Drága fortuna79:-)))) Hát anyuék biztos mennek,én meg tudod ha összejön kint a melo kint leszek ez még elválik vagy Stavros vagy Paralia.De Stavrosnak jobban örülnék))Legalább tudnánk kicsit bulizni a Crossban:-)))))
Szia Bejja!
Inkább stavrosnak szurkolok!
De ha nem akkor is neked lessz a legjobb!!!!!
Ja anyudékat puszilom!!!
Mi jövöhéten indulunk Sartiba de nem vagyok tul lelkez bár a Brada Zolival végre találkzom!!!
Az szuper lessz!!
Szia Knut:-) Hát mi voltunk már Szeptemberben is hát elég essős volt.De lehet pont azt a hetet fogtuk ki.De nem volt valami jó időnk.De hát ez változó.A tenger biztos még meleg lesz.S reméljük az időtök is jó lesz:-)
#1147582009-08-19 14:49:00 Válasz a #114752. hsz-ra
Szia Knut!
Teljesen kiszámíthatatlan a szeptember vége. Egyszer voltam szept utolsó hetén és az első naptól az utolsóig zuhogott az eső. Szerencsére onnan továbbmentünk Mykonosra és ott végig kemény nyár volt. Visszafele jövet október 9-én még mindig esett és sárlavina árasztotta el Stavrost. Óriási károk voltak. Ez 2006-ban történt. Voltam máskor is szept végén és príma idő volt.
Azért az a trend, hogy szeptember második hetére Észak Görögországba meg szokott jönni az esősebb időszak.
Bocs, ha elkeserítettelek. Reméllem neked príma időd lesz.
Üdv: Josza
#1148142009-08-19 20:42:03 Válasz a #114776. hsz-ra
Kunaca, ez tényleg teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor milyen idő lesz. MI tavaly szeptember 2-án mentünk Stavrosba, utána 9-től voltunk még egy hetet egy másik helyen, és végig gyönyörű idő volt. Viszont a harmadik hét az már végig esős volt, mesélték, akik akkor mentek.
Dehát ezt nem lehet előre tudni!
2007 szeptember 3. hetében voltam Toroniban. Szenzációs idő volt. Végig ragyogóan sütött a nap. Szinte egy bárányfelhőcske volt az égen. Utolsó előtti éjjel esett az eső, reggel még kicsit felhős volt, de 11 órára kiderült az ég és nagyon meleg lett. Tavaly a szeptember második fele eléggé esős, hüvös volt. Október elején viszont remek idő volt.
2002 május közepén szintén ragyogóan jó idő volt és már a tenger is élvezhető volt. Ezzel szemben az idén junius elején kevésbé. Nálunk meg elviselhetetlen kánikula volt. Pedig ilyenkor már Görögországban jobb idő szokott lenni. Nehezen indult a szezon.
#1148852009-08-20 09:22:45 Válasz a #114814. hsz-ra
Szia busaianiko!
Hát csak reménykedni tudok!
jun. 20-tól Sartin voltunk, de ott se volt valami jó idő, esett és szinte végig felhős volt az idő, de attól függetlenűl meleg...
Hátha most szerencsénk lesz
Sziasztok!Kérdéseim:Szeptember végén mi van még nyitva?(Boltok,Supermarketek,Éttermek,Discók),Milyenek az árak Stavroson?Melyik éttermet ajánljátok,ami olcsó és jól főznek?
Stavrosnak elég sok állandó lakosa van, ezért aztán az üzletek, tavernák is nyitva vannak. Szerintem Stavros nem egy drága hely. Van heti piac, ahová érdemes elmenni. Vrasna is közel van, akár gyalog is. Itt müködik egy Lidl áruház, ahol sokkal olcsóbban lehet vásárolni. Discot egyet ismerek a Cross, de hogy ez szeptember végén üzemel-e, azt nem tudom, de gondolom, hogy amig vannak turisták és van rá igény, addig biztosan.
Sziasztok!
Voltam már szeptember végén jo idö volt!
Azt mondják a helyiek ,hogy szeptemberben egy hét van esös idö és utána csak november környékén romlik el.
Az üzletek egy része szeptember elején be zárnak de nem jelentös.
Tavernák közül igazábol ami jo az nyitva van/Kivéve a Coralli nem ajánlom/.
A föuton a csirkést tudom ajánlani ott finom a kaja és a bor is nagyon szuper.
Na és a palacsinta az kihagyhatatlan.
Reggelire ajánlom hogy szépen sorban kostoljátok végig az összes sütit ill.pékárut.
Hiányoznak ezek az izek illatok.
Aki teheti mindent probáljon ki.