Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 241
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Vnorbee
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13628 Üzenet linkje2006-08-10 08:50:21 

Valaki utazott már a Campus Clubbal? Mert oda fizettünk be szept közepére... Kinek milyen a tapasztalata velük kapcsolatban? A John&Eve appartmanházban volt már valaki?
# 242
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13636 Üzenet linkje2006-08-10 09:13:51 

Itt mi írtunk a Rebivel a Campusról, lehet elõbb olvasni kellett volna róluk itt, és utána befizetni.
Remélhetõleg nem lesz semmi baj.

De én senkinek nem ajánlom ezt az irodát.

# 243
Vnorbee
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13684 Üzenet linkje2006-08-10 21:43:52 

Nem nagyon nézelõdtem elõte, már bánom is. De mindegy, remélem nekünk jó lesz.
# 244
Nagyszi76
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14068 Üzenet linkje2006-08-17 21:47:36 

Helló

Mi aNECKERMANN-nal mentünk Nea Poteida-ra és a katalogusukba szereplõ káp NEM a Hotel Poteida Golden Beach.
ÁTVERÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CSak szolók.
Bövebbet szeretnétek tudni mistical@citromail.hu elértek.

csá

# 245
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14229 Üzenet linkje2006-08-21 07:39:33 

Sziasztok!
Marta nemrég írta meg tapasztalatait az Aeolussal kapcsolatban. Mi szombaton jöttünk haza az általuk szervezett Polychrono-i nyaralás után. A busszal kapcsolatban sok rosszat nem tudok mondani, bár hazafelé legalább 15-20 éves busszal, csak szlovákul beszélõ 60 év körüli sofõrökkel jöttünk, viszont gyorsan. A szállás viszont lesúlytó volt. A prosiban azt írták, hogy a 3 ágyas apartmanok az emeleten vannak. Egy kivételével, (persze ezt nem reklámozták) ahova minket soroztak be, és ha nem lett volna meredek a telek alagsornak számított volna. Görög viszonylatban tágas volt és tiszta, de! A konyharészben a mosogató csapja már nem csöpögött, hanem folyt, a fal a wc sarokszelepének szoba felõli oldalán csupa víz volt, a fürdõszoba csapja tiszta rozsda, a zuhanyfejjel nem lehetett zuhanyozni, mivel az csak oldalra hordott, 3,3 euróért vennünk kellett másikat. A 4. éjszakán megjelentek a fürdõszobában a csótányok, amitõl meglátva a rengeteg vizet a szálláson már az elsõ pillanattól tartottunk. Két nõnek + 1 gyereknek nagyon jó társaságot nyújtottak, a csótánycsapda sem hatott rájuk. A gondozott kert az apartmanok elõtt a kiszáradt fû volt, a kilenc nap alatt egyszer locsolt a tulaj férje. Persze a tulajdonosok háza elõtt tényleg szépen gondozott kertrészt találhattunk. Az elsõ napon nem volt annyi ruhaszárító, ahány apartman, amikor szóltunk, egy másik szoba elõl vette el a takarítónõ, amirõl mi nem tudtunk, az utastársunk pedig elegánsan visszavette levéve róla a mi vizes cuccainkat. Végül némi felháborodott beszélgetés után kiharcoltunk magunknak egy vadi új ruhaszárítót. Az idegenvezetõ csak szlovákul és angolul tudott, legálábbis a szobaszámokat elmondta angolul.
Dióhéjban ennyi, az biztos, hogy mi elõször és utoljára voltunk az Aeolus Utazási Irodával.

# 246
Marta
Aktív fórumos
Aktív fórumos
58 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14277 Üzenet linkje2006-08-21 18:03:40 

Szia anyuci68!!
Hát sajnálom, hogy ilyen rossz volt a szállásotok, de én bemennék az Aeolus ut. irodába és elmondanám a véleményemet. Ha nálunk Paralian lett volna csótány én biztos a teraszon alszom, mert undorodom azoktól a dögöktõl. Úgy gondolom, hogy az ut.ir. kinti képviselõjének illene tudni magyarul, ha már csoport érkezik. Szerintem ez a minimum.

# 247
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14278 Üzenet linkje2006-08-21 18:07:19  anyuci 68

Szia!

Mi is az Aeolussal voltunk,nekünk is voltak gondjaink,valamelyi oldalon részletesen le is irtam õket.Azt tudom tanácsolni,irjatok panaszos levelet az irodának,ha kártéritést nem is adnak,de legalább tudják már,hogy baj van,és legalább kénytelenek legyenek kicsit fogalalkozni a dologgal!Mi szállodában voltunk,legalábbis igy hivták,és azt gondoltam,az apartmanokkal nem lehet gond,de ezek szerint tévedtem.Fényképeket nem csináltatok a zuhanyzóról,csapról,bogarakról?Mert azt is lehetne mellékelni...Mi azért nem csináltunk,mert csak 5 óra hosszáig volt a miénk az a borzalmas szoba,és addig is a szoba elõtt ültünk,de nagyon sajnálom,hogy nem fotóztam!

# 248
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14279 Üzenet linkje2006-08-21 18:09:20  anyuci68

Egyébként Polycrono,mint nyaralóhely milyen volt/part,fõutca,éjszakai élet,éttermek,stb/?
# 249
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14286 Üzenet linkje2006-08-21 19:50:38 

Szia anyuci!
Mi is az Aeolustól voltunk Krétán de nálunk a szállással minden rendben volt viszont az idegenvezetõ nem éppen volt felkészült!Mi autót béreltünk és egyénileg mentünk minden fele talán ezért nem volt gond de én is mindenképp írnék az irodának mert ez elég szörnyû lehetett!!

# 250
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14300 Üzenet linkje2006-08-22 06:38:12 

Sziasztok!
Az elsõ bogárról csináltam képet, igaz zacsiban volt és természetesen már holtan. A tulaj férjének megmutattam, azt mondta, hogy ez egy kert, és a kertbõl bemehet mindenféle bogár. Aztán mondtam neki, hogy ez a csatornából jött, erre azt igérte, hogy hoz valami sprayt, hogy ne jöjjenek. A mai napig biztos keresi.
Egyébéként Polychrono nem rossz hely, a víz szuper volt, a túristák által kedvelt és elõnyben részesített partszakasz nagyon keskeny volt, néhány helyen homokos. Mi a part leghátsó részére kutyagoltunk, ott szélesebb part volt, igaz, hogy "sóderes", tehát leginkább apró kavicsos. A keskeny részeknél néhol bazi nagy kövek voltak a vízben.
Elég jól ellátott hely, viszonylag nagy is. Pék van vagy három is, bár pl. a kenyér sokkal finomabb volt a szupermarketekben. A templom nagyon szép, csak sajna egyszer sem jutottunk be, többnyire zárva volt, amikor egyszer nyitva találtuk, épp mise volt, nem igazán alkalmas idõpont a nézelõdésre.
Árak, amikre emlékszem:
kenyér szupermarketben 40 cent, péknél 70, egy helyen a fél lityis dobozos Pils Hellas 45 cent, lukumades péknél 1,2, a marketben 1 euro, a parton nem vettünk, ott törbbnyire 1,5 - 2 euró szokott lenni. A dinnyét mi 29 centért vettük, part közeli boltban 50 cent. Mire eljöttünk, addigra az általunk favorizált boltban már 19 cent volt, bár már úgy nézett ki, lecseng a dinnye szezon. Nektarin kocsiról 1 euró, boltban 1,5-1,9 euró, szõlõ nagyszemû magnélkülit vettünk, 1,3 euro.
Egyébként a másik Aeolus-os apartmanházban a pockok jelentettek gondot az ott lakóknak, nekik sem örültünk volna. A Traditionalban az emeleti egyik szobában zárlatos volt a rezsó, a kotyogó kávéfõzõt levéve az mentette meg az embert, hogy gumipapucs volt rajta.
Ha van valami konkrét kérdés Polychronoval kapcsolatban, ha tudok, válaszolok.
Üdv: Márti

# 251
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14301 Üzenet linkje2006-08-22 06:50:23 

Most olvastam el megint a kérdést.
Gondolom éjszakai élet ugyanúgy van, mint más görög nyaralóhelyen. A csemetém 5 és fél éves, úgyhogy mi nem vetettük bele magunkat. Voltak a parti sétányon hangulatosnak tûnõ bárok. A fõutca itt is igen forgalmas, elég nehéz volt közlekedni gyalogosan, a (bár szeretem a görög embereket) lusta, autóhoz ragadt görögöktõl. Már majdnem a tengerbe is autóval mennek, bár elnézve a kipakolt cuccokat, egy kicsit érthetõ.
Étteremben nem voltunk, girost ettünk három helyen is, a legfinomabb és a legolcsóbb (1,5) a templomtól fölfelé menet egy grill "bárban" volt. Souvlakit is ettünk náluk, tálon egy üditõvel 6 euró volt, és bõséges, pitában üdítõvel 3 euró. Az asztalra görög szokás szerint védõt tesznek, de itt az a jó, hogy felül papír, és csak az alja nejlon, nem ragad az emberhez.
SzóvaL végülis nem rossz hely, de nem nagyon vágyunk vissza. A kedvencünk még mindig Toroni.

# 252
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14302 Üzenet linkje2006-08-22 07:08:22 

Úgy látszik, nem tudok leszakadni a témáról. Marta, egyetértek Veled az idegenvezetõt illetõen. Mi azt tapasztaltuk az Aeolussal kapcsolatban, hogy a magyar utasok - az egyik velünk utazó srác igen találó kifejezésével élve - csak tölteléknek számítanak. Minden információ kizárólag csak szlovákul volt kiírva, az is csak az épület felsõ szintjeihez vezetõ lépcsõházban, ahova mi, alsó szinten lakók nem is igen jártunk. A szobában is ki volt téve két mondat. Az egyikre ráismertünk, a wc papír helyérõl szólt, de már 1993 óta voltunk vagy tízszer Görögországban, tehát ezzel tisztában vagyunk. Kérdezem én, hogy aki még sosem volt, és nem tud szlovákul, a honnan szerez tudomást errõl. "Meeting" két nappal az érkezésünk után volt, ahová mi nem mentünk el, tudjuk, hogy az idõ 90 %a a fakultatív utak ismertetésével telik el. Itt elmondták, hogy zuhanyozás elõtt negyed órával le kell kapcsolni a bojlert, mert, ha nem kapcsoljuk le, akkor megrázhat fürdés közben az áram. Ezt ugyan nem értettük, hogy miért negyed órával elõbb, eddig kóborol az áram?? Hálistennek nem csak mi gondolkodtunk ezen. De mi van, ha tényleg ráz, és az áramütés a nyaralás elsõ 2 napjában éri az embert, amikor még nem tudja, mi a franc van kiírva szlovákul.
Én azért is háborgok ezen, mert (lehet, hogy szégyelhetem magam), de ki nem állhatom a szlovák nyelvet, és sajnak Polychronoban a túristák kb. 95 %-a ezen a nyelven kommunikál.
Egyébként meg szerintem elvárható lenne, hogy, ha már az Aeolus betette a lábát a magyarországi utazási irodák közé, igen is legyen magyarul beszélõ idegenvezetõ, illetve legyen minden fontos infó magyarul, de legalább angolul is kiírva.

# 253
Marta
Aktív fórumos
Aktív fórumos
58 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14358 Üzenet linkje2006-08-22 15:42:36 

Szia anyuci68!!
Jövõre ezek után meggondolandó, hogy az Aeolus ut.ir. menjünk valahova. Nekünk mint írtam nem volt semmi problémánk a buszvezetõk-kel, szállással és az idegenvezetõvel. Sõt még megadta a mobilszámát, ha van valami éjszaka is hívhatjuk telefonon és segít. A buszon volt egy házaspár 2 éve voltak Paralian, de akkor a buszvezetõk és az utasok is szlovákok voltak. Arra nem voltak képesek, hogy a pihenõ hány percig tart elmutogatni. Nekik is van két kezük és 10 ujjuk, szerintem ez emberi dolog.Szerintem menjél be az ut.irodába, de ne az ügyintézõnek mond el a problémáidat. Úgy gondolom, hogy egy életre megjegyezted az Aeolus ut.ir.nevét!
Szia!

# 254
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14359 Üzenet linkje2006-08-22 15:54:38 

Nagyon érdekes amit írtok az Aeolusról. Tavasszal el voltam ájulva a propektusuktól, az valami csodás volt, igényes. Akkor azt gondoltam, hogy ez az igényesség az iroda jellemzõje, de most csalódnom kellett. A látszat tehát most is csalt. icon_cry.gif Nos talán a jövõben sem kell õket választanom.
# 255
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14375 Üzenet linkje2006-08-22 17:59:02  Anyuci68

Sziasztok!

Döbbenten olvasom anyuci68 irását,hogy ilyenek vannak!Akkor ezek szerint még nem is jártunk rosszul/emlékeztetõül,aki nem olvsata:mi is a z Aeolussal voltunk,és a kifizetett szobahelyett egy lepukkant vacakba akartak minket benyomni,hogy az ellátásról már ne is beszéljek!/ mert azért ezek az áramütéses dolgok már tulmennek a türéshatáron.Hogy mertetek egyáltalán zuhanyozni? Egyébként ha Polycronoban az emberek 95 %-a szlovákuil beszél,akkor már én sem olyan nagyon vágyom oda.Sajnálom,hogy nem hallgattam Nagy Sándorra/a Grand Tours igazgatója/ AKI A MÁRCIUSI UTAZÁSI KIÁLLITÁSON MONDTA,HOGY AZ aEOLUSSAL AZ A BAJ,HOGY ANNYIRA A SZLOVÁK PIACRA DOLGOZNAK,HOGY NEM SZÁMIT NEKIK A MAGYAR UTAS.eZEK SZERINT IGAZA VOLT.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 16 17 18 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu