Én nem bántam,mert csend volt és nyugalom,esténként a tenger morajlása adta az alap zenét, meg aztán az is igaz, hogy itt nehéz lenne a központban lakni
Ennél kevésbé mozgalmasabb helyen még sosem voltam
Feliratoztam a képeket,nem volt semmi, de hátha így könnyebb lesz az utánunk érkezõknek
Szia Kristi! Hát ez valami elképesztõen gyönyörû sziget . A tengertõl elvagyok képedve. Na ez az ami tetszik nekem és nincs tömeg. Ide el kell jutnom!!! A képek nagyon jók!! Gyorsan választottam is háttérképnek belõle. Szia Erika
Örülök, ha kedvet kaptál a szigethez,remélem minél többen, eljutnak majd erre az igazán különleges helyre.
A tenger valóban nagyon szép,(ennél szebb csak Lefkadán volt) tömeg szinte sehol nem volt, bár ez lehet az elõszezon miatt is.
Én csak ajánlani tudom,mielõtt túl elturistásodna a sziget az én háttérképem
Szia Kristi!
Én is kedvet kaptam a szigethez, de egyelõre a "majd egyszer" kategória.
Elõször Vojandi képei és leírása miatt ragadott meg, utána megnéztem a te képeidet is, amik szintén lenyûgöztek.
Majd megmutatom a Kedvesnek is õket.
Szia!
Na mi gyorsan elõre vettük a "sorban" Karpathost nehogy úgy járjunk mint tavaly Skopelos-al
De nem bántuk meg!Nagyon jó volt a szigeten,és szerintem visszamegyünk még ide mi is pár év múlva.
Kriszti!
Ez egy kicsit OFF, de nincs kedved pl. évszámokkal ellátva átnevezni a fotoalbum.hu-n az albumaidat. Én úgy csinálom, és sokkal könnyebben kezelhetõ - mondjuk 2 oldalnál nem okoz nagy problémát, de késõbb jól jöhet. Bocsika:-)
Gondolhatod,hogy nem ezért mentünk De ha már ott voltunk ittunk jó pár sörikét
(albumszerkesztés jó gondolat,majd nekiesek )
Sajnos a képeim közel sem sikerültek olyan jól mint a te képeid
Szia Kristi!
Felraktam 480 képbõl álló Santorinin készült fotalbumomat a Hellasra. Nem tudom miért, de valahogy elvesztek a színek, hogy átküldtem. Talán a Hellas lebutítva tette fel? Sokkal szebbek a színek itt a gépemen. Kíváncsi vagyok a véleményedre. A beszámoló is készül, talán a hét végére kész lesz.
Hogy vagytok?
Üdv: Josza
Legutóbb josza2 szerkesztette (2008-06-28 17:47:34), összesen 1 alkalommal