Nem voltam, bár én nem szeptemberben voltam Paralián.
Egyébként az idegenvezetõnk azt mondta, hogy gyengébb mint ami Hajdúszoboszlón van, így nem mentünk oda át, úgy gondoltuk, hogy fejenként az a 30, és 25 eurot inkább értelmesebb szebb helyre költjük el.
Sajnos nem tudok róla írni neked semmit. Én a Sipivel voltam és a Fedra appartmanba, az áraik nekik is nagyon jók, és igazán szuper az utazás velük, az appartman pedig nagyon szép, a szobák igazán hangulatosak, nagyon jó helyen van, akkor is lehet élvezni Paralia hangulatát, ha éppen már nincs kedvetek mászkálni, vagy valamelyik discoba táncolni.
2005-ben voltunk az Alasitasban.A központtól kissé távol,de nem a szélen,aránylag csendes helyen található.Régebbi építésû,(nem régen lett felújítva)tiszta ház .A szobák átlagos berendezésûek(konyhasarok,wc zuhany egy helységben).Minden szobához tartozik erkély. Ha valami még érdekel kérdezz!
Az mit jelent hogy távol van a kp-tól? 5percnél több gyalog? éS a part milyen messze van? ágynemût adtak? A konyha mennyire felszerelt? köszi elõre is a válaszokat.
rekuc!
Mi már kétszer voltunk a csúzdaparkban, elõször szervezetten, majd egyedül. Én ajánlom mindenkinek, nagyon szép, tiszta. Túl sok csúzda az nincs, de Szoboszlónál jobbnak tartom. Fõidényen kívül nincs nagy tömeg, szerintem szeptemberben sem, így nem kell sokat sorban állni. Mindenkinek jut napozóágy, sok alkalmazott figyel mindenre. Nekünk nagyon profiknak tüntek. De a neten van honlapjuk és az ottani képek megfelelnek a valóságnak. Egyedül az ennivaló ára tünt kicsit drágábbnak, bár ha nyitva van az önkiszolgáló étterem kibírható. Máshol is kaphatók szendvicsek, üdítõk és a nagy melegben nem igazán éhes az ember fia.
Volt akinek hidegnek tünt a víz, ugyan akkor én nem így éreztem, pedig kifejezetten fázós vagyok.
Szóval menjetek el, de ha tudtok egyedül, ne irodával.
Az mit jelent hogy távol van a kp-tól? 5percnél több gyalog? éS a part milyen messze van? ágynemût adtak? A konyha mennyire felszerelt? köszi elõre is a válaszokat.
Igen vannak négyágyas szobák.A központ kb. 10-15 perc,a tenger kb. 5perc.A konyha felszereltsége ugyanaz minden apartmanban,ahány ágy annyi tányér,pohár, evõezköz ,lábas,fazék nem túl nagy de egyszerûbb fõzésre alkalmas.Villanyrezsó és hûtõszekrény van.Ágynemû természetesen jár minden ágyhoz.
Szió az Ana Rita apartmanban voltam szerintem jó ablakából rálátni az Olimposzra a tulaj nagyon kedves németül és magyarul is szót lehet vele érteni.Maga az apartman célszerû de tiszta alapfelszereltségû.
Mi a nejemmel évek óta Paraliára járunk. Szépek, kényelmesek az apartmanok és fõleg tiszták Az éttermek nem drágák.kb 15-18 euroból már meg lehet vacsorázni sörrel együtt két fõnek. Nagy a nyûzsi késõ estig.Sok látni való és nagyon jó a strand is.Néha kicsit zsúfolt, de ha az ember slattyog egy kicsit talál nyugisabb helyett is. Fiatalnak és középkorúaknak kiváló hely pihenésre, szórakozásra egy aránt. Mi két utazási irodával is voltunk és egyikkel se csalódtunk.Irány PARALIA!!