A Meteorákhoz kell hosszú cucc, de vki a megbeszélésünkön azt mondta, ha nem visz az ember, akkor ott adnak a nõknek vmi szoknya szerûséget, meg ha kivan a váll, arra is. Akkor érdemes vinni külön cuccot, vagy jó az ha adnak? Fiúknak, meg ha nem hosszúgatyában mennek, adnak vmit?
Szerintem kibírható, ha nem egy topban megyünk, de a fedetlen vállú hölgyek kapnak vállkendõt és ha valaki nem térd alatt érõ szoknyában van, hanem pl rövidnaciban, akkor kap egy szoknyát, amit magára köthet.. A rövidnacis férfiaknak adnak hosszú nadrágot, de az én fiaim inkább izzadnak a sajátjukban egész nap. Érdemes vinni a nyaralásra egy könnyû vászonnadrágot a fiúknak. Jó a Meteorákhoz és jó ha valami esti programot csináltok.
Sztem is inkább saját cuccba mennyetek ki tudja milyen ember viselte elötted..ugyan igy vagyok a mozgo lépcsönél a kapaszkodojánál nem fogom meg mert nálunk a Kõbánya-kispesten sok a hajléktalan és ök is össze vissza fogdossák(najó talán egy kicsit hülyének látszom de ez az én fura dolgom:( )
Köszi! Akkor majd poloban megyek, de hosszúszoknyám nincs, meg nem is akarok erre az egy alkalomra venni, úgyhogy jó lesz az amit ott adnak. Páromnak meg viszünk hosszúnadrágot, legyen a sajátjában.
Hát én saját szoknyában mentem, nem volt kedvem olyant felvenni amibe egy tök ismeretlen elõttem beleizzadt, na meg ki tudja mennyi idõközönként mossák
Amúgy egy csomó csaj azt csinálta, hogy egy hosszú strandkendõt, vagy törölközõt csavart maga köré, amíg bent volt, a lényeg hogy a térd el legyen takarva!
Sziasztok, mi 2 fõre 430 eurot vittünk, valamennyi maradt is belõle hazára... Nekünk 2 fakultatív program volt benne, hoztunk haza elég sok embernek ajándékot, többször étkeztünk tavernában, voltunk a Cocusban is egyik nap ( azért írom le külön, mert minden ital 4 euro ). Reggelire valót ott vettünk, ebédre fõleg gyümülcs a meleg miatt, vacsorát minden nap elfogyasztottunk valamit.
Meteorak-hoz a hölgyeknek elég a térdig érõ szoknya, szerintem olyan van mindenkinek, vagy tévedek? S egy fél napig csak kibírjátok a fedett vállat, elég egy nagyon rövid ujjú felsõ is.
Én sajna nem vagyok szoknyás, és térdet eltakaró szoknyám sincs, ezért gondoltam, hogy kibirom abban, amit adnak. Sajna nagy strandkendõm sincs. Az sem kimondott szoknya amit adnak nem? Vkinek a képei között láttam, hogy csak ilyen kötös vmi volt, és saját ruhádra rávehetted. Abba csak nem izzadnak ugy bele, mint egy nadrágba Térdgatya nem jó? Az is eltakarja a térdet A poloval nincs gond, csak ez a szoknya téma. Fiuknak lehet térdgatya, vagy szigorúan csak a hosszú?
Akkor nekünk is bõven elég lesz a 480 euró, he Nektek is elég volt Myra.
Szoknyát több, mint 10 éve nem viseltem. Mivel finoman szólva molett vagyok, nem viselhetek szoknyát egy ilyen kirándoláson, mert nagyon kellemetlen mellékhatásai vannak. Azt a szoknya szerûséget a ruhádra teríted és nem érintkezik vele a bõröd. Ha finnyásak is vagyunk, nem zavaró a helyzet, mert egyébként sem veszed fel a ruhát másnap mosás nélkül(Én kevés ruhát viszek, de rendszeresen kimosom, de így is max 2x mosok egy kéthetes nyaralás alatt, ami nem egy nagy durranás, ha este beáztatjuk a mosnivalót).
De ez már nagyon off lett. Bocsi!
Szióka Mindenkinek!
Ildikó!A lányom a láncos rózsaszínû felsõt a Kateriniben lévõ piacon vásárolta. A feliratos sexis felsõt, szürke trikószerûséget és a a Playboyos szoknyát a szekeres étterem utáni bazár valamelyikében vette. Táska van sok helyen. A legszebb bõrtáskák is a szekeres étterem környékén vannak.
Dobodora!
Nagyon aranyos vagy, hogy aggódtál miattam.
Megint a toppon vagyok. Véna és nyirokérgyulladás miatt voltam egy pár napig a kórházban. (Drága Grand Tours közremûködött benne) Egyébként nem voltam eddig egy eres lábú nõszemély, de majd ezután. Össze- vissza szúrkálták a praclijaimat.
Elõre is elnézést kérek, hogy ebben a topicban válaszoltam.
Attól a szoknyától esetleges rühös lehetsz, ha elõtte rühös vette fel. Mivel én bõr és nemibeti gondinõ vagyok.......hát simán felvettem a halászgátyómra. Felülre meg vittem egy fehér, vékony inget.