Tegnap felhívtam az Aeolust, simán ajánlgatták a Dél-Krétát (ráadásul az első időpontot). Akkor most mi van?
Azért beszedjük a pénzt akkor is, ha nem indul???
szia Katerina!
Én nem akarok beleszólni, de szerintem Rózsavirág a kombinált úttal ment volna ami júni 6.-án indul oda busszal vissza meg repcsivel..te meg gondolom az első repcsis útjukról érdeklődtél...ami júni 18.-án indul...
Felhívtam ma az Aeolust a mi utunkkal kapcsolatban.
Azt mondják nálunk minden OK.Bár ezt nem ők döntik el,
hanem a kinti főnökség.
Nem értem-itt nem látják a számítógépben a foglalásokat
Szia Katerina!
Mi kombinált utazással , oda busz+komp, visszafele repülővel utaztunk volna,06.06-06.18-ig / 10 éj/. Ezt az utat mondta le az iroda, kevés jelentkező miatt. Szerettem volna KOS-ra cserélni hasoló időben, de azt mondták lehet, hogy az sem fog elindulni. Felajánlottak helyette Korfut / repülővel/ Kavosba, ismerem a helyet és nem kivánom. Másik Zakyntosra 2 hét múlva, de az az időpont nekünk már nem jó és ez a sziget nem hoz lázba. Sajnálom, mert nekem tetszik ez a kombinált utazás, tavaly Rodoszon is igy voltunk, nagyon klassz a tenger felöl megközeliteni a szigetet, gyönyörü a tengeren a napfelkelte. Mivel már időhöz van kötve az utazásunk igy Toloba megyünk a Dias Zeussal, nem először és talán jövöre ismét megpróbálom igy Krétát. Ti valószinü 06.18-tól mentek, azt nem mondták le.
Üdv.
Rózsavirág
Én is felhívtam a Grand tourst,mi juni 12-én indulunk és azt mondták hogy akinek be van fizetve a teljes öszeg annak nem kell már ráfizetni.
Szerintem aki később utazik és csak az előleget fizette be annak lehet h majd megemelik.
Sziasztok!
Nem szabad elfelejteni, hogy lesz még ÁFA emelés is, ami számításaim szerint egy 100eFt-os (brutto) útat 104eFt-ra fog emelni. Nem tűnik
soknak, de azért itt is igaz a "sok kicsi sokra megy".
Úgy tűnik, egyre többe fog kerülni a nyaralás.
További szép napokat.
Üdv. czoki.
Sziasztok!
Nem szabad elfelejteni, hogy lesz még ÁFA emelés is, ami számításaim szerint egy 100eFt-os (brutto) útat 104eFt-ra fog emelni. Nem tűnik
soknak, de azért itt is igaz a "sok kicsi sokra megy".
Úgy tűnik, egyre többe fog kerülni a nyaralás.
További szép napokat.
Üdv. czoki.
Én úgy tudom, hogy aki már befizette az előleget, azt nem érinti az emelés. Legalábbis ezt az infót kaptam az irodától.
#995852009-05-16 11:42:31 Válasz a #99581. hsz-ra NECKERMANN
A jobb cégek nem magyarázkodnak, hanem a megkötött üzlet árát nem emelik. Biztos voltam abban, hogy jogilag lefedezték magukat, azonban etikailag nem tartom korrektnek egy szerződésben megállapodott és kifizetett összeg utólagos felemelését. Azelőtt a cigány lókupecek egymás kezébe csaptak és korrektül meg volt kötve egy üzlet, ma a hivatalos szerződés is kevés, hogy a felek biztonságban érezzék magukat. Mert mindig vannak apróbetűs részek, amik csak a legális átverést szolgálják. Mondhatnánk: "nem olyan nagy összeg", meg hogy " a békesség kedvéért", node kérdezem, milyen békesség az amiben mindig csak én, magánember, mondhatnám polgár veszíthetek. Árfolyam csökkenés esetén ( tavaly nyáron) bezzeg egy iroda sem csökkentette egy fillérrel sem az árait. No innentől sántít ez az egész magyarázkodás.
Tényleg nem korrekt semmilyen magyarázattal,amit tettek.
A legnagyobb baj, hogy az utazási szerződések nem védik az utasok érdekeit. Az irodák kiválóan tudják védeni saját magukat, azokkal szemben, akikből élnek.
Szerintem rossz stratégia megölni az aranytojást tojó tyúkot. Na de biztos tudják, mit csinálnak... Vagy majd rájönnek, mit csináltak...