Sziasztok!
Egyre lassabban telik az idõ, ahogy közeledik az indulás... Még 10nap!
Minden nap megnézem a paralia.gr-en (jó kis lap, Kriszta köszi, hogy írtad a linket ) hogy hány fok van most kint. Most kicsit kint is visszaesett a hõmérséklet, de remélem jövö hétre tökéletes idõt fogunk kifogni, a 40 fokos meleg nem lenne jó. Olyan 30-35ben kiegyeznék. Megnéztem a feltett képeiteket, beszámolót, jó volt nézegetni! Nagyon jók a képeitek! Meg a videók közt láttam skiathos-i hajóút videót, és mégjobban megtetszett, ide 100%, hogy megyünk, a hajón is jó a hangulat, a tánc.
Én is köszönöm a Paraliai linket,igy minden nap tudtam hogy milyen idõ van a kintlévõ lányoméknak.
Sajnos ma már indulnak haza,remélem rengeteg élménnyel.
Biztos sok élménnyel érnek haza, Paralián nem lehet unatkozni. A srácaim teljesen oda vannak érte, már most nyúzzák a fülem, hogy augusztusba menjünk már még vissza.
De Magdus ti is nagyon szuper helyre mentek, szerintem Stavros gyönyörû.
Remélem is.Mi mist megyünk elõször görögbe.Azért választottuk Stavrost mivel gondoltuk,hogy nem csak egyszerû üdülõhely,a kis halászfalu miatt.
A lányomék nem parálián vannak,hanem mellette OB-n.De ismerve õket minden este a nyüzsi miatt ott kötöttek ki.