Kedves Juhi!
Valami jó éttermet tudnál Skala Potamiában ajánlani? Olyat ahol kedvesek és jó a kaja. Idén újra ezt a szigetet látogatjuk meg, csak tavaly Potoson voltunk. Nagyon kihalt ez a topik. Senki más nem jön?
Szia!
Mi a parton voltunk egy nagyon jó helyen, sajnos a nevére már nem emlékszem, de otthon körbe nézek hátha van róla valami infóm.
Ezek szerint te voltál Skala Potamias-ban. Tudnál néhány információt adni a helyrõl?? Mekkora hely? Milyne a part? Van azért egy ki élet esténként??
Szia!
Nem túl nagy hely, de szerintem nagyon szép. Sok kis üzlet van. A viz nagyon jó, és szép tiszta a part is. Volt egy nap mikor hatalmas hullámok voltak, nagyon jó volt.
Sziasztok!
Mi aug.17-26-ig megyünk Skala Potamiasba.Jön vki ilyenkor?Érdeklödnék hogy tudja-e vki mennyiért lehet autót bérelni 1-2 napra.Meg hogy ha estleg van vkinek használható autóstérképe a szigetrõl és feltudná rakni azt is nagyon megköszöném(ha kell egyáltalán térkép a sziget felfedezéséhez).
Sziasztok!
Mi aug.17-26-ig megyünk Skala Potamiasba.Jön vki ilyenkor?Érdeklödnék hogy tudja-e vki mennyiért lehet autót bérelni 1-2 napra.Meg hogy ha estleg van vkinek használható autóstérképe a szigetrõl és feltudná rakni azt is nagyon megköszöném(ha kell egyáltalán térkép a sziget felfedezéséhez).
Mi pont 16-án jövünk haza. Majd az úton integetek!
Térképek vannak a www.thassos.fw.hu oldalon.
Akár GPS-hez is tudod használni az egyiket.
kompra annyit irtam fel a jegyzetemben, hogy 15 euro volt 2 felnõtt + 1 auto, 1 utra. sztem +/- 1 euro... és gondolom gyerköcnek olcsobb. hogy ebböl mennyit fizettünk a kocsira, és mennyi volt személyenként, jo kérdés, majd böngészek még.