vonat? Valaki már járt ott esetleg? Előre is köszi. Üdv mindenkinek.
#1143272009-08-16 11:51:50 Válasz a #114326. hsz-ra
Szia lilike, mi tavaly voltunk Stavrosban és akkor nem szerveztek Xhantiba utat, azért tudom, mert mi is el akartunk oda menni, és érdekelt a dolog. Mi autóval voltunk, ezért úgy döntöttünk elmegyünk egyénileg, de sajnos túl sok programot szerveztünk, mi sem jutottunk el.
Pedig érdemes megnézni állítólag!
Azt nem tudom esetleg menetrendszerinti busszal érdemes-e megpróbálni? Ennek utánanézhetnél a helyszinen!
#1143332009-08-16 12:43:50 Válasz a #114326. hsz-ra
Kedves Lilike!
Sajnos nem idít egy utazási iroda sem Xantiba fakultatív utat.
Mi láttuk, és mindenkinek, aki teheti őszintén ajánlom a megnézését, ha teheti. Tömegközlekedéssel azt ajánlom, hogy a legkorábbi autóbusszal ejutni Asprovaltára, onnan megvárni a csatlakozást Kavalába, Onnan ismételten át kell szállni a Xaniba vivő buszra Kavalától még 70 Km. Elég bonyolult, de először mi is így jutottunk oda. Érdemesebb kivenni a kölcsönzőből egy autót és azzal menni. Megéri. A városnak egyedülálló hangulata van és ha vasárnap mész hatalmas török piac is van ott, amit nem szabad kihagyni. Akkor a törökök is átjönnek oda és látványosságnak sem elhanyagolandó. A város is olyan, mintha el lenne varázsolva és az "Ezer egy éjszaka" hangulatát idézi. Inkább keleties már, mint görögös. Hihetetlen hangulata van és érdekes műemlék negyede is van.
Üdv: Josza
Sziasztok!!!!!
Mi szeptember 5.-én megyünk Stavrosba az Alexandrossba egy kisbusznyian!
2006-ban már voltunk ott, kíváncsian várjuk mi változott azóta(akkor minden rendben volt:Szállás,medence,tisztaság).
Akinek van összehasonlítási alapja az írhatna pár infót(árakról,időről,stb.!!!!!)
Reméljük jó időnk lesz!!!!!
(Bejja az albumodba láttam egy palacsintázót annak a címét nevét elárulhatnád a vegetáriánus barátomnak )
sziasztok!
megy valaki szep. 4.-én Stavrosra?
Tök ciki mer ma foglaltuk le az utat ugy hogy ma láttuk a neten , és nem néztünk utána seminek, hogy milyen helyre is megünk!
Valamilyen nagyjából gyors infot tudna valaki, mekkora ez a falu? fakultatívok, árak?
üdv!!!
Most látom hogy cliorték mennek, Alexndrossba mi is oda megyünk!!
cliort!Szioka:-)A palacsintázó a bazár soron van,biztos megtaláljátok csak egy van.Minden féle palacsinta van a sajtostól a nutellásig.De a banános nagyon fincsi:-))Ha kicsit visszaolvastok sokat irtunk az Alexandrosról de megoszlanak a vélemények.Ha kint vagytok már látjátok mi a helyzet.Jó nyaralást kívánok nektek:-))
cliort!Szioka:-)A palacsintázó a bazár soron van,biztos megtaláljátok csak egy van.Minden féle palacsinta van a sajtostól a nutellásig.De a banános nagyon fincsi:-))Ha kicsit visszaolvastok sokat irtunk az Alexandrosról de megoszlanak a vélemények.Ha kint vagytok már látjátok mi a helyzet.Jó nyaralást kívánok nektek:-))
A csokis-banános a legfinomabb palacsinta. Akinek van lehetősége, kóstolja meg:)
#1146342009-08-18 20:25:09 Válasz a #114586. hsz-ra
Kedves Bejja!Láttam képeid a 2008-as Stavrosi nyaralásotokról!Kérdéseim:Mikor voltatok,melyik hónapban,milyen az idő,milyen az elhelyezkedése az Alexandrosnak???Köszönettel!KNUT
Szia Bejja!
Remélem jövöre eggyüt ehetünk palacsintát!
És tul a platánoson pancsolhatunk a nagymedencében.
Na és persze a csirkésnél egy vacsi!
És még fojtathatnám...
Sziasztok!!!!!
Köszi a válaszokat!!!!!Majd kipróbáljuk mindegyiket úgy is leszünk rá elegen!!!!!
Az Alexandrost ismerjük,mert 2006-ban voltunk,mondjuk akkor épült,akkor csak pozitív élményeink voltak!!!!!
Kunaca ti mennyien jöttök?Család, vagy barátok?