Szerintem is érdemes személyesen, a helyszínen keresgélni! Tuti azt kapod, amit kinézel és annyiért, amennyiért megállapodtok.
Ezzel a helyben szálláskereséssel igazából augusztus 15 körül lehetnek nehézségek, mivel ekkor tuti hogy az összes görög előre lefoglal szállásokat az üdülőhelyeken, mindenki lelép a városokból. Így picit nehezebb lehet szállást találni az adott helyen és az ár is lehet egy kicsit magasabb, vagy legalábbis nem engednek, mondván úgyis "elkel".
Sziasztok!
Eddig mindig foglaltunk szállást ,de most kacérkodunk a gondolattal hogy idén helyben próbálkozunk.Nei poriba készülünk 20-án indulunk .Szerintetek?Ja igen 2 gyerekkel megyünk 7 és 12 évesek.
Szia Bitang!
Köszi szépen. Tesóm nagyon parázik a booking.com-tól, én simán bevállalnám azt hogy foglalás nélkül menjünk Görögországba. Szerintem nem engedhetik meg maguknak hogy átverjék a jónépet.
(Igen, tudom, hogy miről beszélsz:)))))
-törölt nick 12762 | #161943 | 2011-05-14 12:00:08 | Válasz a #161780. hsz-ra
Szia,
én még eddig egyszer foglaltam a booking.com-on, tavaly ősszel egy berlini szállást. Full korrektek.
(kicsit aggódtam a fizetésnél, és olyan a számlám, hogy 2 kártyaszámot tartalmaz: egy valóst és egy virtuálist. A kért pontos összeget átraktam a virtuálisra és onnan vették le. De ezeket Te szerintem jobban ismered )
Mi pont apartmant szeretnénk 3 személyre (ahol a 3. ágy nem pótágy). Olyan oldal esetleg, ahol apartmanokat lehet keresni? Vagy tud valaki az északi részen viszonylag elfogadható áru szállást?
Sziasztok!
Van olyan valaki közületek, aki a booking.com-on foglalt? És ha igen, bevált? Mennyire megbízható?
Vagy hol ajánlotok olcsó szállást Észak-Görögországban? A Chalkidiki félszigetre szeretnénk menni.
Rendszeresen foglalok a booking.com-on; soha semmi gond sem volt vele, szuper ajánlatokat lehet kifogni, de inkább szállodafoglalásokra jó, nem az olcsó görög stúdiókra.
Sziasztok!
Van olyan valaki közületek, aki a booking.com-on foglalt? És ha igen, bevált? Mennyire megbízható?
Vagy hol ajánlotok olcsó szállást Észak-Görögországban? A Chalkidiki félszigetre szeretnénk menni.
Mi is a "Booking.com"-on foglaltunk szállást. Szerintem el lehet rajta igazodni. Beírod a várost: Neos Marmaras, dátumot és már adja is a kínálatot.
Sok sikert a kereséshez!!