#1111422009-07-26 11:27:07 Válasz a #110426. hsz-ra
Olympic beach-en tavaly voltunk, aug. elején. Nagyon jól éreztük magunkat, nem foglaltunk szállást, ott kerestünk, találtunk is €36/szoba/éj, nagyon baráti. Légkondival 40. (de a biztonság kedvéért volt nálunk sátor is...) Rengeteg apartman van, nagyon kedves emberekkel. A part széles, hosszú, homokos. A kaja isteni, és nem drága (kivéve a péksütemény). €5 egy kiadós finom tenger gyümölcsei tál rákkal, kagylóval, stb. sültkrumplival. Lehet quadot, kismotort bérelni, az sem drága. Paraliára át lehet sétálni, ott hatalmas a nyüzsgés este. Én nem bántam, hogy nem ott szálltunk meg, Olympic Beachnek sokkal jobb a partja.
Sziasztok!
Mi tegnap este érkeztünk haza Olympic beach-ről! Az Elli apartmanban voltunk!Nagyon jó volt minden, a szállás is, a víz is, az időről meg nem is beszélve. Nagyon jó hely!
#1128102009-08-05 21:58:52 Válasz a #111138. hsz-ra
Mandroka!
Ha Parália irányába mész a parton az alikl-i sólepárló után nem sokkal jobb oldalon találod. Nehéz megközelíteni. Egy ipari jellegű telep elvonja az ember figyelmét. Közvellen mellette lehet elmenni. Nem sétagalopp odajutni.
Remélem rátalálsz.
#1128112009-08-05 22:08:49 Válasz a #112810. hsz-ra
Bocs Mandroka !
Ha Parália felől jössz a parti úton akkor a korinosz bech után az utat keresztezi egy töltés és egy csatorna. Tulajdomképpen ettől kezdve mellette mész az aliki- lepárlóig. A lepárlóhoz közelebb eső részről könnyebba megközelítés.
Sziasztok!
Augusztus végén indulunk busszal OB-be. Lefoglalt szállásunk a Maria Apartman-ban lesz, de sajnos ezidáig senkitől nem találtam leírást erről a helyről.
Van valaki, aki volt már ott?
Segítségeteket köszönöm!
#1141852009-08-14 13:37:43 Válasz a #114151. hsz-ra
Szia ! lehet bérelni motort és biciklit is. Motorkölcsönzö a tenger felől nézve a White Rose-tól egy utcával beljebb van. A bringásra már nem emlékszem pontosan de nem nagy a település.