Vóna egy kérdésem ahhoz, aki járt mán Laganasban és ott is a Renesis apartmanban.Ha igen akkor megkérem,hogy irjon egy pár sort az ottani körülményekrõl és az apartmanról.Most mennénk elõször Zakyntosra és ide fizetnénk be first minutéba/magyarul/.Az út 15napos.
Elolvastam meg a képeket is megnéztem,és nagy hevületemben az utazási irodát is felhívtam már,és megyek a jövõ héten lefoglalom az utat Alig várom már Én õsgyökeres Paralia fun vagyok ott már megszoktam,hogy ahhoz el kell menni onnna ide oda,hogy igazi görög hangulat legyen,tehát nekem ez nem fog gondot okozni. Alig várom már,hogy ott legyünk Grand Tourssal megyünk majd,vki esetleg ilyen fomában tud e vmi infot ?
Köszi
Bocs,hogy megint az 54 ezres ut miatt zaklatlak,de nekem annyira karcsúnak tûnik ez az összeg,rá akartam nézni a honlapon,de nem találtam.Az Aeolus irodáról van szó,jól emlékszem?/Sajnos prospektusom nincs,pedig biztos nagyon szép.sokat fogom nézegetni-de csak nézegetni!!!!-/
Üdv Mindenkinek!
A Grand Tourssal semmi gond. 2006-ban Spanyolországban voltunk velük busszal. Buszaik kényelmesek, tiszták, modernek. Az ország legfiatalabb
buszparkjával rendelkeznek. A sofõrök profik, pontosak, de ugyanakkor következetesek.(Nem szabad késni!). Egyébként nem csak Debrecenben lehet felszállni, mert gyüjtõjárataik vannak. Zakynthosi apartmanjaik jónak tünnek, mi is csak a prospektusukból tudtunk tájékozódni. Ajánlom Mindenkinek, ha válogatni szeretne idõpontok és szállások között az mielõbb tegye meg, mert az idén szerintem nagyon kapós lesz Zaky. Kevés utazási iroda indít oda utat, ahoz pedig túl szépnek-jónak tünik hogy ne legyen rá kereslet.
Köszi az infót Tomi,a Grand Tourssal már én is 3szor utaztam Paraliára,nagy baj nem volt velük Ibéria apartmanban leszünk ,olvastam itt,hogy egy ifjú pár volt ott nászúton,ha olvassák mondhatnának róla pár szót,de más is aki tud
Jah és július 13-22 ig leszünk kint,nem jön vaki akkor ?
További szép napot mindenkinek!
Hát nem kaptam választ senkitõl ezért bosszúból befizettem Ag.Sostisba First minutéba két hétre az elõleget.Lesz, ami lesz repülünk aug 31-én Zantéra .Azért továbbra is bízom egy olyan személyben,aki megkönyörûl rajtam az Isten áldja meg!
Én ugyan voltam Zantén tavaly, de nem ismerem személyesen a Renesis apartmant, mivel mi Tsilivitõl kb. 3 km-re északabbra laktunk Amboula Beachen a Lukas apartmanban.
Laganas és Ag. Sostis szinte teljesen egybeolvad. Itt nagyon zajos éjszaka is minden, mert rengeteg az angol neveletlen tini. Remélem azért jól fogod Magad érezni, mert a sziget egyébként gyönyörû természeti adottságokkal rendelkezik.
Azért nem válaszoltunk, mert nem tudunk mi sem semmit a Renesisrõl. Viszont én is nézegettem, de még mindig nem jutottunk döntésre, talán majd most hétvégén.
Amúgy meg lehet, hogy egy idõben leszünk Zakynthoszon, de majd írok közelebbit, ha már tudok valamit!
Gratulálok egy-két zantei képedhez, most, hogy mi elõször megyünk ide igyekszem majd én is kitenni magamért.
Mi úgytudjuk,hogy Ag.Sostis nyugatabbra van Laganastól és vidékiesebb terület és nem nagyon hallatszik át a csinnadratta.Ezt egy már ott nyaralótól és egy másik portálról megtudtuk.Hát reméljük így is lesz.
Atosz.
Köszi a válaszod.Ha szép helyre és nyugodt helyre akartok menni mi már voltunk ott: akkor irány Kefalónia.
Mi Svoronataban voltunkde lényegében mindegy,hogy melyik részire mentek mert minden szép és még nem érte utol a turizmus.Nekünk mindig Paleokastrisa/Korfu/volt a csúcs,bár voltunk sok görög szigeten,de most nagyon bejött Kefalónia.
Más helyen már érdeklõdtünk a zantei Renesis apartmanról és mindenhonnan biztattak,hogy jó hely és Sostis csendes részén van.Jó kis hajtépést a választáshoz a hétvégén.Ha kérdésed van Kefalóniáról bõvebben is válaszolok.
Atosz.