Más!
Az egyik egy szép kisváros, a másik egy nagyon szép sziget, millió természeti csodával, innen pedig egyéni izlés kérdése, hogy ki mit szeret, mit preferál.
Én mindenkinek az izlését elfogadom, senkire nem prószálom ráeröltetni a sajátomat; csak ez legyen kölcsönös!
Szia Anikó! Régebben kérdeztem Tõled hogy Pargán hol van kb a siren villa mostmeg nemtalálom az írást.lehet hogy álmodtam Légyszi írdmeg hogy találom meg.köszike!
Ebbe benne van minden ,nagyon szépen köszönöm...Nézem is Lefkadát
Az biztos, hogy Lefkada káprázatos!Úgy el tudott bûvölni, hogy csak egy töredékét láttam a fakultatív alatt, de Parga-nak különleges helye van a szívemben.Bármikor habozás nélkül azonnal visszamennék ha lenne rá lehetõségem.
Egyszerûen nem lehet összehasonlítani a kettõt, az egyik a vanília a másik pedig a csokifagyi....ki melyiket szereti jobban
Sziasztok!
Azt tudom mondani én is amit Kakadu,Parga egy kis ékszer,de Lefkada az egy csoda,elõsször 5 -napot terveztünk ott,és 15-lett .Tavaly Pargara mentünk nyaralni,abból a gyerekeimet 3-szor kellett visszavinni Lefkadára.Szerintem vetekszik egy karibszigeti élménnyel,de ez nem csak az én véleményem.Aki még nem járt ott,annak szerintem látnia kell aztán eldöntheti, de oda 1-nap kevés,megéri felfedezni.
Én is erre gondoltam, hisz írtam is, hogy Parga csodaszép, de a környéke még szebb. Engem megfogott maga a kisváros is, de bevallom a tömeget én sem szeretem, úgyhogy Pargát is inkább nappal szerettem, amikor nem volt zsúfoltság még az utcákon, de persze este, aki szeret szórakozni az biztos annak örült inkább.
Viszont a környékén, és amerre jártunk annyira csodaszép a táj, az öblök, a hegyek, hogy még soha nem láttam olyan szépeket!
Lefkada ennyiben hasonlított, hogy ott is nagyon szép a természet, és a tenger, az egy csoda volt nekem, amikor megláttam!
Szia Thoom! A Siren Villa, ahogy megyünk befelé Pargára, szinte rögtön a város elején van jobboldalt. Egy meredek kis úton kell felmenni.
Az út elején kinn van egy nagy sárga Aeolusos tábla!
A szállástól még befelé kell menni 1-2 km-t és ott van az a Parga, ami a fotókon látszódik, maga a város, a vár és a strandok.
Egyedül a Lichnos van még a város elõtt, úgyhogy oda visszafelé kell menni!
Autóval minden közel van!
Bocsi, de csak így tudom elmagyarázni, sajnos nincs róla térképem, hogy hol van a szállás. Esetleg google maps-ben rá tudsz keresni, de én ahhoz nem igazán értek.
Szia Csincsi, csak most vagyok net közelben.
Nekem már nagyon sok tervem van. Busai Anikó leírása nagyon tetszett, ki is nyomtattam és a leírtak közül sok helyre szeretnénk mi is elmenni. Motort fogunk bérelni, és azzal terveztük bejárni a környéket. Hajóval Paxosra szeretnénk menni. De nem irodán át, csak úgy magunk nézünk egyet. A tavalyi leírások szerint így olcsóbb. Lefkadára is nagyon szeretnék átmenni. Valószínûleg helyi busszal.
Te hogy tervezed a nyaralást?
Eszter
Lefkadára is nagyon szeretnék átmenni. Valószínûleg helyi busszal.
Én õszintén kívánom, hogy nagyon jól sikerüljön a nyaralásotok, de ez a lafkadai autóbuszos kirándulás nem biztos, hogy összejön; tudomásom szerint nincs klen járat, de ha van is azzal csak Lefkasz városába juttok el, az igazi csodák pedig a ny-i parton vannak.
Inkább béreljetek egy verdát ha lehetõségetek van rá, úgy valóban érdemes!
Én õszintén kívánom a kellemes nyaralást, de tényleg nincs értelme elbuszozni Lefkaszba, ha utána onnan nem tudtok tovább menni.
Ezeket az oldalakat nézzétek meg:
www.parga.com www.parga.net
Nézzetek körül a helyi utazási irodák kínálatában; lehetséges, hogy valamelyik csinál lafkadai túrát!!!