Vio! Ugyanígy vagyok én is, hogy egy napra biztos átmegyünk Thassosra Stavrosból, felderítjük a terepet, aztán ki tudja? Lehet, hogy a legközelebbi uticél Thassos lesz!
Persze én jövõre már szeretném, ha újra láthatnám Pargát is, meg persze még rengeteg más helyet.
Szerintem örüljünk, hogy legalább egy napra láthatjuk legalább Thassost, nem igaz?
Egyetértek Kakadu! Biztos,hogy nagyon szomorúan csomagolnak, és tesznek még egy utolsó sétát Pargán, aztán még szomorúbban mennek lefeküdni...utoljára...Pargán...
Tavaly én is ugyanígy éreztem magam utolsó este. Nagyon rossz volt!
De egy éve ilyenkor még nagyon jó volt
Mi utolsó este végigjártük még 1x a sok kis üzletet, beültünk a kedvenc éttermünkbe, megittuk az utolsó ouzót a teraszunkon*sóhaj* és csak másnap este zokogtam amikor kigördült a busz
Kiváncsi vagyok már nagyon, hogy mit mesélnek.
Hát igen! Az a nagyon "rossz" azért nagyon jó is volt. Épp ma néztem végig a pargai felvételeket, az utolsó estén készülteket is.
Kicsit nosztalgiáztam, és nagyon vágyom vissza. De persze várom nagyon a hazaérkezõket is az új fotókkal!
Sziasztok!
Ma mi is a képeket rendeztük,és emlékeztünk,mi az utolsó napon beültünk egyik kedvenc vendéglõnkbe,lent a parton,és mint a mesében,megkérték tõlünk a lányom kezét,mi pedig odaadtuk.Reggelig tartott a buli, elbucsuztunk Pargatol,este 8-kor indultunk fájó szivvel haza.
Nem vagy vak ,csak kevés a publikus fotóm ,mikor készültek még nem tudtam erról a JÓ fórumról,és még ügyetlen is vagyok ,most ide próbalok valamit beilleszteni, de lehet hogy nem sikerül .Pargaról rengeteg képem,és több órás videóm is van, ha megjöttem,megszerkeztem.Most meg ugy készülök fotó ügyben,hogy a fórumra is felkerüljön,már ha kiváncsiak lesztek rá
Nem vagy vak ,csak kevés a publikus fotóm ,mikor készültek még nem tudtam erról a JÓ fórumról,és még ügyetlen is vagyok ,most ide próbalok valamit beilleszteni, de lehet hogy nem sikerül .Pargaról rengeteg képem,és több órás videóm is van, ha megjöttem,megszerkeztem.Most meg ugy készülök fotó ügyben,hogy a fórumra is felkerüljön,már ha kiváncsiak lesztek rá
Hát tudod ez az egész a meglepetés erejével hatott ránk,csak döbbenten ültünk,a párommal egy "hökköt" sem tudtunk kinyögni.De majd nyitok egy blogot és elmesélem,de meleg volt,telehold és nagyon szép éjszaka, a gyürüt a fiu Pargan vette titokban,és az egész vendéglõ tapsolt es örült velünk.Majd folytatom,és képek is vannak.A lányom azóta is BOLDOG: és nekem az õ boldogsága a legnagyobb öröm.