FIRKA!!!Köszi!!Mégegy úticél!Remek...győzzünk válogatni,jajj,szinte már elzsibbadt az agyam,olyan szép minden,ami görög...el is megyek ,,lehűlni"/dolgozni/kicsit!!!
És egy plussz infó, mégsem olyan kacifántos az eljutás... Mint ahogy már sok topikban írtam, BP-Kréta Wizzair 25-40 ezer Ft odavissza (attól függ mikor veszed a jegyet), és Kréta nyugati oldaláról KISSAMOS-ról indul komp Kythirára. Árat nem találtam, de sokkal közelebb van mint Pireuszból, és gondolom így olcsóbb is.
Egy újabb sziget... hmmm... és nem is csúnya
Sajnálattal olvastam, hogy ide is kacifántos az eljutás. A francba
Mondjuk Athénba még 2 fapadossal olcsón el lehet jutni, de még onnan annyi komp út, mint Athénból Milosra. És ha a két sziget közül kell választani, akkor inkább Milos. Ott több a gyönyörű, ámulatba ejtő strand, na meg azok a természeti képződmények... de ha itt is vannak olyanok, akkor szóljon valaki.
Mindenesetre kicsit utánanézek a neten, hogy mennyi nagyonszép strand található itt...
...és figyelj a repcsis úthoz mit szólsz,mi a véleményed?Tudom rövidebb és nem egy olcsóság,de nem csípem én sem ezt az eszméletlen hosszú és körülménysebb busz és kompos verziót.Lehet,hogy a kórnál fogva kényelmesedünk és a lényeg kell:az, hogy 2 óra múlva ott legyek.Ne kinlódjon és fáradjon és netán idegeskedjenaz embőr az ilyen marathoni oda-vissza utazgatásba.Ez Kytherára és Lesvosra is így gondolom.
Igaz ennek ára van.Hát nem tudom..!Nem vagyunk elég okosak és pénzesek. De alakulni fog valahogy.
Bizony nálunk is így van! Tegnap nézegette a párom az Aeolus honlapját és amennyiben nem tudok sok pénzt összehozni, akkor valószínű bevállaljuk Lesvosra a busz+kompos utazást. Ez még megfizethető árban van (remélem jövőre is az lesz) és időtartamban (17nap/13 éjszaka) is megfelelő. Kicsit félünk tőle, mert ugye nem tartozunk a fiatal korosztály közé és bizony hosszú az út oda és vissza. Gőzöm sincs mennyire bírnánk majd, mert 2003-ban buszoztunk Vrasnára utoljára. Most Szalonikiig lenne busz és onnan kb. 11 óra a komp. Azt könnyebben el lehet viselni, hiszen lehet mászkálni a hajón és nem gémberedik el az ember teljesen. Na majd meglátjuk!
Tudod a vacciláció az mindig megy,mint mindenkinél.A frász tudja, majd alakúl mint pupos gyerek a présben...
Ne is mondd,hogy nálatok nem hasonló a verzió.
Remélem minden jól alakul és összejön Neked a kytherai nyaralás! Bizony nem könnyű megszervezni Magyarországról, és anyagilag sem hinném, hogy az olcsóbb utazások közé tartozna.
Köszi szépen Kvalcsi a kytherai infóid és nagyon remélem ,hogy ha engedik a különböző körülmények a jövőben,akkor igénybe is tudjuk majd venni.Tudod te is nagyon jól,hogy számos dolognak passzolni kell mire egy ilyen utazás konkretizálódik.Az anyagi a domináns,de az még nem minden.
Macsosz:
Amikor beírtad a célokat és mindig a tovább gombra mész (időpont stb..) a végén kiírja az árat is.
Atosz, jövőre még nem hiszem. Túl új cél a fejemben, túl sokat kellene megint nulláról utánanézni. Már másik helyeket totál lenyomoztam most azok az infók érnek a fejemben...
Szia Vojandi
Őrült jónak tűnik a kompos oldal -bár árat nem tudtam kicsikarni
belőle-lehet,hogy nyelvi problémák
Nincs véletlen angol változata
Németül sajnos semmi tudás...
Üdv,Macsosz