Sziasztok!
Valaki még múltkor jelezte, hogy ő is az ibusz alkudj és nyaralj akciójával megy nyaralni ha jól emlékszem júliusban...
mindenképp jelentkezzen ha kiderül hova utazik..mert türelmetlenül várjuk:-)))
#1071342009-06-30 20:07:26 Válasz a #107132. hsz-ra
Szia!
Mi az augusztus 30.-i hétre fizettük be szóval még jó pát hét mire kiderül...
de úgy néz ki Kefalónia lesz a legesélyesebb mivel két ismerősünk is ezzel az akcióval utazott júniusban Kefalóniára...úgy látszik mindenkit oda küldenek..
#1073182009-07-01 18:26:58 Válasz a #107136. hsz-ra
A Marina stúdióban leszünk, 4 fős apartmanban. (négyen megyünk).
Amikor közölték nem örültem annyira, mert sosem hallottam róla. De amikor elkezdtem felfedezni a neten, 1 óra után már ott tartottam, hogy azonnal indulnék. Nagyon szépnek ígérkezik.
Biztosan azért küldik ide az embereket, mert még nem olyan ismert és népszerű, így itt marad a legtöbb üres hely.
Múlt héten jöttünk haza a családommal Olympic Beach-ről, az Elli apartmanban voltunk. Az utazásunkat az Apollon Travel szervezte. Az utazási irodáról csak jót tudok mondani. Kedvesek voltak az irodában a foglaláskor, és azt követően is. Kellemes volt a buszos utazás is, profik és nagyon jó fejek a buszvezetők. A kinti idegenvezető, Mónika is nagyon készséges volt. Először utaztunk az Apollonnal, de biztos, hogy nem utoljára.
#1074442009-07-02 13:39:47 Válasz a #107318. hsz-ra
Megnéztem a honlapjukon az apartmant és nekem nagyon barátságosnak tűnik...remélem, hogy nagyon jól fogjátok érezni magatokat....
Hát már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi hova megyünk....
Bár már tényleg kezdem azt hinni, hogy mindenki kefalóniára megy...
Ti már a negyedikek vagytok akik ezzel az akcióval oda mentek
találtam pár gyönyörű képet Kef.-ról ha megadod az emailed szívesen átküldöm....
#1074582009-07-02 14:12:16 Válasz a #107444. hsz-ra
Szia Lililuca!
Én nem fakadnék sírva, ha Kefalóniát kapnánk az Ibusztól. Bár igazából a többitől sem.
Éppen a Kefalónia fórumot olvasgattam tegnap, csak jót írtak a szigetről. Szívesen megnézném.
Rákerestem a többi lehetséges helyszín topicjában is, hátha írt valaki ibuszos akciós útról, de eddig még nem.
D.
Legutóbb doro szerkesztette (2009-07-02 14:15:59), összesen 1 alkalommal
#1074602009-07-02 14:15:38 Válasz a #107132. hsz-ra
Szia Sylwie!
Megírnád a Kefalónia topicban a repülőgép indulás és érkezés időpontját, ha már van róla infód?
Köszönöm!
Mi a szeptember 7.-i hétre "alkudtunk és nyaralunk".
D.
#1074702009-07-02 14:44:46 Válasz a #107460. hsz-ra
Szia doro!
Én is keresgélem azokat az embereket akik ugyan erre az akcióra fizettek be...nagyon kíváncsi vagyok ki hova megy
eddigi adatok alapján mindenki Kef.-ra
Én még senkiről nem hallottam, aki bevállalta ezt az akciót Én örülök neki, azért mégis csak fele áron megyünk. Biztosan Ti is jó helyre mentek, kíváncsi vagyok.
A helyek kizárásánál figyeljetek a repülőjáratok indulására
Nekünk szerencsére kizáródott magától 1-2 érdektelen célpont
Így lényegesen kevesebbet kellett ráfizetnünk.Már csak a nekünk megfelelő időpontokra kellett figyelnünk,mert 2 hét szabit már nem tudunk kivenni akkor!Így leszűkítettük a dolgot pontosan 1 hétre,és fizetni is csak 1 kizárásért kellett
Ez főként a szeptemberi utazókat érintheti,mivel akkor már
ritkulnak a járatok
Az iroda katalógusában benne van minden menetrend(busz,repülő).
Hosszas, kényszerű hallgatás után megint itt vagyok és azonnal segítséget is szeretnék kérni! Lehet, hogy idén végül mégiscsak ellátogatnánk Görögország valamely kedves szigetére: talán Zakynthos, Korfu, Santorini.
Utazási iroda fronton a Dias Zeus, Ibusz és Aeolos került képbe, így kíváncsi lennék, hogy idei éves tapasztalataitok alapján ki kell-e zárnom valamelyiket magbízhatatlansága vagy egyéb, IDEI probléma miatt...
Tudom, hogy fent említett irodákról sok jó és rossz tapasztalat van, úgyhogy tényleg csak friss infó érdekelne. Mi eddig egyikkel sem utaztunk, de a Neckermannt idén nem választanánk...
Köszi
lloth
Atosznak üzenem, hogy megy majd privi, ha gondolja, csak csepp időre van még szükségem!