Dumcsi
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : -- Off topic --
Hozzászóló Üzenet
# 256
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kaliber
Aktív fórumos
Aktív fórumos
265 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207603 Üzenet linkje2013-07-24 21:57:49  Válasz a #207556. hsz-ra

Kedves neipori!

Érdemben fölösleges neki írni, úgysem arra válaszol, azt sem tudja mi az üzemi konyha.

# 257
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207611 Üzenet linkje2013-07-24 22:15:07  Válasz a #207556. hsz-ra Előzmény #207556

neipori!
Eszem ágában sem volt téged sértegetni, te veszel mindent magadra, pedig már az első hsz-edre írtam, hogy nem rólad van szó, de valszeg szeretsz a sértődött szerepében tetszelegni. Később meg csak jeleztem, hogy túl soknak tűnik a kamu arányaiban, mint pl. a dinnye sztorid, amiről akkor azt írtad: "...virágtartóba dobott valaki egy dinnye magot. Amire jöttünk, már beérett..."
Erre én: "...A dinnye termesztése kicsit hosszasabb és komplikáltabb folyamat..."
Most meg azt írod:"...Egyetlen szóval nem említettem, hogy a dinnyét én ültettem volna..."
Tudod te értelmezni egyáltalán amit olvasol?! Mert olyasvalamire reagálsz folyamatosan amit senki sem állított, csak mantrázod a sületlenségeidet.
Sehol sem állítottam, hogy olyasmit mondtál volna, hogy te ültetted a dinnyét!! Ezt érdemes lenne memorizálnod, hátha nem felejted el, mert uncsi vagy.
Ilyen hülyeségekről meg ne oktatgass, hogy nekem kötelező barátkoznom az apartman lakóival, tedd meg légyszi, hogy nem döntöd el helyettem, és ne keverd össze a köszönést a barátkozással!! Hogy értsd, ha összetalálkoznánk egy nyaralóhelyen veled, biztos lehetsz abban, hogy sosem tudnál megelőzni a köszönésben, de abban is biztos lehetsz, hogy messze elkerülnélek az ottlétem alatt, mert annyira mások vagyunk, hogy egyetlen percet sem szeretnék a nyaralásomon veled tölteni . sorry, de ez a nyers igazság! És te se akarj velem sem barátkozni mindenáron, sőt felhívom a figyelmed, hogy valszeg amikor te azt hiszed, hogy boldogok tőle a terasz-szomszédaid, hogy szóval tartod Őket reggeli közben, Ők elátkozzák azt, aki olyan udvariasnak nevelte Őket, hogy nem képesek téged megbántani azzal, hogy hátat fordítsanak, és nyugodtan pihenhessenek!
Olyan fagyis pedig nincs, ahol 1 gombóc 6 euróba kerül...ne is erőlködj!
Egyébiránt picit elkéstél a válaszoddal, már rég ugrott a hűtőtáska téma, csak nem vetted észre, mert szelektíven olvasol icon_smile.gif

# 258
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207719 Üzenet linkje2013-07-26 11:17:14  Re:

kaliber írta:
Kedves neipori!

Érdemben fölösleges neki írni, úgysem arra válaszol, azt sem tudja mi az üzemi konyha.

Ez huszáros volt icon_smile.gif Miről van szó?!

# 259
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207720 Üzenet linkje2013-07-26 11:24:17  Válasz a #207603. hsz-ra Előzmény #207603

Csak jelzem, az üzemi étkezde és az üzemi konyha nem ugyanaz! Előbbiben 20 évig ettem rendszeresen minden délben, utóbbiban ugyan nem főztem, de jártam, lévén ez egy szállodában volt, ahol lehúztam ezeket az éveket icon_smile.gif
Egyébként az én keresetem sosem volt összhangban az éttermezéssel, az pedig óriási félreértés és csúsztatás neipori és a te részedről, hogy olcsón csak úgy utazhat az ember, ha főzőcskézik kint. De ha igen, az sem nagy baj, nem azzal van gond, hanem a már "lerágott csont" fagyasztott hús és a dömping áruk szállításával.
Ha akarod érted, ha nem, az a te gondod icon_smile.gif

# 260
Istvan1964
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207721 Üzenet linkje2013-07-26 11:32:28 

hátha segít valakinek - jó minőségű, letölthető, térképek észak és dél Görögországról:

Észak Görögország

Dél Görögörszág

# 261
Rep
Aktív fórumos
Aktív fórumos
216 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207924 Üzenet linkje2013-07-29 15:56:26  szeptemberi férőhelyek

Sziasztok!

Előszezonban már voltunk 2 hetet Görögorszában,minden évben még szeptember elején még egyszer el szoktunk menni,előre befizetve már first minute-be a szeptembert is. Idén nem,vártuk hátha marad last m.Úgy gondoltam,hogy pénteki napra szeptember 7-re az Apollonnál a pénteken induló helyekre valahová csak lesz hely./Sarti,Thassos,Stavros,Asprovalta/ Járt az agyam,nehogy hoppon maradjunk,ezért mégis ma reggel felhívtam az irodát,mire készüljek,a 4 hely közül hová mennyi férőhely van még.Mindegy hova,csak menjünk.Ekkor ért a hidegzuhany hogy csak Stavrosra van már hely szept.7-től egy szoba azt foglaltuk be.Még jó,hogy nem vártam.Inkább Sarti lett volna a nyerőbb.A gyerkőc szeptemberben kezdi az ovi utolsó évfolyamát,és az óvodapedagógus ill.az iskolai felkészítő miatt csak pénteki indulás jöhetett szóba,hétfőinél plusz egy héttel később tudott volna menni.Mindegy,a lényeg ,hogy megint megyünk,jó megérzésem volt.Tehát állítólag az Apollonnak Szept 7- már sehová nincs helye,ha vki akkor ment volna,és még nem fizetett be.

# 262
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207930 Üzenet linkje2013-07-29 16:19:54  Válasz a #207924. hsz-ra Előzmény #207924

Szia Rep!
Szerencsétek volt... icon_smile.gif

Én tavalyelőtt augusztusban kezdtem intézni a szeptember közepi nyaralást Toloba. Egyes-egyedül az Ibusznál volt már hely, gyorsan foglaltuk is. Aztán a közvetítő irodából - mivel ismerős volt a hölgy - egy héttel később hivtak, hogy végül is lefoglatuk-e az Ibuszost, mert mégiscsak lenne még hely máshol is, és két irodát is megemlitett.
Szóval én nem tudok kiigazodni ezen a van hely, nincs hely dolgon. icon_smile.gif Az Apollon oldalán folyamatosan kint vannak az akciós utak, aztán mikor hivják őket még sincs már hely. Épp a múltkor beszéltük itt, hogy legalább szednék le az oldalról, ha betelt... icon_smile.gif

# 263
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207950 Üzenet linkje2013-07-29 22:06:13  Válasz a #207930. hsz-ra Előzmény #207930

Én meg némi huncutságot sejtek a dologban, továbbra is. Hogy már januárban nincs hely, az jó duma, csak nem igaz.. Mert akkor SENKINEK sem lenne. Mert a kevésbé felkapott desztinációk helyeit is el kell adni valamikor, valakinek.
De, ismétlem, ezt én csak vélelmezem, az alapján, amit évek óta látok, hallok itt-ott.

Azért ebben a Grand verhetetlen! Ott van előtted feketén-fehéren, van hely, vagy nincs! És választhatsz a szobák közül. icon_lol.gif Nincs zsákbaszoba. icon_wink.gif

# 264
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207954 Üzenet linkje2013-07-29 22:51:15  Válasz a #207950. hsz-ra Előzmény #207950

Igaz,igaz. icon_smile.gif
Mondom, nekem is furák ezek a helyfoglalások, meg akciók stb. Az a baj, hogy nem igazságos a dolog, és nem is következetesen az irodák.
Kolléganőm pont most hepciáskodott, mert előző nap lebeszélte egy irodával (nem kérdeztem melyik valami közvetítő iroda volt), hogy okés, van hely, akkor másnap megy is és viszi a pénzt, igy a leggyorsabb. Reggel nyitásra ott volt, és a hölgy közölte, hogy arra az időpontra nincs hely - holott fél nappal előtte egyeztették le.
icon_eek.gif

# 265
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207960 Üzenet linkje2013-07-30 00:39:43  Válasz a #207924. hsz-ra Előzmény #207924

Szia Rep!
Hát bizony az elő és utószezonnal nem lehet lacafacázni, mert azok kelnek el leghamarabb, szinte már januárban nincs belőlük. Ami egyébként teljesen érthető, merthogy azok a legolcsóbbak, és általában aki busszal megy apartmanba, azoknál az anyagiak is sokat nyomnak a latba. Szept. 7. még épp az az idő, amikor még szinte biztos, hogy jó idő van, de már nagyon jó áron vannak a buszos utak. Úgyhogy máskor ilyen könnyelmű ne legyél!
icon_smile.gif

# 266
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207961 Üzenet linkje2013-07-30 00:47:42  Re:

[quote=" - egy héttel később hivtak, hogy végül is lefoglatuk-e az Ibuszost, mert mégiscsak lenne még hely máshol is, és két irodát is megemlitett.
Szóval én nem tudok kiigazodni ezen a van hely, nincs hely dolgon. icon_smile.gif [/quote]

Szia Messinia!
Azért az is előfordul, hogy valaki lemond egy utat (bármi közbejöhet), és akkor lehet olyan, hogy tegnap még nem volt hely, ma meg már van. icon_rolleyes.gif icon_smile.gif
Olyan közvetítőnél aki sok irodával dolgozik meg pláne!

# 267
Vicosz
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207962 Üzenet linkje2013-07-30 03:09:42  Válasz a #207954. hsz-ra Előzmény #207954

Ès ilyenkor milyen áron àrulja az iroda?
# 268
Vicosz
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207963 Üzenet linkje2013-07-30 03:13:33  Válasz a #207954. hsz-ra Előzmény #207954

Ès ilyenkor milyen áron àrulja az iroda?
# 269
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207970 Üzenet linkje2013-07-30 08:42:31  Válasz a #207963. hsz-ra Előzmény #207963

Vicosz, fogalmam sincs, nem kérdeztem árat. icon_smile.gif (azóta viszont már Horvátországban vannak kolléganőmék, nekiindultak egyénileg) Pár héttel az utazás előtt akartak foglalni, azt tudom, hirtelen ötlet lett volna náluk. icon_smile.gif
# 270
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#207980 Üzenet linkje2013-07-30 09:40:47 

Esetleg azt érdemes még megpróbálni, ha már nincs hely az apartmanban, hogy csak buszjegy van-e még az Apollon-nál, mert a buszon sok esetben több férőhely van, mint ahány személyesek az apartmanok összesen, és elő vagy utószezonban a helyszínen is lehet jó árban szállást találni.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : -- Off topic --
<   1 2 3 ... 17 18 19 ... 106 107 108   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu