#1095132009-07-15 20:54:23 Válasz a #109511. hsz-ra
Nem tudod, hogy ez melyik irodánál volt, mert nekem ez az ár még pont jó lenne. Ilyen összegeket írtak több fórumon is, ha jól kifogok egy last minutot, de én eddig sajna nem találtam ilyet.
Ismerőstől hallottam, hogy ma kora reggel volt egy interjú egy hölggyel, aki nászútra utazott volna az 5 Kontinens-sel. Összegyűjtött már 50 kárvallottat, hogy bepeljék az irodát. Állítólag "csak" 600 kárvallott van és a riportban az hangzott el, hogy az iroda idén februárban kezdte csak meg a tevékenységét (?). Én úgy tudtam, hogy már hosszú évek óta üzemelnek.
Az Info rádióban volt a műsor, de a honlapjukon nem találom a cikket.
Hallotta esetleg valaki?
#1097892009-07-17 22:32:46 Válasz a #109772. hsz-ra
Igen, most olvastam én is a Quitt Tours irodát.
Bár nem velük utaztunk, de megnyugtató, hogy már túl vagyunk az idei nyaraláson. Sajnos egyszer már átéltük a Jorgossal ezt a csőd dolgot.
Sziasztok!
Ma hívtak az Ibusztól ( alkudj és nyaralj), megtört a jég. Mi nem Kefaloniára megyünk:) Augusztus 5-én indulunk debrecenből Korfura. Ippijájééé
Sziasztok!
Ma hívtak az Ibusztól ( alkudj és nyaralj), megtört a jég. Mi nem Kefaloniára megyünk:) Augusztus 5-én indulunk debrecenből Korfura. Ippijájééé
Jó nyaralást kívánok Nektek.
Mi is Kefalónián voltunk, júniusban.
Ti lehet hogy Debrecenből indultok és azért kaptátok Korfut. Melyik apartmanba mentek?
Szép mind a két sziget. Illetve minden Görög-sziget szép!
#1098562009-07-18 21:37:50 Válasz a #109811. hsz-ra
Szia Nagymaya!
Klassz, ezek szerint megdőlt, hogy mindenki Kefalóniára megy. Bár nekünk az is jó lenne.
Hogyhogy Debrecenből indul a gép? Ez nekem új, én úgy tudtam, h Bp.-ről.
D.