Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 2836
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Vaesz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
418 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108599 Üzenet linkje2009-07-09 08:26:16  Válasz a #108569. hsz-ra

Szia! A Jimakos Tourst csak ajánlani tudom! Én a tulajokat ismerem, nagyon korrektek! 2 éve, mikor csődbe ment egy pár utazási iroda, a kint maradt magyarokat pl. ők szállásolták el. És tényleg görögök, csak az egyik tulaj tud magyarul. Korrektek, jó fejek!
# 2837
Killerlaca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
477 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108602 Üzenet linkje2009-07-09 09:14:34  Válasz a #108521. hsz-ra Előzmény #108521

Ibusz 820 000 000Ft ehhe icon_surprised.gif icon_surprised.gif

Mi Walter-travel-el megyünk nekik 5 000 000Ft remélem nem lesz gond, de úgytudom ők elég kicsik is.

Neckermann nyert szerintem 2 300 000 000Ft bár nem néztem végig, de ez biztató.

# 2838
Kuku
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108606 Üzenet linkje2009-07-09 09:49:58 

Sziasztok!
A biztosítási összeg szempontjából valóban a Neckermenn a nyerő...viszont elég sok panaszt hallani az utasoktól rájuk( az elhelyezés, áremelés..korrektség...stb vonatkozásában) így aztán szerintem kizárólag erre nem lehet hagyatkozni.

Üdv
kuku

# 2839
Maxité
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108607 Üzenet linkje2009-07-09 10:07:53  Válasz a #108507. hsz-ra Előzmény #108507

Köszi mégegyszer mindenkinek, aki utazási irodát ajánlott.
# 2840
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108610 Üzenet linkje2009-07-09 10:24:08  Válasz a #108449. hsz-ra Előzmény #108449

Köszönöm az infót. Bár épp úgy áll a helyzet, hogy mégsem utazunk, de ha mégis összejönne (időnk még van icon_biggrin.gif ), akkor valószínűleg ezt az apartmant választjuk!

üdv:
lloth

# 2841
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Lincsi1
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108612 Üzenet linkje2009-07-09 10:50:26 

Én is a Grand Tours-ra szavaznék! Már kétszer utaztunk velük, és legközelebb is velük megyünk!
# 2842
Doro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
380 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108618 Üzenet linkje2009-07-09 12:16:19  Válasz a #108602. hsz-ra Előzmény #108602

Neckerman nekem drága és én sem hallottam jókat róla.
D.

# 2843
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108624 Üzenet linkje2009-07-09 13:18:53 

Sziasztok!
Tavaly is ,idén is Aeolus-os utunk volt,szállás megfelelő,mindennapi takaritással,idegenvezető a helyzet magaslatán,Bakos Tamásnak hivják,mindenkinek mindenben segit!Fakultativ hajózás 8Euróval került kevesebbe Zantén,mint tavaly,egész napos út 20Euró volt,helyi irodával 22.Szóval nekünk gondunk nem volt,minden úgy ment,ahogy azt elképzeltük,álomszép volt!
Tudom,hogy másnak más véleménye van,nekünk összejött velük!icon_smile.gif

# 2844
Vaesz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
418 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108645 Üzenet linkje2009-07-09 16:01:41  Válasz a #108624. hsz-ra Előzmény #108624

Mi is az Aeolussal voltunk Zantén, és nagyon bevált. Minden ok volt, csak az egyik ágy volt nekünk gáz, mert nem vagyunk kis darabok, de az idegenvezető azt is megoldotta. Úgyhogy minden ok volt az irodával, és az az apartman az eddigi legjobb, amiben voltunk:)
# 2845
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108659 Üzenet linkje2009-07-09 17:31:50 

Szia killerlaca akkor egy buszon fogunk menni én is idén a Walteréket választottam szerintem nem lesz gond ti melyik apartmanban lesztek,és hol száltok fel?
# 2846
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108679 Üzenet linkje2009-07-09 18:19:37  Válasz a #108645. hsz-ra Előzmény #108645

Mi az Aeolussal pont fordítva jártunk: 15 év alatt a leglepukkantabb, legigénytelenebb és legcsótányosabb szállásunk volt. Pár irodával már utaztunk, így pár szálláshoz is volt már szerencsénk - főleg, hogy az irodás utaztatáson belül igyekszünk majd mindig máshová menni -, így viszonyítási alapunk már volt. Sőt, tulajdonképpen az utasok életét is veszélyeztették, mivel csak szlovákul - tehát semmi emberi nyelv - volt az is kiírva, hogy tusolás előtt fél órával kapcsold le a biztosítékot, mert különben agyonüt az áram. Ezer szerencséje volt a magyaroknak, hogy a magyar meeting időpontjáig (érkezés után 3 nappal) nem b.........tt meg senkit az áram.
# 2847
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108694 Üzenet linkje2009-07-09 19:07:28  Válasz a #108679. hsz-ra Előzmény #108679

Ez tényleg nagyon gáz, ilyen tapasztalatok után én sem utaznék már velük. icon_confused.gif

Mi sem voltunk elragadtatva az Aeolus szervezésétől 2007-ben. Amikor leszálltunk a gépről Kos-on, és összeszedtük a csomagokat, utána fogalmunk sem volt, ki az, aki vár minket, és a sok busz közül vajon melyikre kell felszállnunk? (Nem volt Aeolus felirat egyiken sem.)
Nos, az Aeolus képviselője egy fiatal csajszi volt, aki velünk utazott a gépen, de semmi jele nem volt, hogy ő az id.vezető. Se egy Aeolus feliratú póló, vagy sapka, vagy bármi, amiről tudni lehetett volna (a többi id.vezetőn a reptéren volt valami ismertető jel) és persze ő sem hirdette magáról, hogy ő kicsoda. Ha a párom próba szerencse vagy megérzés vagy nem is tudom mi alapon nem megy oda hozzá, szerintem ott maradunk a reptéren.
A szállással is pont beletrafáltunk, elég lepukkant volt, és nagyon kicsi, az addigi szállásainkhoz viszonyítva nagyon színvonal alatti volt.
Viszont mégiscsak ez a nyaralásunk sikerült a legjobban, erre emlékszem vissza a legszívesebben, szerencsére semmi sem tudta elrontani.

# 2848
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108695 Üzenet linkje2009-07-09 19:35:52  Válasz a #108694. hsz-ra Előzmény #108694

Sziasztok!

Pont a Skopelos fórumon jött szóba most az Aeolus. Mi augusztusban utazunk majd velük.
Állítólag a buszon senki nem beszél más nyelvet, csak a szlovákot és akik már visszajöttek a nyaralásból, azok mondták, hogy a pihenőknél szlovákul elmondtak mindent, a magyarok meg le voltak t*jva. Azt sem tudták, merre mit meddig, hány percük van, sietni kell-e, vagy ráérős társaságról van-e szó...

Annyira szánalmas! Nem zavar, ha nem tudnak magyarul, erre az iroda is felkészített minket, de legalább angolul annyit benyöghetett volna az utaskísérő hogy 5 minute. Két szó, és mindenki tudja, mennyire siessen vagy nyugodtan végezze el a dolgát, frissítse fel magát.
Amikor a sofőrt meg akarták kérdezni hazafelé, hogy most végre először nem lehetne-e egy magyar filmet is betenni, akkor úgy nézett rájuk, hogy hogy merészeltek egyáltalán hozzászólni... Az útlevelek kiosztásánál pedig állítólag tökéletesen kiejtette a legnehezebb magyar neveket is, így feltehetően tudott magyarul...

Engem az bosszant, hogy elvileg ugyanannyit fizetünk a szolgáltatásért, mint a szlovákok (sőt, azon sem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy nekünk drágábban értékesítik), és akkor miért nem jár azonos szolgáltatás?

Mi most fogunk velük először utazni, de ha valóban így lesz, ahogy azt leírták a már hazaérkezettek, akkor ez volt az első, de egyben az utolsó utunk is velük. Mégis minek képzelik magukat? Ember-ember, szolgáltatás-szolgáltatás, nem? Akkor mire fel ez a nagy különbségtevés? Azt hittem az emberiség már kinőtte azt a szokását, hogy nemzetiség szerint megkülönböztet.. Úgy látszik, hogy ez a primitívebb kultúrákban mégis megmaradt.

(mellesleg azt még megérteném, ha egy-két utasnak baja lenne a magyarokkal.. ő dolga. Ne szóljon hozzánk, mi sem szólunk hozzá. De az, hogy valaki, akinek ez a munkája, a vendégeket származás szerint megkülönbözteti, ez számomra döbbenetes.)

# 2849
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108697 Üzenet linkje2009-07-09 20:00:31  Válasz a #108695. hsz-ra Előzmény #108695

Christine!
Nekünk Aeolussal a buszon odafelé az egyik sofőr beszélt - úgy értem tudott is meg akart is - magyarul, visszafelé egyik sem akart. Arra magassról tesz egyébként az iroda, hogy az ember kb. hová szeretne ülni a buszon, ahogy láttam az út lefoglalásának a sorrendjében ültetik az embereket.
A busz odafelé egész jó volt, visszafelé min. 20 éves járgány, az viszont tény, hogy igen hamar hazaértünk.
Amin én még felháborodtam az az, hogy a prosiban az volt, hogy a 3 ágyasok az emeleten vannak, ehhez képest mi a szuterénben voltunk annak ellenére, hogy nem úgy volt, hogy az emeleten és a szuterénban. Na persze a szlovákok mind fent voltak. Az nem érdekel,hogy nem azt kapom, ami a képen van, az csak a mézes madzag, de, hogy még nem is ott az már szemétség.
A telepített id.vez. nem akart megszólalni magyarul.
Az összes program és info a ház felső részében volt kirakva, ahová a "letelepített magyarok" nem is jártak fel, merthogy nem ott laktunk.
Tudnám még sorolni, de nem akarom sokat ismételni magam, 2006-ban, mikor hazajöttünk elég részletesen leírtam az "élményeinket".
Na pl. ezekért írtam, hogy velük soha többé sehová, és nem is ajánlom másoknak sem. Mindenki járhat úgy, ahogy előttem írták, hogy minden szép és jó, és járhat úgy, hogy éjszaka a csótányokat kergeti, mint sajna mi az alagsorban.

# 2850
Papazulu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108698 Üzenet linkje2009-07-09 20:05:47 

Mi júniusban a Neckermannal voltunk Zantén. Egy kicsit tartottam az irodától a nem túl kedvező képet festő hozzászólásokat olvasva. De szerencsére minden rendben volt, a mi, és az ismerőseink (más településen) szállása is teljesen OK volt. (Minden tekintetben: elhelyezkedés, kaja, takarítás, környezet, szolgáltatások)
Az idegenvezető nagyon kedves és segítőkész volt, igaz túl sok kapcsolatunk nem volt vele. A fakultatív programokon nem vettünk részt, nem is akarta ránk erőszakolni.
Egyetlen negatívumot tudok írni: az árfolyam változás miatti sarcot velünk is megfizettették. De úgy gondolom, hogy még ezzel együtt is (nem volt túl nagy összeg, kb 11.000. HUF) ár-érték arányban is egy nagyon jó nyaralásban volt részünk.
Én nem ajánlom senkinek az irodát, úgyis mindenki maga fogja eldönteni, hogy a sok szempont közül neki melyek az elsődlegesek. icon_wink.gif Azt viszont tudom, hogy én simán utaznék velük a jövőben is, ha lesz számomra elfogadható ajánlatuk.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 189 190 191 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu