Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2431
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Cracked_girl
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36428 Üzenet linkje2007-07-14 13:29:28  Válasz a #36426. hsz-ra

üres apartmanról nem tudok infókat, csak annyit tudok elmondani, hogy ha kint akarsz maradni még, elég nehéz dolgod lesz szállást találni. Egyrészt azért, mert az ilyen apartmanok, utazási irodák, éttermek és buszszolgáltatók szerzõdésben vannak egymással, másrészt pedig azért, mert ha véletlenül mégis sikerülne szállást találnod, sokkal drágábban fogják odaadni, mintha irodával mennél, pont a szerzõdések miatt...
ha kint szeretnél még maradni pár napot, a legjobb amit tanácsolni tudok, hogy utazási irodáktól érdeklõdj efelõl. õk talán tudnak tippeket adni, de az biztos hogy nem lesz olcsó.

# 2432
Pitypang
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36437 Üzenet linkje2007-07-14 14:08:26 

Halihgó mindenkinek!!

Ismét kösz Myra az infókat icon_smile.gif
A helyzet az hogy hárman megyünk és fejenként szeretnénk egy nagy böröndöt vinni, meg egy nagyot közösen, plusz a kézipogyász. A hütõtáska eleve kizárt volt részünkrõl, mert nincs icon_smile.gif, ráadásul terveink szerint a helyi specialitásokból akarunk táplálkozni icon_smile.gif
Már nagyon várom, hogy muszakát nyamnyoghassak icon_smile.gif

Görög esten voltunk már, kb 3 éve, de akkor Stavroson nyaraltunk. Ahogy leírtátok az egy sokkal kisebb szervezésû dolog volt, aztalon táncikálással, és mindenki ropta aki csak mozgott. Itt is így van?

A hajókázásról azt olvastam tlán pont ezen a fórumon még régebben, hogy ezsem-iszom dinom-dánom az utazás is, meg a fürdõzés is. Vagy megváltozott a dolog?

A meteorákat mi azért hagyjuk idén ki mert 3 éve voltunk, inkább saját magunk szeretnénk várost nézni vagy Kateriniben, vagy Thesszalonikiben (bár már azt is láttuk icon_biggrin.gif )

Nagyon mehetnékem van már icon_smile.gif

# 2433
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36448 Üzenet linkje2007-07-14 15:35:33  Re:

Csutek írta:
Kriszta35 írta:
Mi csak a görög esten voltunk. Nem Larisszában vanLeptokaryaba volt, de ez részlet kérdés. Mi elõtettek hétfõn voltunk. A mûsor az elment nem volt vele baj, aranyosak voltak a táncosok, de a kaja az nagyon pocsék volt.Én csak szuvlakit kértem a szakácstól, erre mindenbõl rátett a tányérra. Hát nem vagyok egy kövér alkat nem tudom honnan gondolta, hogy befalok mindent. A szuvlakit nem lehetett elrágni, volt egy szelet hús, ami büdös volt, a csirkemell az talán ehetõ. Legjobb volt a tzatziki krumplival nekünk. Az õszibarackok amik elõttünk voltak, posadtak voltak. Nekem 70 eurot így nem ért meg. De lemondhatom, hogy ilyenen is voltunk. icon_wink.gif

Egy idézet a Kriszta beszámolójából:
"Az asztalnál a szervezés megint pocsék, úgy látszik ez ilyen nap lesz. Közben odalép hozzánk egy másik idegenvezetõ Sofi Nei Poriból, aki kéri, hogy mûsor után smst küldjünk, hogy tetszett a mûsor, mert egy görög estnek nem így kell kinézni, állandóan ugyanaz a mûsor van."

Ha nekem ilyen véleményem van egy fakultatív programról, nem buzdítok senkit arra, hogy kipróbálja. Akkor már inkább egy kalózhajós kirándulás.

Na ide figyelj Csutek! icon_twisted.gif

Szálljál le rólam, mert a hócipõm tele van veled. icon_twisted.gif

Az, hogy a vacsora nem volt jó azon a héten azt írtuk, de következõ héten már ilyen probléma nem volt. A mûsor jó volt a táncosak meg aranyosak ezt írtam és más semmit.
Igen is buzdítok rá másokat ,mert az egy éjszakába nyúló jó buli!!!!!!!!!!
Meg mi az, hogy szerinted mi a jó, amikor te ezen az esten nem voltál, kalózhajón még nem voltál. Paralián még nem nyaraltál.

Csak én egyet nem értek, ha szerinted Paraliára felszínes emberek járnak és ez egy igénytelen hely akkor mi a fenének írkálsz te ide, ezt privibe írta nekem. Menj a Fourka topikodba aztán legyél ott bodog ember, mert az egy igényes hely szerinted.

# 2434
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36452 Üzenet linkje2007-07-14 15:49:15 

Kriszta!

Nem a topic látogatóit tartom felszínesnek hanem Téged!!!!!!!!! De ez nem ide tartozó téma!
Ahol pocséknak tartom a szervezést, és büdösnek az ételt, azt a helyet az ellenségemnek sem ajánlanám, nemhogy a "barátaimnak".

Mellesleg kikérem magamnak ezt a hangot.

# 2435
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36454 Üzenet linkje2007-07-14 15:58:04  Válasz a #36452. hsz-ra Előzmény #36452

Olvasod is amit írok vagy csak nézed!!!!

Légy szíves hagy engem békén!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KÖSZÖNÖM

Ja és ha attól felszínes ember vagyok, hogy idén Stavrostól Volosig bejártam az országot, és nagyon sokmindent láttam, tapasztaltam,amit te nem, akkor emelt fõvel vállalom icon_wink.gif

Legutóbb Kriszta35 szerkesztette (2007-07-14 16:21:19), összesen 1 alkalommal
# 2436
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36457 Üzenet linkje2007-07-14 16:14:16 

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
# 2437
Ildikó90
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36470 Üzenet linkje2007-07-14 18:20:15 

Hát emberek nagyon szomorú vagyok:(
Kiderült hogy, Apukámnak rákja van és fekélye is volt ott ,azt tegnap felnyitották 16 hétig sugár kezelés..és lehet nem lesz mütét..(KOP KOP KOP) Megkérdezzük hogy a sugárt lehet e eltolni 3 héttel és akkor eltudnánk menni 4-en talánutoljára együtt nyaralni..:(NEm tudom mi lesz lehet csaka párommal megyünk kettesben de az se biztos...nem lenne ugyan az és a hangulat se:(DE BIZAKODÓAK VAGYUNK!

Én mindenkinek tudom ajánlani Pericles tavernát mert nagyon finom a kaja és nem is drága és nagyon kedves bácsika:)

Egyetértek Krisztával ha elolvastad volna mit irt a beszámoloba és ide akkor nem irnád ezt...Lehet a szakácsnak rossz napja volt.. 4 éve voltam görög esten nagyon jo volt a hangulat és a kaja is!Nem lehet minden buli tökéletes hisz Csutek Te sem nyujtod mindig a maximumot szerintem..

# 2438
Ildikó90
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36471 Üzenet linkje2007-07-14 18:22:48 

Zsombike!
Mi emeletes buszon felül ültünk legelöl(igaz protekioval) Valami fantasztikus a kilátás!Kicsit iylesztõ a felüljároknál de meg lehet szokni! A TV-t nem látod onnan de a lábadat kitudod nyujtani!..Most ha megyünk 4 féröhelyes asztalosnál fogunk ülni Vélemény van róla valakinek? ill tapasztalat? (bocsi a helyesírásért nagyon kapkodok most)

# 2439
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36475 Üzenet linkje2007-07-14 18:38:09 

Ezt a hozzászólásomat, egy kivétellel, az összes Paralia rajongónak szánom!
Soha nem állítottam olyat, hogy aki Paraliat szereti, felszínes ember lenne(mivel privát levelet váltottam Krisztával, az engedélye nélkül nem tehetem közkinccsé). Ha 10-20 évvel fiatalabb lennék, én is a bulis helyeket keresném. Biztosan Paralia fun lennék. De! Mivel egész évben nagy a nyüzsi körülöttem, inkább olyan helyet keresek, ahol pihenhetek és jó kiindulópont Görögország megismerésére. De ez még nem zárja ki az érdeklõdési körömbõl a bulisabb helyeket, elvégre vannak gyermekeim, akiknek ha bulis helyet keresnék görög földön, Paraliat ajánlanám.
Nem szokásom az idézeteken változtatni, max azt a részt vágom le, ami nem a témához tartozik. Sajnos, mióta szerkeszthetjük a hozzászólásainkat, a dolgok elferdíthetõk.
Nincs miért elnézést kérnem Tõletek, mert nem bántottalak benneteket, de ha valaki mégis sértõnek érezte volna bármely hozzászólásomat, utólag is elnézést kérek Tõle.

Legutóbb Csutek szerkesztette (2007-07-15 23:20:30), összesen 1 alkalommal
# 2440
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36478 Üzenet linkje2007-07-14 18:50:51 

Ildikó90 írta:
Hát emberek nagyon szomorú vagyok:(
Kiderült hogy, Apukámnak rákja van és fekélye is volt ott ,azt tegnap felnyitották 16 hétig sugár kezelés..és lehet nem lesz mütét..(KOP KOP KOP) Megkérdezzük hogy a sugárt lehet e eltolni 3 héttel és akkor eltudnánk menni 4-en talánutoljára együtt nyaralni.

Drága Ildikó!!!!

Ne írj ilyeneket, édesapád meg fog gyógyulni!!! Nem szabad negatívnak lenni!!! Remélhetõleg korán észlelték nála a bajt. Ha nem mentek érthetõ, én se tennék mást, bár a kikacsolódás a hétköznapokból biztosan jól jönne nektek is. Városomban van egy országos hírû orvos, aki kezel ilyen jellegû problémákat is, ha kell a címe írj privit.
Innen kívánok édesapádnak, gyors gyógyulást és hosszú életet, és jövõre mind a négyen eljussatok Paraliára vagy bárhova Görögországban.

Köszönöm, hogy elolvastad a beszámolómat!

# 2441
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36480 Üzenet linkje2007-07-14 18:56:37 

Csutek írta:
Ezt a hozzászólásomat, egy kivétellel, az összes Parlia rajongónak szánom!
Soha nem állítottam olyat, hogy aki Paraliat szereti, felszínes ember lenne(mivel privát levelet váltottam Krisztával, az engedélye nélkül nem tehetem közkinccsé). Ha 10-20 évvel fiatalabb lennék, én is a bulis helyeket keresném. Biztosan Paralia fun lennék. De! Mivel egész évben nagy a nyüzsi körülöttem, inkább olyan helyet keresek, ahol pihenhetek és jó kiindulópont Görögország megismerésére. De ez még nem zárja ki az érdeklõdési körömbõl a bulisabb helyeket, elvégre vannak gyermekeim, akiknek ha bulis helyet keresnék görög földön, Paraliat ajánlanám.
Nem szokásom az idézeteken változtatni, max azt a részt vágom le, ami nem a témához tartozik. Sajnos, mióta szerkeszthetjük a hozzászólásainkat, a dolgok elferdíthetõk.
Nincs miért elnézést kérnem Tõletek, mert nem bántottalak benneteket, de ha valaki mégis sértõnek érezte volna bármely hozzászólásomat, utólag is elnézést kérek Tõle.

Drága Csutek!

A beszámolómból pont a lényeget nem tallóztad ide, hogy meg voltam elégedve a görög esttel.

És nem adtam rá engedély, hogy felhasználd bármely hozzászólásodhoz a beszámolómat.

Komolyan csak sajnálni tudjak, hogy ilyen ember vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 2442
Ildikó90
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36483 Üzenet linkje2007-07-14 19:01:55 

Kriszta!
Persze optimista pozitiv akarok maradni fõleg apám elött !Valamikor jo a kedvem valamikor meg összetörök nagyon hangulat ingadozásom van!Igen érdekelne másokkal is beszéltünk hogy ismernek e jó orvost!Írok akkor privibe!

# 2443
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36490 Üzenet linkje2007-07-14 19:22:32 

Kriszta35 írta:

Drága Csutek!

A beszámolómból pont a lényeget nem tallóztad ide, hogy meg voltam elégedve a görög esttel.

És nem adtam rá engedély, hogy felhasználd bármely hozzászólásodhoz a beszámolómat.

Komolyan csak sajnálni tudjak, hogy ilyen ember vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mivel jeleztem, hogy az idézet Tõled származik és azon egy betût sem változtattam, nem sértettem vele a szerzõi jogaidat.

# 2444
Ildikó90
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36505 Üzenet linkje2007-07-14 20:19:28 

Kriszta!
Megjütt Anyum megnézte és majd beszélni fog vele!majd értesitelek és felveszlek majd msn-re is de most mennem kell!Köszönök mindent!

# 2445
Ostor67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36512 Üzenet linkje2007-07-14 21:17:32  Válasz a #36415. hsz-ra Előzmény #36415

Grand Tours-al megyünk, találkozó Miskolci Cora parkoló 13.45 icon_smile.gif
Ugye nem kell tolakodni? Négyen megyünk, remélem ugyanoda ültetnek.
Remélem már teljesen le van zsírozva ki hol ül napokkal elõtte.
De ugyebár mindenhol vannak protekes emberek, itt ne lenne?
Nyembaj, ha valami nem tetszik, per.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 162 163 164 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu