Kell vinni/venni kisebb, marok szivacs labdát, meg búvár szemüveget...és társa lehetsz majdnem testközelből.)))
Persze egy fiú más mint egy lány, de ilyen közös programok által MÉG nem ciki, hogy együtt vagytok (szerintem).
Hiába ortopéd vélemény, én akkor sem tudok közlekedni a kerek kisebb, nagyobb kavicsokon sem. Ezek a kavicsok nem élesek, lekerekítettek a tenger által.
nekem kellett a cipő; nem tudtam volna belemenni a vízbe sehol, ha nincs rajtam (még Skala partján sem); de én máson pl nem láttam a cipőt.
ellenben a bemenéssel erősen küzdő embereket láttam nagyobb mennyiségben.
Nagyon szépek a képeid!! A színek, a formák, az élővilág... csodálatos ez a sziget, és még nem is láttuk élőben!!
Örülök, hogy nem Zak-t választottuk, mert a lényeges dolgokat tényleg meg tudjuk nézni egy egynapos kirándulás alatt. Mondjuk kár hogy nem nagyon bírom a hajókázást, de majd viszem a jó kis daedalont... .
És okosan kell beosztani a napokat, hogy Kefalonia minél több partjára eljussunk az egy hét alatt.
Visszaolvastam, tuti félreérthető voltam.
Nem a búvárkodáshoz gondoltam a labdát, hanem a vízben játékhoz.
Ezek a pici marokban elférő szivacs labdák nagyon jók dobáláshoz, három ember esetén "cicázáshoz" (középső embernek el kell kapnia a ide-oda dobálás, pattogtatás közben a labdát, míg nem kapja el, addig középen marad) teljesen tökéletes ez a kis szivacs labda.
Mi mindig nagyon jól elvagyunk így, még a 16 éves kamaszlányommal is.
Zsanna!
Mint írtam, reggel 9-kor indultunk, és délután 4 körül már vissza is érkeztünk. A hajóra vittünk reggelit, mert előtte még nem voltunk éhesek, a főétkezésünk meg csak este 8-9 után esedékes Görögországban. Napközben nem bírunk enni, akkor inkább fagyasztott citromos (igazi görög citromból, nem mondom meg, honnan volt ) vizet ittunk, vagy frappét, ha épp úgy adódott. Mondjuk az asszony a sört is elviselte
Casmir!
Jól mutatnék 52 évesen ahogy a 190 centis fiammal cicáznánk a vízben
Az ilyen játék nem korfüggő és nem is magasságé!
De igen, igazad van...értelek!
Én csak ötletet adtam, hogy lehet a csemetét magunkhoz közel tudni!
Egy 13 éves fiú esetében még akár megvalósítható is!
kónyu írta:
Jól mutatnék 52 évesen ahogy a 190 centis fiammal cicáznánk a vízben
A kérdésed valami ilyesmi lehet.
Egyik ilyen, a másik olyan....mivel Jón tengeri szigetekről beszélünk így nagyon nagy különbség nem lehet. (mivel csak jövő hét pénteken indulunk, az én tapasztalataim váratnak még magukra)
De ha van két gyönyörű szigeted, akkor hogy tudod behatárolni, melyik a szebb?!
Ha azt kérdezed, hogy Korfu és Lefkada....bár Jón tengeri mind kettő, még is Lefkada (számomra!).
Azok a színek, az a nyugalom, ami Lefkadán az nem található már meg Korfun.
De mondom, ez szubjektív vélemény.
Kónyu képeit elnézve, félek tőle, hogy Lefkada és Kefalonia esetében nem fogok tudni ilyen szinten különbséget tenni.))))
Inkább visszakérdezek!
20-on éves fiatalokat miért erre a két sziget egyikére akarod hozni?!
Korfu és Zakyntos a bulizás szempontjából szerintem élménydúsabb!!!!!!