Mi Paralián nyaraltunk 4 éve és akkor ott is ezt tapasztaltuk,hogy több helyen kint álltak a taverna előtt a pincérek,hogy a túristákat becsalogassák!Be is mentünk az 1-ik/1 nagy ara papagály volt előtte/ helyre azt nem bántuk meg.Kedvesek voltak odaültek hozzánk beszélgetni,gyümölcstálat kaptunk.Oda többször is bementünk.
Nincs is ezzel semmi gondom csak mikor húzzák a kezem hogy menjekbe meg tele rakják a kezem mindenféle papiral hát ilyen agressziv hozzá állással nem találkoztam göröghonba sehol
De jó annak aki Korfura megy!
Tavaly mi is ott voltunk , nekem baromira teCCett!!!
Autót vagy motort érdemes bérelni ,azzal lehet szigetet legjobban bejárni!
Idén én is Korfu-ra készülök, tudnátok nekem tippet adni a következő témákban?
- melyik utazási irodának vannak esetleg akciós ajánlatai, melyikkel utaztatok már Korfu-ra, amire nem volt panasz
- melyik várost célozzuk be, ha a sokszor említett angol huligánokat inkább elkerülnénk
Nézegetem egy ideje már az ajánlatokat, de úgy gondoltam, hogy jobban megérni last minute útra várni. Augusztusban szeretnék menni, lehetőleg 10 vagy 11 éjszakára - hiszen mindannyian azt írtátok, hogy az 1 hét kevés lesz Elsősorban a repülős utakat részesíteném előnyben, viszont összességében nem szeretnék utazásra+szállásra nagyon sokat költeni. Szállások közül az apartmant részesítem előnyben, semmi extra elvárásom nincs, csak ágy és zuhanyzó legyen
Előre is köszönöm Mindenkinek, aki tud tanácsot adni!
#1013012009-05-25 17:20:24 Válasz a #101178. hsz-ra
szia!
Mi Korfura neckermannal mendtünk, meg máshová is már!
panaszunk nem volt rá ,de mi amugy se panaszkodunk!
Akciós utakat nem tudom , minden nap nézni kell őket!
Repülővel azért érdemes ,mert durva egy óra alatt ott van és a landolás nagy élmény ,olyan mintha vízre szállnál ,meg a kifutó is rövid így nagyon gyors a megállás!
Ismerösöm volt busszal ,mondta hogy nagyon szenvedős volt , de ezt is ki hogy éli meg!De buszosban a hajózás lehet még jó!
Sidari jó hely , ott érdekes sziklaképződmény van ,meg a part is szép!
Mi Moraitika/Messongin voltunk, ez teljessen üdülőfalu,talán olcsóbb mint Sidari, de ezt nem tudom!
Autót érdemes bérelni ,mert csak úgy tudod a szigetet bejárni ,mert buszok nem hálózzák be az agész szigetet!
A pantokrátor hegyre érdemes felmenni ,ez a legmagasabb csúcs906méter, de csak autóval lehet, onnan gyönyörű a kilátás, a fővárost is meg kell nézni , szerintem nagyon klassz.
Achillio Palota is megéri a pénzét, de ide menek fakutatív programok is ez a Sissi kastély!
Glifadat tudom még ajánlani ahol nagyon klassz sivatagos a part, de ide is csak autóval lehet menni, mert se busz semmi nem jár oda, a főút melett visz be egy kis földes út!
Mi szinte véletlen találtunk csak rá!
Ha olyan nézelödös turisták vagytok akkor érdemes venni utikönyvet ,mert abból mindent meg lehet tudni, ha nem akkor csak jó pihit a strandokhoz!!!
üdv
#1013432009-05-25 18:35:07 Válasz a #101178. hsz-ra
Szia!
Mi Arillas-ba megyünk, állítólag ott nincs olyan nyüzsi. Majd meglátjuk! A tengerpartját is dicsérik.
Tavaly Sidariban voltunk, hát ott aztán tényleg sok az angol fiatal. Őrület a köbön. Nekem az már túlzás volt, amit műveltek. Nekem kimondottan a tengerpartja sem tetszett, nem az a megszokott "görögtiszta".
Szia lacika én nem akarok veled vitázni de én tavaly sajnos ott nyaraltam nem kivánom sem neked sem másnak,azok a szép angol fiataloktól hemzsegő kedves falu és az utcán berángatos pincérek, nem lehettet végig sétálni a fő utcán hogy ne rángassanak be ott egyek,igyak én még ilyen helyen nem voltam de ezek után nem is megyek
Szia lacika én nem akarok veled vitázni de én tavaly sajnos ott nyaraltam nem kivánom sem neked sem másnak,azok a szép angol fiataloktól hemzsegő kedves falu és az utcán berángatos pincérek, nem lehettet végig sétálni a fő utcán hogy ne rángassanak be ott egyek,igyak én még ilyen helyen nem voltam de ezek után nem is megyek
Papamaci!
Nagyon igazad van, nekünk is elegünk volt!
Köszönöm szépen én csak a véleményem és észrevételemet irtam le de sokan nem ismerik görögországnak sokkal jobb és kultúrált helyeit delegalább te tudod miről beszétem
#1013562009-05-25 19:09:11 Válasz a #101301. hsz-ra
Mi motort béreltünk amikor kint voltunk, nekem sokkal jobb élmény volt mintha autót béreltünk volna. olyan helyeken jártunk, ahová autóval képteleség lett volna menni, és ha kicsit erősebb robogót béreltek, mindenhová el lehet vele jutni.
#1013792009-05-25 20:33:03 Válasz a #101359. hsz-ra
Mi tavaly júni 18-tól voltunk Benizezbe, angolok sehol. Kimondottan az angoloknak az üdülőhelyük Kavos.
Mi autót béreltünk, sikerült bejárni a szigetet, kivéve Paleokasztrica-t, mert eltévedtünk, nem találtuk az odavezető útat, így az kimaradt. A helyiek nagyon kedvesek, aranyosak, nem tolakodók. Június előszezon még és az éttermekbe boltokba nem ráncigálnak be, inkább csak beszélgetni akarnak, érdeklődnek, meddig maradsz, honnan jöttél............. Ha már 2x találkozol a boltossal akkor már ismerősnek tekint, de alapból is kedvesek.