Köszi az infokat,nagyon nagy segitség !kb már tudjuk mire készüljünk!Bár mi is úszomedencés apartman hotelban leszünk elszállásolva,de azért a csúzdapark az köteleztö program a gyermek miatt azért érdeklödtem utána!Mi is a Sky Européval utazunk majd!Tegnap már gyakoroltam a csomagolást,mert a gyermek ma utazott Csehországba 10 napra táborozni!Azzal már nem lesz baj,mármint a csomagolás hogy fog zajlani Santorinire nem kérdeztétek a hajójáratot Ha egyénileg szervezzük a kirándulásokat,ugy jobban járunk Andi
Kyra!A Leendáék irtak a forumra,hogy nagyon jól érzik magukat,õk most Paralián süttetik a hasukat Rendes volt,hogy még onnan is bejelentkezett és gondolt ránk Mi együtt utazunk velük Falirakira
Olvastam másik forumon,hogy segitettél komp ügyben nekünk tudnál segiteni abban,hogy Rodoszról Santorinire a hajójáratot hol tudnánk megnézni a neten Elöre is köszi!Andi
Rodosz, a rózsák szigete címrõl jutott eszembe, hogy a szigeten egyetlen tõ rózsa sincs. Rosszul fordították le. A gránátalmának hasonlít a virága a rózsához s abból tényleg sok van. Viszont rengeteg vadkecskét láttunk. A helyiek szerint sok a kígyó is, de ritka a mérgeskígyó. A "szelíd" példányok meg átlag 1,5 m-esek. Az idegenvezetõ a sziget túrán pont eme bájosnak nem nevezhetõ hüllõkrõl beszélt amikor egy termetes példány átsiklott az úton.
Szia Andi.
Nagyon kíváncs vagyok,hogy milyennek találod Falirakit.
Mi is oda megyünk, valószínû,hogy önnellátós apartmanban lesz a szállásunk. A kajával még gondba vagyok a leírások alapján elég drága.
Ha véletlenûl találsz olyan éttermet ahol elfogadható az ár majd írd meg létszi.
Örülök,hogy jól sikerült a nyaralás.
Köszi a választ, akkor majd a pénztárcánknak megfelelõ értékû ajándékot nézünk.
Most ülök majd elõszõr repülõn egy kicsit parázok.
Na puszi.
Kata
Sajnos meg kell cáfoljalak. Mert az igaz, hogy Rodoszvárosban is egymást érik a tavernák de az áraik igen magasak szerintem . Nem hiszem, hogy a nyaralásra megspórolt pénzbõl 10.000.- er nem sok egy 3 tagú család egyszeri tavernázásáért. A repüléstõl én is nagyon félek de azt a 2 óra 15p-et ki lehet bírni.