Köszönöm a felém irányuló segítségeteket, de sajnos a nagy fiam lemondta a nyaralást, így a dolog aktualitását vesztette, de mindenképp talonba teszem Pargát, hátha még lesz rá máskor módunk.
Sziasztok!
Köszi a segítségeteket a last minute utak ügyében.
De sajnos nem jártam sikerrel (talán csak egyenlõre) tegnap mire végeztem a munkahelyen az összeset eladták.Kezdek elkeseredni!!!
Segítsetek ha van ötletetek!!!
Reni
Köszi leenee a jókívánságot, már készülünk ezerrel!
Elõkészítjük a terepet az utánunk jövõknek.
Ne izgulj hamar elszáll az a 34 nap, és Parga csodálatos!
szia Somijudit;
valóban száll az idõ; 90-rõl kezdtem a visszaszámlálást és lassan 30 alá jutok
egy kérdés felmerült bennünk: a Valtos környékén vannak mosdók? vagy éttermek, amikben majd használni lehet? lécci majd meséljetek errõl is!
mégegyszer nagyon kellemes pihenést, jó utat!
Sziasztok! Megjöttünk pargarol. Nagyon szép hely,nagyon meleg volt! De többet az aeolussal nem megyünk,nem tudom ilyen ocska buszokal hogy lehet nyaralasokat szervezni és ilyen béna szlovák söföröket honnan szettek össze! Oda felé is,és vissza félé is eltévetünk. Vissza felé háromszor is! se magyarul se német se angolul nem beszéltek! Ha valakinek kérdése van szivesen válaszolok! farek007@vipmail.hu
Üdv Farek! Gondolom nem annyira jó újra itthon lenni!? Sajnálom, hogy a buszos út olyan szörnyû volt, de azt sejtettük, hogy mindenkinek tetszeni fog Parga!! Biztos, hogy senki nem csalódik, aki Pargát választja!
Hoztál fotókat is? Mikor láthatjuk?