Köszönöm válaszod végül is ez is lehet téma kötekedjünk vagy se ez is lehet egy téma De én csak érdeklödtem.Ha ezt te kötekedésnek vesszed hát kötekedjünk szerintem senkit nem bántottam meg és ez után sem fogok csak hát az igazság az igazság aki meg ugy érzi hogy megsértetem annak bocsi
Tyűűű a mindenit, az ilyen képekkel már nosztalgiát ébresztesz bennem amár rég látott és bennünk mély és kellemes emlékképeket hagyott korfui
utazásainkról, ami még a legelső, a drachmás időben '998-ban volt. 10 éve... eszméletlen.
Kedves Atosz,
köszönöm szépen, örülök, hogy elnyerte tetszésedet a képem.
Igazi dicséret.
Imádom Korfu sokszínűségét.
És imádom a főváros rejtett utcáit, sikátorait, zugait.
Kedves Atosz,
köszönöm szépen, örülök, hogy elnyerte tetszésedet a képem.
Igazi dicséret.
Imádom Korfu sokszínűségét.
És imádom a főváros rejtett utcáit, sikátorait, zugait.
Hát mi imádtuk egész Korfut nem csak Kerkirát.Sidaritól Cavosig,Benitsestől Paleokastrisáig és gyalog a kocsit lennhagyva felmásztunk a Pantokrátorra a sziget csúcsára.Bunyó az angolokkal Cavosban,hát vótak emlékek és nem vólt még digitális gépünk.CMEHA!!
De príma képeket csinált... Hát igen... öregszünk.
No mindenkinek ez a sorsa.
Mi is imádjuk egész Korfut úgy, ahogy van, nem csak a fővárost.
Csak most épp ezt a részét emeltem ki.
Mi sem az átlagturisták csoportjába tartozunk, akik megnézik a leglényegesebb látnivalókat... inkább bejártunk mindent, amire lehetőségünk volt.
Már annyi helyen olvastam a kavoszi bunyótokról. Nincs kedved elmesélni?
Tudod ez a bunyó azért érdekes és emlék,mert akkor voltam a nejemmel
előszőr Görögoszágban és ezért kötődik és rögződik annyira.Különben nem a topicba való,ha akarod priviben írok róla.Nem az én hőstettem,mert végeredményben a túlerő és a rendőr hiány láttán megfutamodtam a fagyállótól már fölpörgött és kés után nyulkáló angol csürhe elől.
Én nagy ívben elkerültem Korfun Kavost, éppen az ilyen afférok elkerülése miatt. Szerencsére láttam előtte a TV-ben egy dokumentumfilmet, melynek az volt a címe, hogy "Görögország másképpen". Ez egy órán keresztül mutatta be, hogy mit művelnek a kábítós, részeg angol fiatalok Kavosban. Elkezdtem felvenni videóra, de le is állítottam, mert erre nem számítottam, hogy ilyen helyek vannak Hellaszban.