igaz, ez Lefkadán készült, ahol tényleg jó, hogy volt sütõ, mert miután a sziget nyugati oldalán laktunk (ami gyönyörû volt) kissé akadozott a pékárú ellátottság úgyhogy jónéhányszor sütöttem oreganos kenyeret is benne.
Eszter! Megértelek, mi sem mindennap tavernáztunk, esetleg útközben, de vacsorát általában otthon ettünk.
Ha nem lesz sütõ, kénytelen leszel valami más, egyszerû kajákat kitalálni. Én megértelek, én is inkább utazásra, kirándulásra költöttem a pénzt, mint étteremre.
Sziasztok.
Azt szeretném tudni, hogy a Sakis apartmanba rendes tûzhely van sütõvel, vagy csak rezsó??
Szia Eszter, mi az idén voltunk a Sakisban, az emeleten volt a szobánk a 10-esben laktunk. Nagyon szuper volt, az ablakunk keletre nézett, a hegyek felé, tehát reggel szép napsütésre ébredtünk, és délben, vagy este már árnyék volt, igazán ideális. A konyha felszereltsége éppen megfelelö, van sütö is, kb úgy egy mikrosütö nagyságu, azt hiszem villanysütö, a tetején pedig három fõzölappal, amiböl 2 nagyobb volt és 1 kicsi. Volt még vízforraló is, ezt eddig még göröghonban sehol sem találtunk a szálláson. A sütöt ki nem próbáltuk, nem igazán sütni mentünk Pargába....
És használható volt a vízforraló? Merhogy sok helyen láttam már, mondjuk inkább Magyarországon, csak olyan szinten volt vízköves, meg ronda, hogy inkább kihagytuk...
a vízforraló csaknem újnak tünt, nem volt vízköves, ezt a napi reggeli kávénk is tudja tanúsítani. Nagyon rendesek a háziak, és többször van takarítás is, mi nagyon megvoltunk elégedve, a szoba is tágas volt, mi csak ketten laktuk, úgyhogy a pótágyat összecsuktuk, így még egy fotelunk is lett. Igaz leginkább csak a teraszon üldögéltünk, már úgy értem, ha otthon voltunk, ja és még vetilátor is van a mennyezetre szerelve, és természetesen müdödik is..
hát sajnos még nem, de csináltunk vagy 1400 képet........, van egy szükebb válogatásom, az kb. 150 képböl áll, majd megpróbálom szelektálni, csak utánna kell néznem, hogy kell feltölteni, mert ahhoz nem értek, és aztán persze a rendelkezésedre állhatnak a képek. Van mit csodálni, a Pargai nyaralásunk volt a legszebb, és a legtöbb élményben itt volt részünk, csak jót várhatsz ettöl a szuper helytöl
Augusztus 07-én megyünk Pargara a családommal, a Diogenis apartmanban leszünk. Szeretnék megkérdezni valakit aki esetleg járt már ott, hogy milyen a konyhai felszereltsége, esetleg adnak-e törölközõt, vagy hogy bejárnak-e takarítani stb. Minden infó érdekel. Képekrõl nagyon jól néz ki az apartman, de a fórumot olvasva nem nagyon találtam olyat aki már lett volna ott. Remélem, hogy nem fogunk csalódni. Tavaly Sartiban voltunk és ott az apartman konyhája elég hiányos volt, még egy vágódeszkát sem adtak. Elõre is köszi.