Andra! Már épp kerestelek volna, hogy hová tûntél el "imádott Parga topicunkból"?!
Sajnálom, hogy ennyire rádjár most a rúd, sajnos ez így szokott lenni, de igaza van Cillának, hogy ne add fel, hisz az északi részen tényleg nagyon sok olcsó szállást kínálnak, és innen is rengeteg szép helyet be lehet járni.
És abban is igazat kell adnom neki, hogy mi is sokszor éreztük úgy, hogy felelõtlenség utazni, amikor nem is marad utána pénzünk, de soha nem bántuk meg, mert egyedül az emlékeink azok, amik örökre megmaradnak, és a pénz meg úgyis elúszik itthon is.
Persze megértelek, hogy most úgy érzed minden összeesküszik az utazásod ellen, de még hosszú az év, hisz még igazából a tavasz sem jött el!
Köszi Csincsi! Még a mai napot végigvárom, hisz tegnap lett vége a kiállításnak, hadd rázódjanak vissza a hétköznapokba, de holnap már lehet, hogy rájuk csörgök én is.
Tavaly mi is neten keresztül foglaltunk, és jópár telefonomba került nekem is, mire minden rendezõdött.
Tényleg jó lenne, ha más iroda is felvenné már a listára Pargát, csak félõ, hogy akkor már túl sokan lennénk ott is, mi magyarok! Az meg nem mindig jó!!!
A kiállításon egyik iroda mondta, hogy õk még tavaly is szerveztek oda utat, viszont panaszkodtak sokan, hogy hideg a víz, meg túl mesze van, úgyhogy az idén már nem szerveznek. Sajnos a nevüket már elfelejtettem, de nekem nem tûnt ismerõsnek a nevük.
Az Anett Toursnak volt (van?) Pargája, de sajna elég drága. Utaztunk már velük, nagyon-nagyon aranyosak, az utas Platamonason (mivel ott laknak) különleges odafigyelésben részesül náluk! Az egyik legfelhõtlenebb nyaralásunk volt! Ha Platamon az úticél, érdemes õket választani, még akkor is, ha esetleg van náluk olcsóbb!
Igen Cilla! Náluk néztem már a pargai utat, de tényleg elég drágák, találtam az Andromédánál is, de náluk az ár is magas, és csak 5 éjszakásak a turnusok. Annyira már tényleg nem érdemes még elindulni sem.
Az Anettékról már én is olvastam,hogy nagyon kedvesek a Platamonason nyaralókkal.
Szép kis hely az is, egyszer már voltunk ott, de csak átutazóban.
Szia Cilla!
Köszönöm a válaszodat, de végül mégsem a Sakisba megyünk, mert a nagy fiam úgy döntött, hogy õ is jönne velünk és így már négyünknek nem tudtam helyet foglalni itt. Kint voltunk szombaton az utazás kiállításon és sajnos már csak 1 db 3 ágyas apartmanjuk volt augusztus elejére. Így a Diogenis melett döntöttünk 2 db 2 ágyas szobában. Épp most lombozódtam le egy kicsit, ahogy olvastam a többi hozzászólást, hogy a Diogenis nincs valami jó helyen, de hát most már ez marad. Ahogy tõletek fórumozóktól halottam, Parga gyönyörû és csak ez számít. Csak sajnos még olyan soká lesz augusztus 7-e.
Az a környék is megér pedig egy nyaralást, és nagy elõnye, hogy van vasútállomása. Mi onnan mentünk vonattal Athénbe, Thessalonikibe, Larissába, Trikalába, a Meteorákhoz. Az pl. jó nagy kaland volt tömegközlekedéssel! Viszont így minden sokkal olcsóbban jött ki, akkor voltunk elõször Görögországban (Nei Poriban) és nagyon kevés pénzünk volt, minden fillér számított, így azonban elég sokat tudtunk mászkálni.
Épp most lombozódtam le egy kicsit, ahogy olvastam a többi hozzászólást, hogy a Diogenis nincs valami jó helyen, de hát most már ez marad.
Szia Dati!
Azért elkeseredni nem érdemes, mert Parga olyan szép, hogy szerintem még egy egérlukban is ellennék, csak ott lehessek!
Egyébként az épület kívülrõl gyönyörû, talán az a legszebb az Aeolusos szállások közül! És a Valtosra gyorsan leértek majd, visszafelé lesz rosszabb, meg a városba menet. De hidd el, ott senki nem kerülheti el sorsát - a hegymászást - és egy-két nap múlva rá sem ránt az ember, annyi a látnivaló! (Nincs is túlsúlyos a helyiek között! )
Õsszel minket is gy vígasztalgattak utazás elõtt, és teljesen igazuk volt!!!
Segítsetek Amikor még "ismerkedtem" a fórummal, láttam, hogy valahol be lehet írni, mikor, hova, mennyi idõre utazunk. Most szerettem volna beírni erre az oldalra és nem találom Hol keressem
Segítsetek Amikor még "ismerkedtem" a fórummal, láttam, hogy valahol be lehet írni, mikor, hova, mennyi idõre utazunk. Most szerettem volna beírni erre az oldalra és nem találom Hol keressem
Bejelentkezel a Hellasz.hu fõoldalon, ott a Fórum fülnél az Utazólistára kattintasz, s a többit már látod... (...de nem biztos, hogy úgy jelenik meg, ahogy szeretnéd, akkor módosíthatod.)
Kedves Dati!
Nehogy most meg elkeseredj! Már bánom, hogy leírtam véleményemet.
Az épület valóban piszok jól néz ki és biztos benn is tök jó.
Az út azon a szakaszon gyönyörû olajfaerdõn megy keresztül és az egész tényleg hangulatos. Parga meg maga a csoda. A Valtos lefelé kb, 6-8 perc, felfelé kicsit kûzdelmes. Viszont kárpótol a hely hangulata és bája.
Biztos, hogy prímán fogjátok érezni magatokat.
Ha bármiben segíthetünk bátran szólj! Végül is még beszélni is jó Pargáról.
Egyetértek a többiekkel, nehogy lelombozódj! A belsõ képek is nagyon szépek róla, és az Aeolus is azt írja ez a legjobb szállásuk.
Fel-le meg így is, úgy is, menni kell, csak abban reménykedjünk, hogy jó idõnk legyen és ne 45 fokban kelljen este besétálni a városba (persze ne is 15-ben... ).
Mondjuk Anikó,Andra, Cilla, Vio ás mindenki aki járt ott lehet még úgy is szívesen menne!