Hali! Én beraktam a bõröndbe a két karton cigit két hétre, nem nézték sehol. Kint elég gázos cigik vannak!!! Jó nyaralást mindenkinek, akinek még hátra van!
Kedves AgniTolo!
Örülök, hogy hírt kaptunk Hapci barátunkról. Bár kértem, hogy néha egy egy állomásnál jelentkezzen be valami internetes kávézóból, de elzárkózott ez elõl, viszont óriási fába vágta a fejszéjét. Jó tudni, hogy semmi baja nincs.
Nagyon köszönöm az információt! Ha netán találkoznál velük mondd meg nekik légy szives, hogy a Josza és a Cilla üdvözli õket és jó további utat kíván. Lassan már vége lesz a szezonnak, meddig leszel Toloban?
Üdv: Josza
Sajnos tegnap nem volt gorogest mert keves volt az erdeklodo, ez sajnos elofordul a szezon vege fele... en amugy itt elek Toloban (bar tudom ez masik topikba valo, bocsi) -Agi-
Sziasztok. Atadom az udvozletet ha latom meg oket ... en amugy itt elek Toloban (bar tudom ez masik topikba valo, bocsi) -Agi-
Kedves Agni Tolo!
Elõre is köszönjük. Egyébként én pontosan tudom, hogy ki vagy, és még találkoztunk is. Te vagy Toloban az egyetlen igazán jó telepített idegenvezetõ. És még aranyos is vagy!!!
Üdv: Josza