Sziasztok.
Mi is július végén megyünk Pargára egyénileg. Nem itthonról hanem Platamonasból megyünk át. A Sirén apartmant néztük ki de már megtelt! Tud-e valaki ajánlani másik medencés apartmant?
Nem is értelek, hogy szerk. moderátor létedre hogy tudsz ilyen slampos választ adni... Meg hát idegennyelvû linkekkel bombázod szegényt, amikor magyarul sem tud rendesen... Tudom, hogy nem illik beszólni egy ilyen pozicióban lévõnek, mint Te, de hát legfeljebb kizártok... Mindent a Tagokért!
Sziasztok!
Sok munka miatt sajnos lemaradtam a dolgokról. Pótlom.
Anikó!
Dehogy gond, hogy felraktad a képet, sõt talán így többet látni, mint katalógusban. De ez csakis kizárólag az 1.sz. apartman!!! Kicsit megtéveszti, ha valaki a mondjuk 3-t kapja, és erre számít.
Thoom!
Lefkada max 2 óra az út. Kicsi a forgalom, nyugisan lehet menni, a vége ami rázósabb, a szigeten az utolsó 30 km-t csak a hegyi utakon lehet megtenni, na az a hosszabb. Pargatól Prevezáig, nagyon kellemes. Utána jön az alagút, és Lefkada várostól a sok kaptató. De nagyon megéri.
Éjszakai élet bõven van Parga-ban, sõt este kezdõdik igazán.
Köszi Urbia! Reméltem,hogy ezt válaszolod! Különben is olyan szépek a fotóid, én tavaly utazás elõtt folyton azokat nézegettem!
Meg persze már azóta is!
Szerintem is érdemes Lefkadára elmenni, nem olyan vészes autóval, tényleg csak a sziget az, ami rázósabb!
Nincs mese! Akit egyszer megfertõzött az gyógyíthatatlan. Nincs rá sem gyógyszer sem egyéb terápia. Ismét és ismét oda kell menni. Persze ez csak tüneti kezelés, mert a fennmaradó idõben meg epedezik utána az ember.
Üdv: Josza