Szia!
A mociár asszem kb oké, 15 körül kalkuláltam a költségvetésbe.
Viszont ha a kaja ilyen drága akkor lehet bevásárolunk még Athéban egy kicsit. Úgyis elénk jönnek a szállásról a kikötõbe, nem kell majd cipelni.
Láttam gyönyörû képeket Balosról, csak azt nem tudom merre van?
Ha minden igaz Ierapetrához közel negyedórányira lesz a szállásunk. Innen merre lenne ez a hely? Állítólag hasonló Elafonisihez, de nagyon félelmetes út vezet oda. Olvastam egy útibeszámolóban, hogy aki oda akart menni visszafordult félúton, mert nem akart infarktust kapni.
Hát én eléggé félek az ilyen nagy szerpentinektõl, le sem merek nézni ilyenkor a mélységbe, inkább a másik oldalt nézem.
Attól félek, hogy az Ierapetrába vezetõ út is ilyen. Ahogy a térképen látom Herakliontól Agios Nikolasig vezet a fõút, és onnan Ierapetráig milyen? Ugye hegyi út vezet le a déli partra? Vajon mennyire kacskaringós, és milyen magas?
Azonkívül még az érdekelne, hogy a Líbiai tenger partján szerinted júliusban már nagyon nagy a hõség?
Lehet, hogy inkább egy kicsit feljebb kellene szállást választani?
Sissi, Malia pár fokkal vajon hûvösebb lenne?
Tegnap befizettem Zakynthosra július 27-tõl augusztus 07-ig. Csütörtökön bent voltam az Aeolusnál és Toróniba, a Basil apartmanba szerettem volna foglalni szállást. Egész szezonra nem volt már 2 ágyas apartmanjuk!!! Este a párommal megbeszéltük, hogy akkor menjünk busszal Zakynthosra, így marad pénz a tervezett Horvátországi útra is. Mielött elindultam volna lefoglalni az utat, kerestem némi infót a buszos útról, és teljesen elkeserített amit olvastam. Azért bementem az irodába pénteken, és rákérdeztem a hölgytõl, hogy mi igaz ezekbõl. Becsületére legyen mondva elismerte, hogy elég sok probléma volt, de idén már másik busztársasággal kötöttek szerzõdést. Ezt nem mertem bevállalni, és hétvégén úgy döntöttünk, hogy megyünk inkább repülõvel a Lukas apartmanba. Ja, csak azért nem Krétára, mert már oda sem volt hely kétágyas stúdióba. A Lukasba is ez volt az utolsó szabad 2 ágyas. Teljesen megdöbbent, hogy ilyen hamar elfogynak az utak. Igaz, sokkal olcsóbbak mint a többi irodánál.
Tud valaki Leptokarában apartmant 4 fõs családnak június közepe után,
lehet utazási irodával is,egyénileg utaznánk,esetleg apartamnn címet,(telefonszámot,e-mail....)?
Valcsi írtam neked a Zakynthosos topikba!
Jó hogy inkább repülõvel mentek, a busz még ha zökkenõmentes, akkor is irtó hósszu szerintem. Mi is repcsivel voltunk. Hazafelé elég sokat kellett várni sajnos, de amugy elégedettek voltunk. Tsilivi a reptértõl kb 15 perc. Tavaly ugy volt hogy a repcsi utasat kb 4 külön buszra tették fel és a sziget különbözõ részein dobták le az utasokat. Mi az elsõk között voltunk szerencsére. Mivel korán ment a gép már kb 11kor a tengerben voltunk
Remélem idén is reggel 6-kor indul majd a repülõ, mint tavaly. Kos-ra mi is a Zakynthosi géppel repültünk, mert júniusban nem tudtak megtölteni két repülõt, így elöbb leszálltunk Zakynthoson, majd repültünk tovább Kos-ra. Visszafelé mikor indult a gép? Sajnos a menetrend csak májusban jelenik meg állítólag az iroda szerint.
Írtam én is Neked a Zakynthos topicba is.
Üdv.:
hu nem is tudom, talán 15.30 kor jött volna vissza. azt tudom hogy nem pontosan indultunk. jo sokat kellett várni. az apartmanbol meg ki kellett jönni már 10 kor és a buszra várunk ami kb 12 re jött. nem volt jol szervezve. monduk hogy elmegyünk ide-oda és majd odataxizunk a reptérre, de az idegenvezetõ kiakadt hogy azt nem lehet.
Sajnos a Neckermann és az Apollontravel az idén is a Travel Service-vel utaztat.
Ez elég rossz hír, mert már tavaly elõtt is gondok voltak, tavaly megígérték, hogy Malév charter gép lesz, de sajnos nem az lesz.
Várhatók a tõbb órás várakozások?
Szia Ferrari! Mi 2005.nyarán az Apollontravellal utaztunk Santorinire és csak jót tudok mondani a szervezésrõl ,utaztatásról.Az Apollontravel már tavaly is Malév charter géppel utaztatott, pontos indulással és érkezéssel. Így mindenkinek tudom ajánlani az Apollontravelt mert pontos és megbízható iroda. Szia Suzuki
Nem hagyott nyugodni a dolog és ma újra felhívtam az Apollontravelt. Megerõsítették, hogy a Travellel fognak utaztatni.
Még soha nem volt dolgom az Apollontravellel, ezért nem is tudok és nem is akarok róluk semmi rosszat mondani.l
A Travellel viszont már utaztan és odafele 2 örát, visszafele pedig 6 órát késtek.
Nekem csak ezzel volt gondom és nem az Apollontavellel.
Én utaztam már az Apollón Travellal, de csak busszal Stavrosba. Az alapján nagyon korrekt, és megbízható irodának tartom. Minden igaz volt amit a prospektusban leírtak, sõt, a valóság még jobb is volt. A repülõjáratok pontatlansága nem az irodától függ, és figyelembe kell venni azt is, hogy ezek többnyire nem menetrendszerinti járatok, ezért sokkal gyakrabban fordulnak elõ késések. Ez sajnos bármelyik légitársaságnál benne van a pakliban akik charter járatokat indítanak.
Olvastam, hogy végül is Zakynthos lesz idén a célod!
Mi 2004-ben voltunk ott, nem fogsz csalódni, nagyon sok szép látnivaló van ezen a szigeten is.
AEOLUS ügyben szeretnék tanácsot kérni tõled! Írod, hogy alig van már hely. Mi is velük szeretnénk menni idén Dél-Krétára, Ierapetrába.
Igaz nem appartmannba, hanem szállodába.
Eddíg telefonon beszéltem egy hölggyel, aki azt mondta ne várjak az Utazás kiállításig foglaljam le most az utat, mert a kiállításkor nem lesz semmi kedvezmény.
Nem tudom mi tévõ legyek. Tudom, Te tavaly is velük utaztál, nem emlékszel, hogy a kiállítás ideje alatt adtak valami kedvezményt?
Köszi:Magdi