Azt nem tudom,hogy ha 1 napra a bérelt autót Rethymnoban hagyjuk akkor mennyi kb a parkolás.Sehol semmit nem találtam róla.A kikötõ körül hagynánk az autót és úgy mennénk át Sanorinire.Azt sem tudom érdemes-e elõre megvenni a jegyet vagy ráérünk helyben.Rethymnoból csak kedden van hajó.Szerinted?
Én a szigeteken nem tapasztaltam, hogy valahol fizetni kellett volna a parkolásért.
Ha lehet én megvenném elõre a jegyet, mert nagyon sokan lesznek az indulásnál. Szerintem.
Nem találom a neten azt,hogy lehet erre a gyors hajóra hogy lefoglalni a jegyet.Csak telefonszám van. Heraklionból minden nap megy gyors hajó.Te is átmész Santorinire?Szerinted is biztonságos bérelt autót egész napra otthagyni?
Heraklionból az a jó,hogy minden nap megy hajó Santorinire de a foglalás nem tûnik egyszerûnek+ha ott alszol Santorinin az autót 2 napig otthagyod a parkolóban?Plataniastól kicsit messze van Heraklion csak autóval tudnánk odaérni a hajó indulásáig.
Szia ferrari!Kíváncsi vagyok én is nagyon Krétára és Santorinire.Tavaly Paralián voltunk és átmentünk Skiathosra,ami nagyon megfogott.Mondtuk,hogy innentõl kezdve pár évig csak görög szigetek.Remélem jól fog sikerülni a nyaralás,a képek alapján nagyon szép Kréta csak már elõre látom,hogy kevés idõ lesz rá.