Szia Zseblutyus kolléganõ! Én is dolgozom a hétévégén, de most már itthon vagyok ma, csak most annyira kiveszi minden idõm a szálláskeresés Koson, hogy lusta vagyok Lesvos után nézelõdni. Szóval várom, hogy elkényeztessetek és bombázzatok a képekkel
Köszi A fekvése oké (a fenti képet ismerem már), de nekem túl kevés ház van és túl szétszórtan, szóval nem látom a hangulatos, kanyargós kis utcácskákat.
Andi!Valszeg azért nem látod,mert még nem voltál ott,ha valaki elmegy majd oda,lehet,hogy én is,akkor biztosan csinál majd a kanyargós utcácskákról képeket/már ha vannak/nem tudtam,hogy már láttad ezeket a képeket,csak szerettem volna segiteni,bocs,ha csak ennyire futotta.Legfeljebb másnak is kedvet csinálunk vele,vagy nem???
Zsebkuty, köszi a képeket. Csak írtad Atosznak, hogy már annyi sok képet láttál, hogy meg vagy gyõzve, ezért azt hittem, van sok kép a tarsolyodban. Köszia fáradságod! Aranoys falunak tûnik, de engem mégsem fog meg Eddig Skala Eressos a nyerõ.
Ahogy ismerlek szerintem még egy párszor fog változni a véleményed
Az az igazság,hogy a jövõ évig van idõ a helyek taglalására,de a házak száma nem sérvadó,sõt a pici "kisaranyos" települések inkább érdekelnek
mint a már zajosabb városjelleg.A nyugi inkább ott található! Azt kocsival már lehet kóvájogni jobbra-balra...
Andi!Néztem videókat Lesvosról,de mint azt te biztosan tudod,Molyvos szinte olyan,mint Parga,teraszosan épült,ott aztán vannak hangulatos,kanyargós kis utcácskák...
Most, hogy le van tudva az agyrém a kószi szállással kapcs. Végre foglalkozhatok Lesvosszal. Holnaptól elkezdem gyûjteni a neten a szállásokat és repülõs lehetõségeket, hogy mire a foglalásra kerül a sor, addigra kész legyen a terv a tarsolyomban. Fenn áll a 3 hetes kombi-utazás gondolata is: két hét Lesvos és egy hét Chios, mert utóbbira is feltétlenül el szeretnék jutni.
Andi! Nem vagy igaz! Még el sem utaztál Kosra, és már a jövõ évi nyaralást tervezed!? Ez annyira jellemzõ rád!
Még hullafáradtan is tele vagy engergiával!
Lesvost én is nagyon szeretném látni, de még annyira messze van az idei út is,hogy a jövõ évi még egyenlõre eszembe sem jut, majd szeptember végén, amikor hazaértünk.
Ha összejönne én is szivesen mennék Lesvosra.
Nem sietteted egy kicsit a kutatást Andi?Az az érzésem,hogy nem kellene ennyire pörögni.
Ez nem belepofázás, inkább nyugtatás.Még egy-két napunk van a rendezés megkezdéséig... Nemde?
Most Kosra vagy Lesvora gondolsz? Én, ha biztos vagyok a következõ célban, akkor olyan vagyok, mint a mérgezett egér, teljesen be vagyok pöccenve rá és csak az van a fejemben Mi mással foglalkoznék ?
Természetesen Lesvosra gondoltam,mert az ugye egy "picinkét" még odébb van és te már kutatni,matani akarsz mint egy egérke... Hiperaktív vagy,nem tudsz nyugtonlenni,pedig ha nem tudsz, akkor meg kell tanulni, ezt már a saját érdekedben.Bezony!! Ezt már a korom jogán merem írni,hisz'ha "rosszúl" számolok apucid lehetnék és ezt mint jótanácsnak szánom.
Hát Kos azt már látom,hogy aktuálisá vált.Azon már filózhatsz...
Atosz, de azt nem értem, iért lenne az rossz, hoyg valami hely felizgat és vele foglalkozom. Máskor is volt már, hogy táizgultam valami olasz vagy exotikus helyre, kinyomoztam róla minednt, kijegyzeteltem, aztán nementünk, de a gyûjteményem megmaradt és ha mégis mennénk, már sokkal kevesebbet kell kutatással foglalkozni. Szóval ezzel csak építem az itthoni "utazási lexikont"