Sziasztok !! Nekem akkor senki nem tud segíteni!!!Az Ibusz álltal megyek OB-ra a Sokratis apartmanházba .Senki nem volt még ott? És az Ibuszról van valakinek valamien véleménye?Légyszi ha tud valaki valamit ,irjon már nekem infót!!!!!!!!!!!!
Szia Marianna! A 145 - 148 oldalak körül olvashatsz az idei Ibuszos Paralia élményeimrõl... de szeretném, ha ez NEM venné el a kedved, mert a Tiétek biztosan jól fog sikerülni.
Pár napja beadtam a kártérítési igényemet Hozzájuk, elbírálják 2-3 héten belül - korrekten s gyorsan válaszoltak. A többit várom. Igazából nem is az Ibusz tehet róla, de én Náluk fizettem be.
Jó utat Nektek elõre is!
Ericinek mi a baja, tudjátok? Mi miatt volt kórházban? Erici, gyógyulj meg hamar!
Dobodora, végignéztem a képeket, nagyon jók! Én még nem jutottam oda, hogy tegyek fel fotókat, sem a beszámolót nem írtam meg, de igyekszem...
Idõjárás miatt érdemes a www.meteo.gr oldalt is megnézni, a térképen kell Katerini-re klikkelni s teljesen pontos az elõrejelzés, teszteltem Paralián
Barba, nagyon jó utat Nektek! Ha lesz kedved menj be az afrikai boltba, meg fogod találni Én ott vettem dobot, potom 5.000 Ft-ért. Sok szép dolgot láttam ott. A tulaj is nagyon kedves, angolul jól beszél.
Barba, nagyon jó utat Nektek! Ha lesz kedved menj be az afrikai boltba, meg fogod találni Én ott vettem dobot, potom 5.000 Ft-ért. Sok szép dolgot láttam ott. A tulaj is nagyon kedves, angolul jól beszél.
Ismerem a helyet.
Tavaly raszta hajas sapkát vettünk ott.
Viszont ha úgyis mész Paraliára, s mentek a Meteorákhoz, a Nagy Meteoránál ( ahova a sok lépcsõn vezet fel az út ) belül van egy gyönyörû templomi rész, oda járnak a szerzetesek is. Ez az a rész, ahol kívül lehet gyertyát gyújtani. Ott van egy ajtó, amin be kell menni, s utána egy másik helyiségbe lehet befordulni balra.
Belül, a kupola freskója annyira megfogott, hogy szinte nem tudok szabadulni a képtõl... ami pont középen van, az ember feje felett. Ki volt írva, hogy nem szabad fotózni ott, a vakus gépet elõ sem vettem, bár a táskámból a mobillal (vaku nélkül) fotóztam egyet, pont jó volt, mert ki sem kellett venni a telefont a táskámból. A kép minõsége nem lett túl jó.... Ha esetleg pont abba a kolostorba mentek s eszedben lesz, s még lehetõség is adódik, kérlek fotózd le nekem azt a képet. Hálás lennék érte.
Sziasztok!Megy valaku augusztusban Paraliara?én 13-22ig megyek. Olimpos apartmanházban leszünk.A NÉmeth Travellel utazunk. Valaki ott lesz ebben az idõpontban? Vagy volt már ott?Esetleg vélemény,info?? Segitsetek!!!!!!!!!!!!!!!!
jó pár hete voltam már erre felé
Lassacskán közeledik nyaralásom ideje és az ibuszosokat szeretném megkérdezni, hogy tényleg olyan aki kapja marja alapon müködik a helyfoglalás a buszon, vagy azért van választási lehetõség.
Hány óra az út ideális esetben Paraliáig? Tényleg olyan marha hideg van a buszon?
Frissen hazaérkezettek, melyik fakultatív program mennyibe került?