Jaj Csutek, neked is köszi a képet!
Olyan jó nosztalgiázni! Hányszor elmentem ezelõtt az Escape tábla elõtt!!
Én már tervezgetem a jövõ évi utat, de esküszöm nem tudom, hogy hova menjek. Annyi sok szép hely van ebben az országban, amit meg szeretnék nézni!
Ilyenkor jó lenne klónozni magam és minden szép helyen egyszerre ott lenni.
Én ahogy haza értem a nyaralásból, másnap már terveztem a következõ utamat.
Vrasna örökké a szívem csücske marad, hiszen ott nyaraltam az elsõ görög utam alkalmával. Ráadásul a tengert is ott láttam elõször, testközelbõl.
Én még el sem mentem nyaralni az idén, mikor már a jövõ évi nyaraláson törtem a fejem. Tudom, hogy tiszta lökött vagyok, de ha az egész nyaramat görög honban tölteném, az se lenne elég.
Én gyerekkoromban Bulgáriában láttam meg elõször a tengert, aztán felnõtt fejjel Paralia volt az elsõ görög uticélom, de a szívem még is inkább Sartira húz az eddig látottak közül.
De Vrasnát is megszerettem. Este olyan szép volt a kikövezett sétáló utca, a gondozott tengerpart, a gyerek játszótér, a szökõkút. Csak jó lett volna, ha esténként nagyobb élet lett volna. Motorból volt elég, nem arra gondolok, hanem olyasmire, mint ami Asprovaltan volt.
A két falu között annyira kicsi a távolság, hogy ha nem lenne a két név, egy településnek nézném. Mi nagyon szerettünk esténként átsétálni Asprovaltára.
Igen, Asprovalta kielégítette az igényünket az esti bóklászáshoz.
Szerencsére tényleg jóformán egybe van épülve a két hely, nem egy nagy távolság és ott tényleg volt nézelõdnivaló.
De szívesen ott lennék most!!!!! Esküszöm még a motorokba se kötnék bele, csak ott lennék!!!
Én ezzel így nem értenék egyet. Mi tavaly Sartin voltunk, az idén Vrasna-Asprovaltán. Itt is nagyon jó volt, nagyon tetszett Asprovalta is és Vrasna is és ha azt vesszük, szebb is, mint maga Sarti.
Ennek ellenére nekünk még is jobban tetszett Sarti. Van valami varázsa annak a helynek, és ez a varázs hiányzott nekünk Vrasnán.
Vagy Vrasnán vagy mellette, van egy "kastély" szerû építmény. Már több éve látom, ha jól emlékszem Stavros felé esõ részen, és az útról látni. Nem tudod mi az?
Nézz körül itt a Strymonikos öböl honlapján: https://strymonikos.gr/, hátha van valami róla.
Egy kis segítségre lenne szükségem... Idén Vrasna lesz nyaralásunk végcélja azonban én már most teljesen be vagyok izgulva! Tavaly Nei Poriban voltunk, szép volt - jó volt , de idén máshova terveztünk menni.
Mivel az utat magánszervezésben tesszük meg, így ha tudnátok segíteni látnivalók terén, azt nagyon megköszönném!
Két dolgot biztos megnézünk: Thasszos és egy cseppkõbarlang!(ha esetleg utóbbiról van vmi infótok azt nagyon megköszönömöm). Az utazási irodák szervezett utait nem igazán szeretjük, különös babszószok vagyunk!
Ha valakinek lenne még javaslata ezen kívül azt megköszönném!