Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2821
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lililuca
Törzstag
Törzstag
616 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#104308 Üzenet linkje2009-06-12 18:37:16  Válasz a #104307. hsz-ra

szia! Én járok egy tök jó (görög) görög tanárhoz....Vasilisnek hívják..
Megadom a számát...mond, hogy Lilitől kaptad az infót..icon_smile.gif
Privibe küldöm a számot....

# 2822
Glamdring
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#104310 Üzenet linkje2009-06-12 19:22:18 

prisoft írta:
glamdring írta:
A Phyllisben volt a szállásunk.

Szia glamdring. Megkérdezhetem, hogy hol foglaltátok a szállást?
Nem tudnád esetleg megadni a szállás koordinátáit? Vagy pedig hogy melyik szállások mellett van?

Előre is köszi!

Szia prisoft!

A Phyllis a beach részen van, kb 800 méterre a központtól. A Sarti Beach hotel van hozzá a legközelebb. A szállást a szervezőnk intézte, vele több éves kapcsolata van a banknak, ahol dolgozom, rendszeresen utazunk vele. A Phyllis tulajával, Zsuzsival beszéltem még kint, megvan a mailcíme és a telefonszáma is icon_lol.gif Nagyon tetszett nekünk a szállás, a házigazdák kedvessége, ezért mindenképpen visszamegyünk icon_biggrin.gif
Van pár képem a szállásról és a közvetlen környékéről, ha érdekel.

# 2823
Gyugyu1984
Aktív fórumos
Aktív fórumos
69 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#104329 Üzenet linkje2009-06-12 22:24:22 

Reggel utra kelünk mi is és ha minden jól megy olyan 5-6 körül már fürödhetünk !Izgi lesz, még soha nem ültem repülőn!Mindenkinek mégegyszer jó utat kívánok, ha megjöttünk hozzuk az infokat!
# 2824
Szunyi
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#104340 Üzenet linkje2009-06-13 08:41:30 

glamdring írta:
Szunyi írta:
Szaisztok!
Valaki volt már, vagy hallott már a Maria Natasa kalózhajóról??? Milyen lehet?
Nem tűnik rossznak! Állítólag Magyarok csinálják: kaja-pia-fürdés!
???????????????????????????

Erről írtam korábban icon_biggrin.gif
Ha kint vagytok, este a Kalóztanyánál kaptok infót, ott lehet jelentkezni. 28 eurót mondott a lányzó és ebben minden benne van, kaja-pia-fürdés-meglepi. Kihajózni láttuk őket, biztos jó buli! Sajna nekem még a metrón is tengeribetegségem van, pedig nagyon izgatta a fantáziámat.
Ha kipróbáljátok, majd írd meg, hátha összeszedem magam és augusztusban kipróbálom icon_cool.gif

Biztos hogy bevállaljuk majd!

# 2825
Prisoft
Aktív fórumos
Aktív fórumos
80 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#104356 Üzenet linkje2009-06-13 12:23:40 

glamdring írta:

A Phyllis a beach részen van, kb 800 méterre a központtól. A Sarti Beach hotel van hozzá a legközelebb. A szállást a szervezőnk intézte, vele több éves kapcsolata van a banknak, ahol dolgozom, rendszeresen utazunk vele. A Phyllis tulajával, Zsuzsival beszéltem még kint, megvan a mailcíme és a telefonszáma is icon_lol.gif Nagyon tetszett nekünk a szállás, a házigazdák kedvessége, ezért mindenképpen visszamegyünk icon_biggrin.gif

Nagyon szépen köszönöm, és érdekel icon_smile.gif

# 2826
Glamdring
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#104357 Üzenet linkje2009-06-13 12:35:39 

prisoft írta:
glamdring írta:

Írtam privit, de ha esetleg elbénáztam volna icon_redface.gif :küldj légyszi egy mailcímet és küldöm a képeket icon_lol.gif

# 2827
Helena
Aktív fórumos
Aktív fórumos
151 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#104386 Üzenet linkje2009-06-13 21:05:20 

Sziasztok!
Most egy olyan kérdésem lenne,amit még egyik topicban sem olvastam,de ma a neten igen,és azóta nem vagyok nyugodt.
icon_rolleyes.gif
Sartiba megyünk pont egy hét mulva,és terveztünk motoros,ill.gyalogtúrát is,de ma azt olvastam,hogy Sartin sok kígyó van icon_cry.gif ,.Ne nevessetek ki, de én olyan szinten írtózom tőlük,hogy még a tv-ben sem tudom megnézni őket icon_redface.gif .Már azon gondolkodok,hogy ha ez valóban így van,el sem indulok. Kicsit furcsa kérdés,de aki járt már Sartin,írjon legyen szives nekem erről,hogy mi az igazság?Előre is köszönöm.

# 2828
Lililuca
Törzstag
Törzstag
616 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#104388 Üzenet linkje2009-06-13 21:12:48  Válasz a #104386. hsz-ra Előzmény #104386

Szia helena!
Az igazság az, hogy én már vagy 4szer voltam sartin és egyszer sem találkoztam kígyóval...
Szerintem nincs miért félned és nem szabad Sartit kihagyni....minden rendben lesz és fantasztikusan fogjátok magatokat érezni mert gyönyörű hely... icon_biggrin.gif

# 2829
Helena
Aktív fórumos
Aktív fórumos
151 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#104390 Üzenet linkje2009-06-13 21:23:11 

Köszönöm lililuca!
Ha Te már négyszer is voltál Sartin,akkor ha igaz lenne,biztos "összefutottál" volna már velük. Hát mostmár nyugodtabb lettem. icon_smile.gif .Köszönöm
icon_smile.gif icon_smile.gif

# 2830
Glamdring
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#104395 Üzenet linkje2009-06-13 22:32:19 

prisoft írta:
glamdring írta:

prisoft!

Küldtem mailt icon_biggrin.gif

# 2831
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#104422 Üzenet linkje2009-06-14 11:24:20  Válasz a #104386. hsz-ra Előzmény #104386

Szia helena!

Én sem találkoztam kígyóval Sartin. A tengerparton biztosan nincsenek kígyók. Amennyiben ennyire irtózol tőlük, úgy azt tudom tanácsolni, hogy a körülötte lévő hegyekbe ne menj kirándulni és felejtsd el az öszvértúrát.

# 2832
Helena
Aktív fórumos
Aktív fórumos
151 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#104423 Üzenet linkje2009-06-14 11:37:28  Válasz a #104422. hsz-ra Előzmény #104422

Szia kvalcsi!
Köszönöm szépen Neked is a tanácsot, sajnos valóban annyira írtózom,hogy az már beteges, így akkor a hegyi túrákat hanyagoljuk majd.
De ez akkor értendő a narancspart,ill. motoros túrákra is?
Szerettem volna az itt olvasott öblöket megnézni,ill.tervben volt,hogy körbe motorozzuk Sartit. Mit tanácsolsz? icon_smile.gif Köszönöm előre is a választ icon_smile.gif .

# 2833
Helena
Aktív fórumos
Aktív fórumos
151 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#104424 Üzenet linkje2009-06-14 11:40:44 

Helyesebben nem is Sartit , hanem a félszigetet akartam írni,hogy motorral körbejárjuk,de a hüllő fóbiám miatt már fogalmazni sem tudok icon_lol.gif .Bocsánat icon_redface.gif
# 2834
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#104441 Üzenet linkje2009-06-14 13:32:15  Válasz a #104423. hsz-ra Előzmény #104423

Nyugodtan menjetek el a Naracspartra is és motorozzátok körbe a fél-szigetet, mert gyönyörű szép. Az öszvértúrát azért nem tanácsolom, mert az felmegy a hegyekbe és ott esetleg lehet kígyó. A vízparton nincs, fürödhettek nyugodtan. A kígyó tudtommal fél az embertől és kerüli a társaságát. Olyan helyen, ahol többen vannak emberek szinte kizárt, hogy kígyóval találkozz.
# 2835
Triznyak
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1024 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#104450 Üzenet linkje2009-06-14 14:49:02  Válasz a #104386. hsz-ra Előzmény #104386

"de ma azt olvastam,hogy Sartin sok kígyó van"

Van is!!!! Mind két lábon jár! icon_razz.gif icon_wink.gif

Valamikor akkor jártam azokban a hegyekben, amikor még nem tolongtak ott a turisták, de nem láttam egyetlen lábatlan kígyót sem.

A fóbiák arra valók, hogy legyőzzük őket!!! icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 188 189 190 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu