Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 241
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Dettti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
40 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13034 Üzenet linkje2006-07-31 13:54:13 

Szia!

Szerintem Paleo nagyon jó választás, mi legközelebb ha eljutunk Korfura, oda tervezzük a szállást. Nekünk nagyon bejött. A hotelról egyébként van fotóm, ha érdekel elküldöm mail-ben. (azt hiszem 3-at csináltunk róla)
Az tuti, hogy nem a parton van, hanem egy sziklás dombon, viszont szerintem nagyon szép. És bár sokan mondják, hogy a sziget nyugati fele nagyon hideg vízügyileg, szerintem túlzás, jóóó, nem tudsz egész nap a vízben lenni, mint a szárazföldi felén, de.... Nagyon szép öblök vannak, ahol remekül lehet strandolni, és vizisportokra is bõven van lehetõség.

És ha mégsem jönne be Nektek -ízlések és ...-, akkor MAX 1 óra alatt a sziget bármely pontjára eljutsz.

Jó nyaralást!

# 242
Dettti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
40 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13035 Üzenet linkje2006-07-31 14:04:51 

Jaheira!

Az elõzõm Neked lett volna válasz, csak nem úgy sikerült. Bocsi icon_rolleyes.gif

# 243
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Rita Viktória
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13039 Üzenet linkje2006-07-31 14:31:44 

Kedves Jaheira!!

Én is nagyon jó nyaralást kívánok Nektek Korfun!! Helyettem is légyszi!!!!!

üdv,
Rita

# 244
Gecco
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13125 Üzenet linkje2006-08-01 13:38:17 

Szia!

2 hete jöttünk haza onnan, mi a Billy&Sandrában voltunk, a tieteket sajnos nem ismerem. Nagyon sok nyaralófaluban voltunk, szerintem Sidari az egyik, ha nem a legnagyobb. Hosszan elnyúló üdülõövezet kábé 2-3 fõbb utcával, melyeken éttermek és apartmanok váltják egymást. A fõutca hangulatos, de borzasztóan zajos, mindenhonnan a buli, bingó, zenekarok hangjai szûrõdnek ki. Mivel rengeteg az angol, ezért nekik próbálnak kedvezni, mindenhol kapható english breakfast, beafsteak, és mindenhol a BBC vagy a SkySports üvölt a képedbe.
Az árak borsosak, sör, üdítõ 2,5-3 EUR, egy ebéd két fõre simán 25 EUR.

Sidarinak van egy hatalmas, homokos strandja, itt koncentrálódik a nép. Ez amolyan fiatalos, bulis strand, sok vízisportos biszbasszal. A tenger már-már túl meleg és nemigen átlátszó a felkavart homok miatt.

Mi nem bulizni, hanem pihengetni mentünk, ezért Sidari szélére foglaltunk szállást. Nem csalódtunk, itt már nem volt annyira zavaró az éjszakai élet hajnalig elhúzódó volta, tudtunk aludni. A közelünkben (50m) egy bûbájos kis partszakaszra jártunk fürdeni, ez sokkal családiasabb és nyugodtabb volt, mint a main beach.

De az igazi a 10 km-re lévõ Aegos Georgios nagy, patkó alakú strandja volt, oda jártunk át. Itt lehetett búvárkodni is, soha sem volt tömeg, a víz gyönyörû áttetszõ, az északi rész kicsit sziklásabb, kavicsosabb, a déli egy egy méteres kavicssávot követõen finom homokos. Ne hagyjátok ki, kellemesebb, mint Sidari, és gyönyörûek a hegyek, melyek körülölelik.

Szintén a közelben kihagyhatatlan Peroulades, Sidariból akár gyalog is (2km). Itt fogtuk ki a legnagyobb hullámokat, meg amúgy is elképesztõ a hatalmas félbe vágott hegy alatt fürdõzni.

Az északi strandok (Roda) nem jöttek be, a déliek, Kassiopi környékén kicsik, de borzasztóan hangulatosak. Avlaki pl. eszméletlenül jó volt.

Ha van kérdésed, bátran icon_smile.gif

Gecco

# 245
Helguska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13275 Üzenet linkje2006-08-02 18:01:06 

Sziasztok.

Kedves Jaheira! Ti aztán tudtok élni nem mondom. Két hete Paralia, augusztus végén meg Paleokastrica. EEEZ IGEN.
Paralia is klassz a maga nemében, ott voltunk anno nászúton, de Paleokastricával nem lehet egy lapon sem említeni, arról a helyrõl csak legekben lehet beszélni. Korfu gyöngyszeme.
Irigyellek benneteket. icon_lol.gif

Valaki kérdezte Sidarit, hááát nekem az nem igazán tetszett. Na jó a homoksziklák a tengerben valóban szépek, de aztán itt ki is merül a dolog. Igazi üdülõ település, hemzsegnek az angolok, mindenhol pubok, meg hangzavar. A fõutcán üzlet-üzlet hátán,meg zsúfoltság szerintem Sidari nem mutatja meg Korfu igazi arcát. De hát ott is lehet azért biztos pihenni, és sokat kiránduljatok a szigeten másfelé is ,hogy képet kapjatok az igazi Korfuról
icon_wink.gif üdv. Helguska

# 246
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13279 Üzenet linkje2006-08-02 18:07:37 

Sziasztok! Én sajna már három éve voltam Korfun, de akkor már másodszor és még mindig visszavágyom oda is, mint ahogy egész Görögországba.
Sidariról nekem is az a véleményem, hogy egy kirándulást megér, de ennyi! Nagyon zsúfolt! Paleokastritsa gyönyörû, de nekem tényleg hidegnek tûnt a vize. Szerintem fürdõzésre Glyfada is tökéletes, és Moraitika, ahol utóbb nyaraltunk!
De elõtte Ipsosban voltunk és ott is gyönyörû volt akkoriban a tenger! Úgyhogy fürdõhely az van bõven, lehet válogatni. És szerintem az Aqualandet is vétek kihagyni. Hatalmas és gyönyörû, nagyon klassz csúszdákkal! Ajánlom mindenkinek, egyénileg, mert úgy jobban megéri, és könnyû odatalálni.
Nagyon jó nyaralást kívánok mindenkinek! És irigykedek, de nagyon!!!

# 247
Jaheira
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13451 Üzenet linkje2006-08-06 20:59:21 

Szia!
Ez most csak véletlenül jött össze ilyen jóra icon_lol.gif Paralián a párommal voltam, Korfura pedig családdal megyünk. Már nagyon várom!!! icon_biggrin.gif

# 248
Jaheira
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13452 Üzenet linkje2006-08-06 21:02:41 

Szia!
Nagyon örülnék, ha elküldenéd emailben a fotókat a hotelrõl. a címem: myown@freemail.hu
Köszi mindenkinek a válszokat! icon_lol.gif

# 249
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13474 Üzenet linkje2006-08-07 08:41:14 

# 250
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13509 Üzenet linkje2006-08-08 12:33:36 

Sziasztok Fórumozok!

A bnõmmel Korfura tervezzük a nyaralásunkat, eddig Moraitika volt az úti cél..de valamilyen Zeusz-i sugallat hatására elkezdtem azon filozofálni, h. vajon SIDARI, nem lenne e jobb választás???!!!
Igazából mi bulizni is szeretnénk és nem tudom eldönteni, h.melyik az ahol erre több lehetõség van icon_eek.gif
Szerintetek???

# 251
Ildi74
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13517 Üzenet linkje2006-08-08 13:45:43 

Korfun bulizni a legjobb hely Kavala icon_smile.gif (déli csücsök) Sidarin régen voltam, akkor voltak jó helyek, de ahol igazi élet volt, az a karaoke bárok icon_smile.gif
# 252
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13526 Üzenet linkje2006-08-08 19:11:39 

Kavala? Még sosem láttam a térképen. Nem Kavos????
Andi

# 253
Gecco
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13536 Üzenet linkje2006-08-08 20:30:25 

Bulizsargonban Kavala=Kavos. icon_smile.gif

Sidari jó ilyen szempontból, Kavos a hallomások alapján már picit erõs.

# 254
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13541 Üzenet linkje2006-08-08 20:59:20 

Azt már én is hallottam, h. Kavos-on vannak a legnagyobb partyk..de szerintem az egy héten át sok lenne...Ezért vacilálok Sidari és Moraitika között...??? Továbbra sem tudom melyik...
# 255
Banyaveron
Aktív fórumos
Aktív fórumos
222 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13616 Üzenet linkje2006-08-09 22:46:55 

Segitség!!! icon_eek.gif
emberek szükségünk van rátok. 2 teljesen végsõkig elszánt lány kéri segitsetek nekik. én és Estella barátosném nem tudunk dönteni. Korfu az uticél 1 hét mulva. csak sajnos nem tiszta hogy hova is pontosan???és hát az idö már szorit a nyakunkon ül
Messionghi-Moraitika vagy Sidari vagy esetleg még más...
mert akárki mit mond nem tudunk dönteni.
legyen elég bulihely jó tavernákkal élettel és elég látnivalóval a környékén hogy napközben sem unatkozzunk!
sürgös vészjelzés
görög imádok választ kérek icon_razz.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 16 17 18 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu