Stavros
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 256
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lukréccia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27567 Üzenet linkje2007-05-11 21:06:33  Válasz a #27559. hsz-ra

Szia Timi!

A kicsik, hogy bírják a hosszú utat? Remélem jól, bár amikor az enyém kicsi volt álltalában végig aludtta az utat, így semmi baj nem volt vele.
Üdv. Lukréccia

# 257
Magdus62
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
305 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#28958 Üzenet linkje2007-05-25 11:17:53 

Sziasztok!
Mi az idén magyünk elõször Görögországba,augusztus 21.-én Stavrosba.Nagyon örülök,hogy itt rengeteg információt kaptam és kapok az uticélról.Valaki már volt az Eva apartmanházban?Ha igen akkor érdekelne a szállás felszereltsége.
Elõre is köszi:Magdi

# 258
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Zsofka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#28976 Üzenet linkje2007-05-25 13:22:54 

Szia Magdi,

én már többször laktam az Eva apartmanban. Pont a diszkóval szemben van. A felszereltség, hááát minimális, 4-5 fõ részére pohár, tányér, evõeszköz, valami kis lábas, talán egy serpenyõ... de 4-5 fõ részére nem elég, ha fõzõcskézni akartok. De csak nem akartok... ?! icon_smile.gif
2 külön szoba van, az egyikben 2db 1személyes ágy, a másikban egy egyszemélyes és egy dupla ágy. fürdõszoba normális, tusolóval.
kérdezz még ha valamit kihagytam.

# 259
Magdus62
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
305 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#28986 Üzenet linkje2007-05-25 16:53:16 

Szia Zsofka!
Köszönöm az infót.Engem fõleg az érdekel,hogy hûtõszekrény van-e az apartmanban.Ha itthonról viszünk pár dolgot akkor van hová tenni?Nem,nem terveztem a fõzést mivel akkor itthon is maradhatnék.Az nem nyaralás.Már alig várom,hogy induljunk.Már több éve tervezem,hogy elmegyünk Görögországba,csak mindig féltem a hosszú úttól.Most is félek,mivel autóval megyünk.De remélem megéri.
Köszike,mégegyszer:Magdi

# 260
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#28987 Üzenet linkje2007-05-25 17:03:58  Válasz a #28986. hsz-ra Előzmény #28986

Szia magdus!

Bocs hogy én válaszolok. icon_redface.gif Én úgy tudom, hûtõszekrény minden apartmanban kell, hogy legyen, hiszen az apartmanok önellátásra vannak berendezve, és ehhez ugye hozzátartozik a hûtõ. De általában nem túl nagyok ezek a hûtõk.

Biztosíthatlak, hogy megéri a hosszú út. Mi már harmadszor megyünk Görögországba, tavaly mi is autóval mentünk. Fárasztó volt, de megérte.

# 261
Magdus62
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
305 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#28989 Üzenet linkje2007-05-25 17:50:33 

Szia Kristin!
Nem is kell,hogy nagy legyen csak pár dolog elférjen.Úgy is mindent meg lehet venni kint is.
A hosszú útról meg még annyit,hogy látom kisgyerekkel is nekivágnak,akkor én meg két majdnem
felnõttel miért is ne.
Üdv:Magdi

# 262
Lukréccia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#28990 Üzenet linkje2007-05-25 18:12:57  Válasz a #28989. hsz-ra Előzmény #28989

Sziasztok !

Mi a családdal mondhatom évek óta Görögországban nyaralunk, egy-két évet kivéve, de mindíg visszatérünk a régi jól megszokott helyekhez. Mondjuk még idáig sosem voltunk kétszer ugyanazon a helyen, de az apartmanok felszereltségével mindíg megvoltunk elégedve. A hûtõ pedig legalább 180-200 literes volt, elég nagy mélyhûtõvel. Higgyétek el nekem a Görögök szeretik a vendégeket és mindent megtesznek értük(legalábbis sokmindent), hogy jól érezzük magunkat.

Üdv. Lukréccia

# 263
Magdus62
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
305 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#28994 Üzenet linkje2007-05-25 18:48:28 

Sziasztok!

Olyan sok szépet olvasok itt az országról,hogy alig várom már hogy ott legyünk.

# 264
Lukréccia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29022 Üzenet linkje2007-05-25 22:12:27  Válasz a #28994. hsz-ra Előzmény #28994

szia Magdi !!

Hidd el nekem,hogy nem fogsz csalódni Görögországban. A családom kicsit orról is rám mert, nem nagyon vagyok hajlandó máshova menni
(mondjuk ez pénztárca függõ is). Tavalyelõtt Montenegróban voltunk, nem mondom,hogy nem volt szép, de végig az volt az érzésem,hogy nem bennünket vártak(Magyarokat), inkább a Szerbeket. Ök nincsennek úgy felkészülve "ránk", mint a Görögök. Remélem neked is ez lessz a benyomásod ami nekem és rajtam kívül még nagyon sok embernek.Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!

Üdv Lukréccia

# 265
Magdus62
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
305 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29067 Üzenet linkje2007-05-26 13:31:15 

Szia Lukréccia!

Én biztos,hogy nagyon jól fogom érezni magam.Sok helyen voltunk már,de Görögország valahogy idáig kimaradt.
A sok szép amit olvastam,és hallottam az országról az pont olyan amire én vágyok.

# 266
Gery
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29124 Üzenet linkje2007-05-26 18:18:49 

Sziasztok!

Júli 13.-án indulok kis családommal Stavrosba icon_biggrin.gif A car tournál foglaltuk le a szállást a "bebula" nevû apartmanházban. Ha van valaki aki ismeri ezt az apartmanházat az kérem írja meg a tapasztalatait !

A Török invázióról: Tavaj ugyanebben az idõpontban utaztunk de akkor Sartira, egyáltalán nem volt zsúfoltság (este-éjjel) sem az utakon sem a határátkelõkön! Határtól határig 12óra volt az út, erre tett rá a Magyar (Bp-rõl) és a Görög szakasz 2-2 órát.
hazafelé 2 hét múlva már a pihenõkben rengeteg Török volt de a haladást ez nem befolyásolta.
Mi este 8kor indultunk, de idén inkább du5 körül megyünk...

# 267
Zsuzsi03
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29178 Üzenet linkje2007-05-27 10:45:42 

sziasztok! valaki tudna abban segiteni,hogy stavroson van e vizisport lehetöség? köszi zsuzsi
# 268
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29251 Üzenet linkje2007-05-28 12:27:53 

zsuzsi03 írta:
sziasztok! valaki tudna abban segiteni,hogy stavroson van e vizisport lehetöség? köszi zsuzsi

Nem tudom, hol "bujkálnak" a Stavros-imádók... Nem ismerem a helyi körölményeket, de megpróbáltam utánajárni; hát semmi komoly... Nem akadtam nyomára, hogy a magaddal vitt saját eszközökön kívül van-e lehetõség más vizisportra is... Ez egy viszonylag kicsi (de kellemes) hely... Talán valaki tud többet is mondani...

# 269
Lukréccia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29284 Üzenet linkje2007-05-28 17:39:36 

Sziasztok !!

Mi tavaly amikor Görögországba utaztunk (július 15-én) pont a madárinflueza miatt szívott az ország így mi is. Nem mertünk több olyan élelmiszert kivinni amit addig igen. Mit tudttok az idén van-e karantén mert lehetett hallani itt is ott is kissebb nagyobb fertõzésekrõl.
Köszi elõre is az infót!

Üdv Lukréccia

# 270
Zsuzsi03
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29396 Üzenet linkje2007-05-29 16:51:51 

sziasztok! kicsit fentartásaim vannak stavrossal kapcsolatban szeretném kérni tölletek,hogy valami biztató dolgot irjatok rólla.Mert már hallottam hideget-meleget most mi a valós? magyarul kicsit pörgösebb,napozós-napágyas-pálmafás hely?Vagy punnyadós öreges gizes-gazos?ezt a két végletet hallottam.elõre is köszi zsuzsi
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 17 18 19 ... 259 260 261   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu