Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2236
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34880 Üzenet linkje2007-07-06 08:39:24  Válasz a #34871. hsz-ra

Sziasztok!

Én ittam vízet Paralian, Edassába Naussába, semmi probléma nem volt. Lehet más gondotok lehetett, és csak a víz volt a vég Andi. Amúgy csodálom, hogy mi se futottunk össze a lépcsõházba az Atlantisba. Én igazából kint a magyarokkal nem foglalkoztam, de elég sokat beszélgettünk az utcán, én nem tapasztaltam amit te írsz szerencsére.

Drága Barba!! Majd írok még privit is neked, hátha ezt nem olvasod. Az Atlantis a Renával van egy utcába, és ezt hogy nem tudtad!! icon_lol.gif Csak az Atlantis lentebb van a tengerfelé icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Egyébként még a Mekibe láttam egy magyar színészt is, aki a szeress mostba is játszik, csak sajna nem tudom a nevét. icon_redface.gif

# 2237
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34882 Üzenet linkje2007-07-06 08:42:49 

dlia írta:
Sziasztok Hazatérõk!

Remélem azért többségében jól éreztétek magatok, és majd a rossz emlékek elfelejtõdnek. Gönczi Gábor a Sipi tours bulijáratával ment ki, ezzel az utazási irodával megyek én is! Remélem jó ez az utazási iroda, és nem lesz semi probléma. icon_biggrin.gif
Még kb 2hét, és én is indulok, már nagyon várom! Írjatok még mindenrõl ami eszetekbe jut, szeretem olvasni az infókat! Akkor az ezüst ékszerek olcsók? Mert szeretnék vmi szép nyakláncot, meg karika fülbevalót venni. Vannak egyedi ékszerek, amiket itthon nem nagyon látni? Volt valaki skiathos kiránduláson? Fakultatív programra a saját utazási irodádnál lehet befizetni??

Szia Dlia!

Én 2005ben a Sipivel voltam. A fedra is super hely, és Sipiék nagyon korrekt iroda. De ezeket már félve írom le, hogy Erici így járt a buszon. Remélem õk se változtak két év óta, és olyan normális kis iroda maradt a Sipi, mint volt.

# 2238
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34884 Üzenet linkje2007-07-06 08:43:23 

dlia írta:
Sziasztok Hazatérõk!

Remélem azért többségében jól éreztétek magatok, és majd a rossz emlékek elfelejtõdnek. Gönczi Gábor a Sipi tours bulijáratával ment ki, ezzel az utazási irodával megyek én is! Remélem jó ez az utazási iroda, és nem lesz semi probléma. icon_biggrin.gif
Még kb 2hét, és én is indulok, már nagyon várom! Írjatok még mindenrõl ami eszetekbe jut, szeretem olvasni az infókat! Akkor az ezüst ékszerek olcsók? Mert szeretnék vmi szép nyakláncot, meg karika fülbevalót venni. Vannak egyedi ékszerek, amiket itthon nem nagyon látni? Volt valaki skiathos kiránduláson? Fakultatív programra a saját utazási irodádnál lehet befizetni??

Szia Dlia!

Én 2005ben a Sipivel voltam. A fedra is super hely, és Sipiék nagyon korrekt iroda. De ezeket már félve írom le, hogy Erici így járt a buszon. Remélem õk se változtak két év óta, és olyan normális kis iroda maradt a Sipi, mint volt.

# 2239
Dlia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34896 Üzenet linkje2007-07-06 09:53:30 

Kriszta köszi az infót! Én is remélem, hogy jók maradtak! De ha már Gönczinek is megfelel, akkor biztos jó icon_biggrin.gif
Akkor a net sem drága, lehet egyszer benézek, az itthoniaknak írni egy beszámolót, olcsóbb, mint a telefon.
Én tegnap olvastam az ujságban, hogy Dundika volt kint Paralian icon_biggrin.gif És eldicsekedett vele, hogy neki fizettek a bártulajdonosok koktélt, csak ott igyon... icon_lol.gif Úgy látszik Paralia népszerû hely az ismert emberek között is.

# 2240
Dlia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34897 Üzenet linkje2007-07-06 09:57:24 

És mégegy kérdés! A part mennyire biztonságos? Pl ha leviszem a fényképezõgépem, és bemegyek fürdeni kint hagyhatnám???
# 2241
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34906 Üzenet linkje2007-07-06 10:32:58  Válasz a #34897. hsz-ra Előzmény #34897

Gönczi Gábor a Sipinek a barátja azért megy le Paraliara, segíti ezzel is gondolom , hogy az iroda népszerûbb legyen.

Panosnál ha jól emlékszem fél óra 1 euro a net használata.

A centrál beachnél is amikor tavaly voltunk biztonságos volt. Vittünk fényképezõt camerát, mobilt, pénzt, és soha semmikor nem nyúltak a cuccunkhoz, mint idén se volt ez jellemzõ ahogy láttam paralia szélén sem.

# 2242
Pingvin21
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34933 Üzenet linkje2007-07-06 12:44:11 

Nekünk sem tûnt el semmint. A naptej/olaj fontos! Mi kentük magunkat 20-assal és napközben, dél tájékában nem napoztunk. Amikor igen, akkor is napernyõ alatt, (meg a vízben icon_smile.gif ) Utolsó nap voltunk kint egész nap, de akkor is részben ernyõ alatt és klassz barnák lettünk. Láttunk ott olyan pecsenyéket (hátakat), hogy még ránézni is fájdalmas volt. icon_confused.gif
# 2243
Dobodora
Aktív fórumos
Aktív fórumos
106 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34940 Üzenet linkje2007-07-06 12:55:28 

Nekünk sem tünt el semmi a parton. Gyakran úgy is otthagytuk, hogy nem a vízben voltunk, hanem az utcáon bóklásztunk. Senki nem nézett a cuccra és minden meg volt mire visszaértünk. Azért én azt hiszem nem árt az óvatosság. Nagy értékekkel nem érdemes rizikózni. icon_smile.gif
# 2244
Aladina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34976 Üzenet linkje2007-07-06 17:12:52 

Sziasztok!
Tiszta jó olvasgatni a beszámolókat! A képeket is mindjárt megnézem. Arra kíváncsi lennék, hogy wlan van-e Paralián, mert PDA-ról tudnánk akkor netezni icon_smile.gif
Ezek szerint nem igaz az a riogatás, hogy nagyon drága az ásványvíz Görögban, mivel írtátok, hogy 1-2 euro 6 üveggel... Még majdnem két hónap az indulásig, de már tiszta lázban vagyunk márc. óta icon_biggrin.gif Remélem hamar elmegy a hátralévõ idõ icon_smile.gif

# 2245
Aladina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34977 Üzenet linkje2007-07-06 17:29:00 

Megin ittvagyok icon_smile.gif megnéztem a képeket, csodásak!
Lehet hülyeséget kérdezek, de ha elmegyünk az Olymposz hegyre fakultatívra, akkor látni fogjuk Edassa-t és a Tembi-völgyet? Nagyon szép helyek, nem szeretnénk kihagyni.... a függõhíd nagy élmény lehet icon_smile.gif

# 2246
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34979 Üzenet linkje2007-07-06 17:34:28 

Edessa a görög macedón határ irányában van északra Paraliától, Tembi völgyet esetleg a Meteorás kirándulásnál láthatod.
# 2247
Dobodora
Aktív fórumos
Aktív fórumos
106 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34981 Üzenet linkje2007-07-06 17:46:53 

Aladina: A Pieria travellal Meteorákhoz útban nézitek meg A Tembi-völgyét. A Caravelben fizettünk be a fakultatívra. Ott lesz az élet forrása is+ függõhíd. Megálló egy kávézóban. Irány az ikonfestõ mûhely(ott ha vásárolsz akkor lesz sorsolás). Utána nyomás a Meteorákhoz. Két kolostor nézhettek meg: 2-2 euroért. Kicsit húzós program, de megéri. Hazafelé kaja, önköltségi áron. Egy menû 8 euro. Az ár: 30/25 euro. Felnõtt/ gyerek.
# 2248
Dobodora
Aktív fórumos
Aktív fórumos
106 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34982 Üzenet linkje2007-07-06 17:47:29 

A függõhíd mozog:)
# 2249
Lilura
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
37 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#34998 Üzenet linkje2007-07-06 19:32:41 

Nekünk is nagyon tetszettek a képek icon_biggrin.gif
# 2250
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35039 Üzenet linkje2007-07-06 22:37:22 

Szia Kriszta! Máris elolvastam az írásod. Egy nap vagy húszor megnézem, van-e új, mert úgy ki vagyok éhezve az új beszámolókra. Sugárzik belõle a hangulat, szinte átéltem a feelineget. Jó lenne, ha nekünk is így sikerülne, de kettesben más, mint régebben sok baráttal. Így is jó, úgy is jó volt, de ez a hangulat... icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 149 150 151 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu