Szia Eszter!
Már akkor 3-an vagyunk, Margit is aznap utazik!
Ti hol szálltok fel?
Sajnálom, hogy plussz költségeitek lettek az idõpont módosítás miatt, de legalább az utat nem kellett lemondani!
Még 16 nap és mi is 100-on belül...
Szia Csincsi, mi Kecskeméten szállunk fel, elõreláthatólag. De visszafelé Szedegen szállunk le. De hol van az még.
Én is nézem a napokat, és 100-tõl indul a visszaszámlálás!!!!!!!!!
Margit is be szokott nézni a fórumba?
Szia Eszter 79!
Nagyon-nagyon várom!! Készülõdök bizony, már a listák elkészültek, nehogy a nagy izgalomban a fontos dolgok itthon maradjanak Beszámolót írni fogok és remélem képeket is sikerül majd mutatni. Eddig 3 utitársat tudok, aki ebben az idõpontban jön. Remélem, mindenkinek szuper lesz az útja.
Zeusz lánya! De irigyellek, hogy már ilyen hamar utaztok! Én is nagyon várom a fotókat, és a beszámolókat.
Én tavaly voltam, és Parga mindig a szivemben marad, gyönyörûszép hely. Remélem, hogy még én is láthatom majd, talán nem is sokára!!!
Szia Zeus lánya!
Te irígységem tárgya!!! Bõ két hét és mész .
Én is számolom a napokat. Pargán az Isten is mosolyog. Kellemes csomagolást és készülõdést kívánok. Itthon ne hagyj semmi fontosat!
Üdv: Josza
Zeuszlánya, Pokemon, ti is akkor indultok Pargába mint mi a férjemmel, a Sakisban szállunk meg. Ti milyen utazási irodával, és honnan utaztok? Köszi az infót
Szia Josza, még hogy te irigykedsz, amikor három hét, és már a gyönyörû szigeten vagytok? Mit szóljunk mi, nyár végi utazók? Én a munkahelyemen fõlöm végig a nyarat, és majd csak a nyár végén hûsülök. Nem baj, így végig lesz mit várni. Hát, vigasznak nem rossz, de azért jaj de NAGYON NAGYON SZÍVESEN csomagolnék már...
Már csak 28 nap.... tegnap befizettük az utazási irodába a fentmaradó összeget, és az ügyintézö mondta, hogy ö most jött haza Pargáról, és nagyon elvannak röppenve az árak. 350 ft a benzin, és mig tavaly 6euró volt egy muszaka, most 9 euró.
Szia Josza, még hogy te irigykedsz, amikor három hét, és már a gyönyörû szigeten vagytok? Mit szóljunk mi, nyár végi utazók? Én a munkahelyemen fõlöm végig a nyarat, és majd csak a nyár végén hûsülök. .
Szia Eszti!
Ha úgy vesszük Ti jártok jobban, mert a nyarat mi is végigfõjük, csak akkor már letellt a szabi. Ti viszont még csak utána mentek, így van miben reménykedni.
Sziasztok!Mi június végén utazunk az Eunionnal.A Casa di Dandoloban lesz a szállásunk.Becsületesen végig olvastam az egész Parga fórumot,de errõl az apartmanról nem találtam semmit.Ha valaki tud róla valamit,légyszi segítsen!
Még azt is fontos lenne megtudnom,hogy érdemes-e babakocsit vinni,vagy ilyen terepen nem sok hasznát vennénk?3 éves múlt a legkisebb,igaz nagy szüksége nincs már rá,de este a városból haza felé biztos könnyebb lenne,mint cipelni.
Végül még egy kérdés, ingyenes parkolási lehetõség van-e a strandok környékén,vagy mindenütt fizetni kell?
Köszönöm!