A mi irodánknál,ahogy írtam is korábban, szeptemberben egy speciális ajánlat keretében minden studió 10 euro/éj lesz, és minden apartman 20 euro/éj Nei Poriban és Platamonason. Interneten, vagy telefonon lehet tőlünk foglalni, és lehet érkezni busszal, vonattal, autóval. Ezt csak a kapacitásunk erejéig tudjuk biztosítani.
Szia Robi.
Nagyon szeretnék újra Görögországban/Ni Poriban/ nyaralni. De az idén nem annyira akar a ,,rávaló" összejönni
De még nem adtam fel a reményt
Katus
Köszi Robi.
Nézegetem az itthoni irodák árait,hát...igen változatosak.Ahol az apartman ára elfogadható, ott a különböző reptéri és egyéb utazási illetékek teszik kevésbé vonzóvá az utazást.
De igazad van, a remény él és ez a fontos
Üdv
De örülök, hogy hallok rólad! És még jobban örülnék, ha újra találkozhatnánk is!
Kb. 20 apartmanház van a kínálatban, de egyik sincs magyar utazási iroda kínálatában. A http://indafoto.hu/Bell oldalon meg tudod őket nézni. Még nem teljes a paletta, de bővítgetem folyamatosan, ahogy a munkám engedi.
Foglalni rajtam keresztül az irodánktól lehet. E-mailben küldjük el a részvételi jegyet, fizetni a helyszínen kell megérkezéskor euróban, mindenféle pluszköltség nélkül.
#1084342009-07-08 10:51:35 Válasz a #108377. hsz-ra
Helló Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Ki melyik utazási irodát ajánlaná, amelyik megbízható és korrekt.
Érdeklődtem már több helyről is, a legtöbbször a következőket ajánlották: Greentravel, Apollontravel, Dias Zeus, Grand Tours.
Egyébként a saját véleményem, hogy ezek mellett talán még IBUSZ, Neckermann, Tensi, Tui - ezek talán nem csődölnek be.
Tavalyi és idei véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Ár és megbízhatóság szempontjából szerintetek melyik a legjobb?
Igazából valami jó kis LAST MINUTE utat szeretnék kifogni.
Köszi az infókat, csekkoltam a Grand Tours-t és az Imperátort is, de sajna a korfui szállásaik nem nyerték meg a tetszésünket. Az Imperáror csak Peramába és Benitzesre utaztat, a Grand sidari-i szállásai meg zajosnak tűnnek. De sebaj, keresgélek tovább, mert még nem maradtam le semmiről.
Atosznak pedig menni fog tisztességes privi, csak a jó munkához idő kell! De tényleg rajta vagyok...
#1084392009-07-08 11:12:07 Válasz a #108434. hsz-ra
Szia!
Tavaly a TUI-Gulet-tel utaztam Törökországba. 4db 2 ágyas tengerre néző szobát fizettem be náluk nem kevés felárral. Egyik sem volt az amiben elhelyeztek. A kinti idegenvezető sem tudta elintézni a megfelelő szobákat. Itthon a reklamációmra adtak vissza 10 ezer forintot (nekünk kb. 70 ezerrel került többe a tengerre néző felár) és ígértek egy igényesen összeállított ajándék csomagot, amit azóta sem kaptam meg.
Csődbe biztosan nem mennek, így abból a szempontból biztonságos szerintem, de én nem utazom Velük többet ilyen hozzáállás után!
A Neckermannal is az a gond, hogy a magyar utas általában a legrosszabb szobákat kapja, hiába fizet felárat egy jobb szobáért (családomban volt rá példa). Idén ráadásul 8%-kal felemelte a már befizetett utak árát is a magas euró árfolyamra hivatkozva. Nem hiszem, hogy egy ekkora iroda ilyen lépésre kényszerül, mikor a sokkal kisebb irodák nem emelnek árat, főleg nem a teljes egészében már befizetett utakra is!
Az Apollón, Dias Zeus, Grand Tours szerintem sokkal korrektebb.
#1084402009-07-08 11:13:28 Válasz a #108434. hsz-ra
Szia Maxité!
Az, hogy korrekt, megbízható, és az, hogy nem megy csődbe, az nem egy kategória. Abban valószínű igazad van, hogy a nagy "nevek" nem könnyen mennek tönkre, de pl. a Neckermann-ról ugyan saját tapasztalatom velük kapcsolatban nincs, de elég sok negatívumot írnak.
Az általad felsorolt kisebb irodák közül az Apollon Travel-t tudom ajánlani, mi évek óta velük utazunk. Rengeteg akciós útjuk van kiplakátolva most az iroda kirakatában, állítólag főleg anyagi okok miatt visszamondott utak, de hátha találsz valamit. A buszsofőrök nagyon jók. Bár nem a legbarátságosabb emberkék - mondjuk ez alól is van kivétel, mert találkoztunk köztük bűbájos fazonnal - de remekül hajtanak, gyorsan leérünk, és a buszaik sincsenek lelakva. A szállásaik korrektek, bár semmi luxus, arra viszont jók, hogy az ember 1-2 hétig használja.
A Grandtours régen jó volt, nyaraltunk velük, és ahogy olvasom, még mindig tudják tartani a színvonalat.
A többihez még nem volt szerencsém, a nagyok nem az én pénztárcámnak valók, a kicsik közül meg a szokásos jól bevált.
Pár hozzászólással előbb írtak itt még jó irodáról, csak már nem emlékszem, hogy melyik volt, kicsit olvass vissza.
Akit én kifejezetten nem ajánlok - mi rendesen ráfáztunk velük - az az Aeolus, de persze sokaknak bejön, és lehet, hogy a fejemet is veszik ezért a megjegyzésért. Ennek ellenére én az ismerőseimet is távol tartom tőlük.
#1084462009-07-08 11:40:38 Válasz a #108434. hsz-ra
Szia!
Az Apollon Travel mellett ajánlanám még neked az Aeolust, nagyon korrektek voltak velünk, és jó áron is utaztunk. A Tensi, Tui stb. biztos hogy nem rosszak, viszont elég drágák!