Szia Anikó!
Már alig várom, hogy végre megláthassam a csodás Pargát. Köszönöm a jókívánságot! Bár Neked még egy picit odébb van az indulás, de biztos, hogy Stavrosban és környékében te sem fogsz csalódni!
Szia Nrenata! Mi Budapestrõl indulunk szerdán és 07-én érkezünk majd haza. Az irodából felhívtak minket, hogy változtathatnak-e az indulási idõponton. Szerencsére meg tudtuk oldani a korábbi indulást
Jó utat Neked, csodálatos lesz a hegyeken átvezetõ út! Viszontlátásra Pargán!
Sziasztok Pargára Utazók!
Nagyon-nagyon jó utat és jó idõt, jó nyaralást kívánok Nektek.
Vigyázzatok magatokra és egymásra! Mire visszajöttök biztos szerelmesek lesztek Pargába, mint mindannyian, akik ott jártunk, és ne reménykedjetek, az idõ múlásával ez az érzés csak erõsödik majd.
Beszámolókat és képeket hozzatok!
Zeusz legyen veletek! Kalo taxidi!
Josza
Most látom, hogy te holnap indulsz Pargara. Nagyon jó utat kívánok nektek, érezzétek jól magatokat és majd várunk vissza az élménybeszámolóval!
Nagyon irigyellek, hogy Pargara mentek. Biztos vagyok benne, hogy te is bele fogsz szeretni, mint ahogy itt mindannyian.
Nálatok volt TV is és légkondi is?????
A mi szobánkban egyik sem volt.
Egyedül ventillátoros lámpa volt a plafonon, semmi több. Persze ezek nélkül is remekül megvoltunk.
Pargan még egy putriban is ellaknék.
Fúú, jó kis áremelést csináltak!
Tavaly tényleg 5-6 euró volt egy muszaka, a 9 euró elég durva!
Hát, Parga már tavaly sem tartozott az olcsó helyek közé, de úgy látom az idén ez még fokozódik.
Bár én Pargan zsíros kenyéren is ellenék.
Sziasztok!
Azért nem csak Pargan volt nagy áremelés!!! Érdemes elgondolkodni milyen árban voltak az élelmiszerek tavaly és idén...no és a benzin.... Úgyhogy szerintem bármerre is megyünk kicsit vastagabb pénztárcával kell indulni. SAJNOS
Zeusz lánya és Nrenata!
Nagyon kellemes utat, jó idõt, jó nyaralást kívánok Nektek!
Csináljatok sok képet, gyûjtsétek az infót és érezzétek jól magatokat!
Sziasztok! Jó utat és nagyonjó nyaralást kívánok a holnap utazóknak! Az idõjárás nagyon jó lessz néztem 15-napos elõrejelzést Parga gyönyörû!!! Sziasztok Erika
Sziasztok, jaj de jó ránézni erre a képre még a tenger zúgását is hallom!! Akik holnap indulnak jó utat,és ott a sétányon vannak padok,üljetek le oda és nézzétek a gyönyörü panorámát. Vio és mi többiek akik maradunk,majd várjuk a beszámolót