Kos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
Hozzászóló Üzenet
# 271
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13964 Üzenet linkje2006-08-16 06:10:10 

hkati írta:
Szívesen tennék föl képet a fotóalbumba is, de ezt a topicot még igencsak tanulom, még nem jöttem rá, hogyan kell!
Üdv: Kati

Képfeltöltés: https://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=38

# 272
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Hkati
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14008 Üzenet linkje2006-08-16 17:54:33 

Köszi Jox. Az egyik mappát föltettem. Várok türelmesen.
Üdv:

# 273
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14013 Üzenet linkje2006-08-16 18:54:26 

hkati!

Elkészült az albumod.

# 274
Hkati
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14026 Üzenet linkje2006-08-16 22:32:42 

Van máááásik!
# 275
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14030 Üzenet linkje2006-08-17 07:01:21 

# 276
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14063 Üzenet linkje2006-08-17 20:38:38 

Szia Jox!

Ez nagyon szép!!!

# 277
Cicu22
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14230 Üzenet linkje2006-08-21 08:11:04 

Sziasztok!

Már rengeteg fórumot olvastam és vagy elkerülte a figyelmemet vagy még nem nagyon beszéltetek róla, de kíváncsi lennék, hogy kell-e átalakítót vinni???? (mert azért nem mindegy ha nem tudom véletlenül feltölteni a fényképezõm aksijait!!!) icon_smile.gif)))
Persze az irodában nem tudták megmondani. Az volt a duma, hogy Koson ez nem egységes. Lehet igaz is akár.
Mi a Pyli Baybe megyünk Marmariba, esetleg ha valaki ott volt tud róla adni infót, hogy ott milyen az "áramhelyzet"?
És még egy kérdés! Valaki írta, hogy vannak gokart-szerû jármûvek is. Nem tud valaki valami közelebbit? Mennyiért, hány személyes, milyen jogsi kell hozzá és milyen sebességû?
Elõre is köszi! Remélem másnak is segítenek ezek a kérdések!

# 278
Ildi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14241 Üzenet linkje2006-08-21 12:45:02  Motorkölcsönzés?????

Sziasztok!

Tud valaki Kos motorkölcsönzési árakkal segíteni? Mert nem találok sehol. icon_sad.gif

Köszi
Ildi

# 279
Csu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
119 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14249 Üzenet linkje2006-08-21 13:48:17 

Nem kell átalakító.
# 280
Miklos52
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14256 Üzenet linkje2006-08-21 14:59:29 

Szia Kati

Csak most olvastam a leveledet, mert eddig szabin voltunk. Hát aa
kérdésedre válaszolva nagyon beletaláltunk. A blu see egy most elkészült szálloda mely a régi kibõvítésével sokszorosára bõvült.
SZUPER
Küldök egy pár képet izelítõnek

Mi nagyon jól éreztük magunkat. Nektek is ezt kívánom

Miklós

# 281
Cicu22
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14265 Üzenet linkje2006-08-21 15:28:12 

Szia csu!

Köszi az infót!

# 282
Lulyza
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14316 Üzenet linkje2006-08-22 09:23:57 

Sziasztok!

Láttam fotokon, hogy van KOS városában piac. Melyik nap van, mikor érdemes oda ellátogatni, és van-e a szigeten esetleg máshol is piac?
Másik kérdésem, hogy Kos szigetérõl, nem lehet eljutni szárnyashajóval Santorinire? Valaki nem talált ilyen lehetõséget? Vagy ez onnan nagyon messze lenne?

Köszi mindenkinek

Üdv: L

# 283
Somogyiné
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14319 Üzenet linkje2006-08-22 09:55:29 

Szia Miklós!
Már alig vártam, hogy jelentkezz, mert a 249. hozzászólásban én is kértelek, hogy mesélj a tapasztalataidról.
A képek gyönyörûek, megnyugtattál, hogy jól választottam. /Tudod én beszéltem rá a társaságunkat erre a helyre, és volt bennem egy kis félsz./
Az Aeolus-szal repültetek? Voltatok valamelyik szervezett programon?
Ha idõd engedi, légyszi küldj beszámolót a zoza53@freemail címre!
Nagyon várom.
Üdv: Somogyiné

Egyébként mindenkinek jó nyaralást! Nekünk már csak 22 nap van hátra! /Hûûû, de sok!!!/

# 284
Miklos52
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14328 Üzenet linkje2006-08-22 11:05:14 

Kedves Somogyiné

Elnézést, hogy csak most írok de eddig szabin voltunk és csak most olvastam kérésedet. A Bluu See egy július 14-én átadott új szálloda. Két kicsi szálló felújításával és a közöttük lévõ terület beépítésével lett egy hatalmas szuper szálloda komplexum. Hatalmas medencével, minden igény kielégítõen. Amikor ott voltunk még imitt amott dolgoztak rajta de már minden üzemelt. A recepción van egy hosszu barnahajú szemüveges nõ, nagyon segítõkész, nekünk mindent elintézett. Beszél németül angolul, de ez általánosan jellemzõ.Minden fakultatív programot le lehet foglalni a kirendeltség vezetõtöl, de ha magatok intézitek akkor sokkal olcsóbb. A hotel elõtt lehet bérelni kerékpárt 3 euró/nap, robogót 25 euró/nap. A recepción autót / mi egy kis tvingót béreltünk 45 euró/nap+12 euró volt a benzin amit mi tankoltunk.
Egy nap alatt be lehet járni a szigetet és érdemes is. A város központ kb. 4 km kicsit messze van, de a hotel elõtt a tengerparti úton van a buszmegálló. 1 euró 5 cent-ért bevisz, ugyanennyi vissza. A kaja európai szintû svédasztalos és ami belédfér. Italok úgyszintén sör bor üdítõk rostos és sima. Délelõtt 10-töl a medencénél mûködik a bár este 6-ig.
6 után pedig az étterem melletti bár éjjel 12-ig. Minden este van a szinpadon mûsor általában 21 és 22 óra között. A szobák légkondisak, hozzávaló és a tv-hez való távirányítót a recepción kell kérni 20 euró letétért, ezt a végén visszakapod. A tengerben való fürdés viszont csalódás volt. Nem egy igazi tengerpart. Elég gondozatlan, köves majd sziklapados nyálkás. Beljebb már homokos csak addig kell bevergõdni. Mindig nagyon hullámzik fúj a szel. De okvetlen ki kell próbálni. A romterületek fele zárva van, most várják a pénzt az Európai uniótol a karbantartásra. De azért így is van látnivaló. A gyógyfürdõnek kikiáltott helyük egy tengerbõl lekerített medence, sós vizzel keveredve. Állítólag nõgyógyászati problémákra jó. Hát röviden ennyi. Ha bármi kérdésed van még akkor a baka.miklos@iparterv.hu címre irj.
Csatolok egy pár képet ízelítõnek.

üdv

Miklós

# 285
Hkati
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14348 Üzenet linkje2006-08-22 15:03:13 

Szia Lulyza!
A piac inkább kis fedett csarnok. Méretét tekintve tényleg pici, de az az intenzív illat ...! Rengeteg fûszerkeverék, és nekem (lehet, hogy már leírtam) az óriási fahéjrudak tetszettek. (Karácsonyra ebbõl készítettem ablakdíszt a konyhámba)

Persze van gyümölcs, meg mindenféle.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 18 19 20 ... 144 145 146   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu